w Enigmie zostało 30
-
-
WSZYSCY DO GORZYC !!!
Musi nas tam być tylu żeby nas było więcej niż miejscowych.......
Jak ktoś niema biletu to kupi sobie w kasie na miejscu.....
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Na takim meczu jak Cracovia ludzi od nas bedzie z 1500 tyle co na Legii.
Odrazu wam mowie ze juz cala krata jest ujebana smarem !! !! !! uwazajcie aby sie nie poprudzic bo lipe bedziecie mieli i chcialem przeprosic za naszych jebanych dzialeczy .Bedzie fajna oprawa na trybunach po naszej stronie i zapewne po waszej stronie.Oby mecz obyl sie bez bluzgow i skonczyl sie w sportowej amtoswerze.
Chyba nikogo brak biletu nie zatrzyma akurat przy tym wyjeździe. Bo to byłoby śmieszne.
NIE BĘDZIE MOŻNA WIESZAĆ FLAG [B]TO NIECH CAŁY SEKTOR BĘDZIE W PASIASTYCH KOSZULKACH[/B]
Szmaty trzeba wziac - poradzimy sobie.
anafly - :) oopss... moje swiadectwa sie czerwienia :)))
Wiadomość zmieniona (03-06-04 21:02)
Karolo, sorry, że nie na temat, ale "wziąć" sie godo;) - (przewrażliwienie szczególne na to słowo:)
a co do tematu, ktoś napisał, że stadion jest na 2000 kibiców - wydaje się że wiecej (chyba) bo dość wcześnie kupiony bilet jest na ponad tą sumę..
trudno tam trafić :P
a bilety bez trudu kupicie na miejscu
i pozdrówcie ochroniarza bez kasku :]
Co za bzdury wypisujecie Piast w ostatniej kolejce nie pusci Polarowi bo sam walczy o życie czyli uniknięcie baraży.Dla tłoków jest to tylko tydzień nerwów i nic więcej .Moim zdaniem piast spokojnie sobie wygra z polarem.
grosse 197 daj znać czy jedziecie, rafał Nk, marcin ksc, inni . tel.
karry - ja mam busa prawie skompletowanego
No ja też tam być musze tak więc + 5 PASIAKÓW ewentualnie 4+1 CRACOVIA'NKA
Po meczu z ŁKS, a przed Tłokami (niedziela, godz. 17)
Baraż w naszych nogach
Trener Wojciech Stawowy wierzy, że "pasy" mogą jeszcze awansować do I ligi z drugiego miejsca
Cracovia wykonała w środę plan, zainkasowała w meczu z ŁKS trzy punkty (wygrała 4-1), dzięki czemu awansowała na 3. miejsce w tabeli. Teraz przed krakowianami niedzielny mecz w Gorzycach z Tłokami, a na zakończenie rozgrywek 11 bm., kto wie, czy nie najważniejsze spotkanie całego sezonu, ze Szczakowianką w Krakowie.
- Po ostatniej kolejce sytuacja zmieniła się na naszą korzyść, w barażach wygrana jest teraz w naszych nogach - mówi trener Wojciech Stawowy. - Jeśli wygramy oba mecze z Tłokami i Szczakowianką nic nie odbierze nam trzeciej lokaty. Ale ja wciąż wierzę, że możemy jeszcze awansować do ekstraklasy bezpośrednio z drugiego miejsca bez potrzeby rozgrywania barażu...
- Naprawdę Pan w to wierzy. Patrząc na wyniki czołowych drużyn można odnieść wrażenie, że wszystko jest kontrolowane...
- Mimo wszystko uważam, że w sporcie może się wszystko wydarzyć. W niedzielę Radomsko gra u siebie z Zagłębiem. Radomsko jest na tyle silnym zespołem, że może zabrać punkty rywalowi.
- Dlaczego piłkarze Cracovii grali przeciwko ŁKS tak niemrawo w I połowie?
- Graliśmy z teoretycznie słabszym rywalem, nasi piłkarze w pierwszych 45 minutach byli przekonani o swojej wyższości, myśleli, że bramki same zaczną wpadać. W przerwie, w szatni, prozmawialismy sobie...
- No właśnie, co powiedział Pan piłkarzom - czy były to twarde, ostre słowa czy ojcowska przemowa?
- Niech to pozostanie tajemnicą moją i piłkarzy. Każdy szkoleniowiec ma swoje metody mobilizowania piłkarzy. Najważniejsze, że gracze wyciągnęli wnioski z kiepskiej, pierwszej połowy i w drugiej odsłonie grali taka jak oczekiwałem. W takim stylu musimy zagrać w obu ostatnich meczach z Tłokami Szczakowianką, jeśli chcemy myśleć o ekstraklasie.
- W 2. połowie na boisku pojawił się Paweł Drumlak...
- I dał dobrą zmianę. Zawsze mówiłem, że to piłkarz o dużych umiejętnościach, przerwa w treningach, kontuzja wybiły go z rytmu gry. Ale jestem przekonany, że jeszcze w tych ostatnich meczach Paweł może pomóc Cracovii. A na pewno będzie jej mocnym punktem w następnym sezonie.
- Czy Piotr Bania zagra w Gorzycach?
- Nie wiadomo. Na razie jest w dobrych rękach Piotra Sochy, bierze zabiegi. Zobaczymy, jak się będzie czuł w dniu meczu.
- Czy zadowolony jest Pan z gry Łukasza Szczoczarza?
- Tak, wypełnił swoje zadanie, strzelił bramkę, pierwszą w tej rundzie. Ten gol, mam taką nadzieję, pozwoli mu bardziej uwierzyć w siebie.
- Jak wygląda plan przygotowań do meczu z Tłokami?
- W piątek i w sobotę trening na głównej płycie boiska, po sobotnim treningu pojedziemy do Gorzyc.
Źródło: AS - Dziennik Polski
Czy są Jakieś Busy ??
Na Kablu nie ma już biletów, za to w Enigmie jak byłem jakos przed 12ą to było jeszcze coś okolo 25 sztuk.
Mi Chodzi o Transport
Skuci to ty jedziesz do gorzyc??
Karry jutro do południa dam znac.
Cosik z chłopakami mam problem.
Pozdrawiam.
Wszyscy do Gorzyc - musimy opanować CAŁY stadion!!!
RoMan - potwierdzaj: jutro plizzzzz przed 15.00
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)