Wszyscy stracą głos Ro Man. Wiem, że będzie wielu kibiców Wisły, wiem, że będą z nami. Mogliśmy mieć już baraż wygrywając z Tłokami (ba! W takiej sytuacji mielibyśmy szansę przeskoczyć Zagłębie). Teraz kolejny mecz o wszystko. Pierwszy przegraliśmy (0:1 z Koroną), drugi zremisowaliśmy (2:2 z Pogonią), teraz kolej na zwycięstwo. Bełchatów gładko wygra z Aluminium i będzie nasłuchiwał, więc w piątek Szczakowiance zwycięstwo nic nie daje. My mamy szansę wiele osiągną w przypadku zwycięstwa. Ktoś musi wygrać, ktoś musi przegrać... Zobaczymy.
-
-
Cracovia - Szczakowianka mecz o baraż !!
RoMan i Shrek - dziwnych znacie Wiślaków. Moi znajomi też by sie wydawało "przyzwoici" wiśalcy (co za oksymoron) a nie kryją satysfakcji z porażki w Gożycach i życzą Cracovii jeszcze wielu sezonów w 2 lidze...
no widzisz rebbe.. ja znam akurat takich, którzy przyjdą w piątek na Pasy i będą dopingować razem z nami.. choć znam też takich, którzy za chiny ludowe nie ścisną kciuka za Cracovię.. tych pierwszych cenię i szanuję, tych drugich omijam szerokim łukiem..
CRACOVIA PANY!
Ech ja mam kumpla Wislaka... ktory na awans Cracovii postawił flaszke :)
A nam zostało do meczu 30 h i 24 min.
Wiadomość zmieniona (10-06-04 10:39)
a jednak mysle ze wygra Cracovia ..........bo dlaczego ma przegrac albo zremisowac ??????wygra i nie ma sprawy..........
USZANUJ GLUPOTE BRATA SWEGO;PAMIETAJ ON NAD TYM MYSLAL..........
juz jutro meczyk trzeba wygrac i tyle
jutro o tej godzince trzeba sie bedzie juz powoli szykowac!!:)
a to ja jeszcze w robocie,
ale na meczyku bede
czy zdognie z wcześniejszymi zapowiedziami pojawi się M. Maleńczuk żeby wykonac nowy hymn Cracovii?
Jak mamy wygrać baraż to dobrze że drużyna musi wygrać z Jaworznem bo uwierzy w sibie i musi podtrzymać dobrą passę.
CRACOVIO JESTEŚMY Z TOBĄ !!! 1LIGA,1LIGA,1LIGA C=R=A=C=O=V=I=A !!!
hejnaliste dawac bo szczescie przynosi :-)
Wygramy,wygramy
Spokojnie,szczakowianka gra tylko o "PIENIĄDZE"----->No własnie o pieniadze!!!!!!!!!!
Pozdro dla "KUMATYCH"
buldog:
Tak panowie.Pan Listkiewicz był w Jaworznie,spotkał się z panem L i K.Ciekawe po co był:-)
Zostawiam to Wam -pomyślcie hehehee.Coś mi wisi w powietrzu...
Buldog: a moze chłop przyjechał trochę wungla dla teściowej na zime zamówić??? a Tobie od razu cos w powietrzu wisi!!!
To jak w Jaworznie jest wungiel ,to cza iść na mecza ,może coś z sobą przywiuzą...;-)
remis 1-1 lub wygrana Pasów 1-0 z "kontrowersyjnego" rzutu karnego
kto da wiecej kasy ten bedzie gral w barazach : teraz tylko pytanie czy bogatszy jest Belchatow czy Pasy
Na czwartkowym zebraniu zarządu Szczakowianki postanowiano, że trener Albin Mikulski, który dostał propozycję pracy w Cracovii, nie poprowadzi drużyny z Jaworzna w meczu z krakowskim klubem.
Zastąpi go Andrzej Sermak. Na piątkowy mecz do Krakowa pojedzie 22 zawodników, ale wyjściowa jedenastka zostanie podana dopiero parę minut przed rozpoczęciem meczu.
źródło: Gazeta.pl
jak widać szczakowianka nie zamierza odpuścić.
oby ten mecz nalezal do uczciwych, bo jednak wole dobre widowisko a nie jakies smieszne zagrania przez sedziego czy pilkarzy:/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)