O barazach raczej juz niemyślmy! Cos mi sie wydaje ze Szczakowianka zagra u nas o 1 miejsce w 2 lidze! Bo przy wygranej z nami + 10 pkt które zostały im niesłusznie zabrane zostaną mistrzem a my do barazy nawet nieawansujemy ba dla nas to moze byc juz mecz o przysłowiową "pietruszke"!
-
-
Za Rok Damy Rade
proponuję zamknąć ten temat i uruchomić go w piątek o godzinie 19.00
Piterr zamilcz, bo glupoty straszne piszesz. I ciagle to samo.
Jak na szesc postow strasznie monotematyczny jestes.
w piatek juz tez bedzie zbedny
pitter za rok to bedziemy myslec po 11-tym albo po 27-czerwca. Teraz Q...a
m..c gramu NA MAXA!!!!
Panowie, przestańcie prorokować, cierpliwości.
pitter dla mnie jesteś prowokator i tyle!
CZego prowokator? Nierozumiem!
Nie...wolisz bym pisał ze wejdziemy napewno i pisał ze przed seszonem kupił bym baraze w ciemno! A wczesniej piepszył ze walczymy o pierwsze miejsce, moze czas wkoncu na trzezwe myślenie...
Wiadomość zmieniona (07-06-04 10:55)
Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE.
Defetyzmowi mówimy stanowcze NIE.
Proponuję to co Demek, zrobić tak dla przykładu, żeby wszyscy widzieli, że sianie defetyzmu czy jak to sie inaczej nazywa (czy innej famy i vice versa) nie bywa dobra przepowiednia (w sensie nie spelnia się).
Prowokatorom mówimy stanowcze CHW...., tfu, NIE!!
PS o co chodzi w tym 11 albo 27 czerwca za rok??
uszanuj glupote brata swego ,pamietaj ,ze on nad nia myslal.
Tylko dlaczego My tak się boimy Szcakowianki?
Ludzie dajcie spokój, będzie ciężko ale potrafimy wygrać.
CRACOVIA PANY!!!!!
Piterr - podajesz się za kibica Cracovii, piszesz jak kibic Szczakowianki, a IP masz z Dębicy - o co Ci chodzi powiedz mi szczerze?
z .mp.pl pisal tu jakis wislak
Przed sezonem modliłem się żebyśmy byli w środku tabeli nie zagrożeni spadkiem, teraz chcę I ligi i tak będzie !!!
A jak jej nie będzie trudno, moje modlitwy i tak zostały wysłuchane.
za rok to bedziemy świętowąc mistrza!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)