Łukasz Garguła wierzy w awans
Piłkarze GKS Bełchatów mają jeszcze cień szansy na zajęcie trzeciego miejsca w II lidze, premiowanego grą w barażach o ekstraklasę. W przeskoczenie Cracovii wierzy jeden z najlepszych piłkarzy GKS Łukasz Garguła.
– Ostatnio przewidziałem wynik Tłoków z Cracovią i jestem przekonany, że także teraz sprawdzą się moje typy. Przewiduję remis lub zwycięstwo Szczakowianki z Cracovią – powiedział nam Łukasz Garguła. – My pokonamy Aluminium i będziemy grać w barażach.
Pomocnik młodzieżowej reprezentacji sam przyznaje, że ostatnio nie jest w najwyższej formie. Zapewnia jednak, że ten dołek nie jest spowodowany zamieszaniem transferowym wokół niego.
– Mam jeszcze trzyletni kontrakt z GKS i choć oczywiście chciałbym grać w ekstraklasie, to jednak nie myślę o zmianie barw klubowych – dodaje Garguła. – Do mnie żadne oferty innych klubów nie dotarły.
W piątkowym meczu z Aluminium GKS zagra chyba bez kontuzjowanego Marcina Chmiesta. Napastnik trenuje indywidualnie.
źródło: (dk) - Dziennik Łódzki
-
-
GRAMY O WSZYSTKO - CRACOVIO, GRAMY O WSZYSTKO!
ech przegralismy z Arka i Tłokami, to teraz beda mecze o wszystko:) heh wygramy 3:2!!!
CO SIĘ TAK PODNIECACIE, PRZECIEŻ JUŻ WYGRALIŚCIE ZE SZCZAKOWĄ - to patrząc tak na to, co tu głosicie, jakie macie przekonania i jak widzicie piłkę nożną. DOWÓD NIEZBITY (wg was lepszego nie trzeba):
Szykuje się rozbiór Szczakowianki
tod 10-06-2004, ostatnia aktualizacja 10-06-2004 17:19
Po sezonie kończą się kontrakty Jackowi Wiśniewskiemu, Witoldowi Wawrzyczkowi i Adamowi Kompale. Wiśniewski i Wawrzyczek prawdpodobnie odejdą do Pogoni Szczecin. Adam Kompała i Hubert Jaromin mają propozycje z Cracovii
Transferami Dariusza Kozubka i Ryszarda Czerwca jest zainteresowana Korona Kielce. Robert Chudy jest na liście życzeń Zagłębia Sosnowiec. Trudno przypuszczać, żeby kolejny sezon w II lidze chciał spędzić Andrzej Bledzewski. W Szczakowiance nie chce też grać Maciej Iwański, którym w przerwie zimowej interesowały się katowicka "Gieksa" oraz kluby z Turcji. Grzegorz Król po okresie wypożyczenia wraca do Amiki Wronki. Z klubem pożegna się też Albin Mikulski, która ma być menedzerem Cracovii. Na stanowisku trenera zastąpi go prawdopodobnie Marek Koniarek.
NAJLEPSZE SĄ OCZYWIŚCIE PROPOZYCJE DLA TRENERA MIKULSKIEGO, PIŁKARZY KOMPAŁY I JAROMINA - DOBRZE, ŻE GAZETY POINFORMOWAŁY ICH O TYM PRZED MECZEM. PEWNIE WCZEŚNIEJ NIE WIEDZIELI I JESZCZE BY ZROBILI KRZYWDĘ CRACOVII.
Zagłębiak - rozumiem że wszystkich mierzysz swoja miarą i miarą swojej drużyny -rozumiem ze przez takie ataki Twoich postów na nas chcesz "wybielić" swoj klub.Nic Ci to nie pomoże kolor "miedziowy" mylisz z tym kolorem którym jest pobrudzony Twój klub - to nie miedz- to gówno. gówno które przyległo do Twojego klubu - to gówno nazywa sie korupcja.
czytam tak Twoje posty i wydaje mi sie ze jestes jednak rozsadnyn kibolem i sam nie wierzysz w "uczciwość" swoich działaczy ale przez atak na nas niestety gówno sie nie zmyje no i smród pozostaje
Nie denerwuj sie projo, w sumie to czwartkowa noc, wiec "dyzur w szafie" mieli zaglebioki.
Wiadomo ,że Jaworzno ma znakomitych piłkarzy i - o ile wyrok 25.06 ich nie uratuje - idzie po sezonie w rozsypkę. Klub szukający wzmocnień byłby chyba ciężko chory jakby szukał piłkarzy np. w Buenos Aires jak ma mocnych pierwszoligowych graczy ( Z KARTAMI na ręku) pod nosem. Normalna sprawa. Jaworzno też oferowało piłkarzom G.Zabrze pracę przed końcem poprzedniego sezonu więc nie mają się co obrażać.
CZY WYGRAMY CZY PRZEGRAMY TO NIKOMU SIĘ NIE DAMY!!!!
Co by nie mówić, to personalnie Szczakowianka ma obecnie najsilniejsza drużyne w II lidze... Gdyby nie -10 punktów na starcie rozgrywek to byliby dziś na pierwszym miejscu... Całe szczęście dla Nas, że będzie u nich raczej trudno o sportową motywację ze wzgledu na znikome szanse awansu i kończące się kontrakty większości piłkarzy... Nie wykluczam jednak że na ten akurat mecz mogą zostać specjalnie finansowo przez kogoś zmotywowani (czyt.Bełchatów) dlatego musimy grać w pełni skoncentrowani od pierwszej do 90 minuty, i oczywiście skutecznie!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)