Szkoda porażki, ale przynajmniej wiem że graliśmy uczciwie. Punktów to nie doda ale jest satysfakcja.
CRACOVIA PANY!!!!!
-
-
...ale uczciwie!!!!!
100% racji. Humoru to nie poprawia, ale możemy śmiało spojrzeć w oczy kibicom innych drużyn... tyle, że tamci powinni się po kątach chować i tyle ich zobaczymy!
O Pogoni, ze gryzla trawe zamiast odpuscic Belchatowowi
O Szczakowej,ze u siebie zremisowala
O obydwu przeciwnikach Craxy i Szczakowej
ale sie meczyk w piatek zapowiada
Ciekawe,o której trzeba będzie być na stadionie w piątek.
A ja odgryzę się teraz za wasze wstrętne i ochydne posty na temat nieuczciwości Pogoni. Po co nasi grali uczciwie do końca, Cracovia miała wygrać z Tłokami i co zrobiła ? Popatrzcie na dół tabeli i zastanówcie się przez chwile. Czyżby wasi kopacze przestraszyli się wejścia do I ligi i oddali 3 pkty. Tłokom ? Jak to się stało że wasi przegrali, śmiać mi się chce z ......Tłokami. Teraz pewnie zapamiętacie gdzie leżą Gorzyce.
I LIGA MKS POGOŃ SZCZECIN
dziwne ze kupujaca Cracovia zrezygnowala z zakupow w Gorzycach
Nikt nie zarzuca Pogoni nieuczciwości. Zagrała fair. Jeśli ktoś tak napisał, to pod wpływem emocji po wrażeniach z Gorzyc. Pogoń mogła przegrać. Zagrała dla kibiców, dla nas. Remisem dała nam nadzieję. Czy złudną? Okaże się w piątek.
siwy tym razem Twój post poleciał za wulgaryzmy - wcześniej nie wiem bo nie ja kasowałem...
[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/tloki2.jpg[/img]
mecz wzbudził wyjątkowe zainteresowanie wśród miejscowych kibiców ;-)
W piątek będzie ciężko ale jestem dobrej myśli.
Boola to jest sektor VIP:)
Do boju CRACOVIA! Do boju...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)