kolejny mecz z cyklu "gramy o wszystko" ...
Gorzyce potrzebują jednego punktu aby utrzymać się w strefie barażowej ...
porażka w meczu z nami to ich bezpośredni spadek do 3 ligi ...
zagraja z nami "o życie" ...
MUSIMY WSPOMÓC NASZYCH CHŁOPKÓW BO TO BĘDZIE STRASZNIE CIĘŻKI PRZECIWNIK !!!
-
-
WSZYSCY DO GORZYC !!!
Ciekawe, czy Piast, który wygrał z Tłokami wysoko, odpuści Polarowi w ostatniej kolejce, byłoby to też świństwem wiosny. Moim zdaniem nie, chociaż dla Tłoków ostatni mecz jest z nami a dopiero kolejke później gra Polar. Gorzyce będą gryźć ziemię i trzeba się przygotować na trzaskanie kośći, ciężki mecz.
PS Robert zakłada taki temat bo ma najbliżej :P, nie Rob? ;D
nie ...
zakładam taki temat bo wiem jak bardzo potrzebny będzie w tym meczu fanatyczny doping ( nie mylic z tym co było w Koninie bo tam sie inaczej nie dało ) dla naszej druzyny ...
a co do odległości to ja mam 235 km. ...
a wy znacznie mniej ...
:-)
Bedzie nas wiela...ile mamy biletow?
W Gorzycach tak jak w całej Polsce nie są sprawdzane id. To tylko specyfika Krakowska. Na stadionie Tłoków na ogól jest ok.500 osób na 2000 miejsc. Wejdzie każdy kto dojedzie.
Jedziemy ! Biletami sobie głowy nie zawracajmy !
Wiadomość zmieniona (03-06-04 11:34)
będę...
biletów dostalismy znacznie mniej niz wysłane zapotrzebowanie ...
ale ...
jak pisał icek ...
frekwencja u nich taka , że nie powinno byc problemów z wejściem ...
nie sadze też aby lokalne kacyki w imie wyzszych celów ryzykowały jakąkolwiek konfrontację z przyjednymi pasiakami bo nas tam powinno byc 700-800 ...
zajmiemy sobie grzecznie stadionik i zagramy jak "u sibie" ...
:-)
sie wie, ze bede :)
[url]http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=8816&max_katalog=n14_&katalog=n12_&x_obr=94&y_obr=118&x_15=108196&y_15=67751&form_t=0&tool=1&info=&lang=pl[/url]
Czy to te Gorzyce?
Piast ma na razie spore szanse wyrwać się ze strefy barażowej. Gra ze Szczakowianką, a potem z Polarem. Powinien chyba starać się powalczyć o każdy punkt.
P.Pizza tak to te Gorzyce
A może zmienic temat na "wsyscy do gorzyc w koszulkach w pasy"
jadę ;))))))))
Czy beda organizowane jakieś busy tak jak przed meczem z bełchatowem?? Pamietajmy ze musi nas tam być sporo bo to miejmy nadzieje bedzie nasz ostatni wyjazd w tym sezonie.
Ps. ile Tłoki przyznały nam biletów ??
Biletów przysłali 210, a na Wielickiej zostało jeszcze tylko 5 szt.
Piast nie może stracić punktow z Polarem, bo wtedy ma baraze, a chyba na tym im nie zalezy.
Niemniej nie ma co liczyć nma innych (co pokazała ostatnia kolejka). Trzeba liczyć [b]wyłacznie[/b] na siebie
Z doświadczenia wiem, że zawsze bilety można kupić na miejscu więc nie ma co dywagować na ten temat i koniec! Wszyscy do Gorzyc ! Pomyśl: a może twoja, wlaśnie twoja obecność pomoże w osągnięciu wspólnego celu!
Wiadomość zmieniona (03-06-04 18:12)
Nie ma sie co martwic o bilety! :)
Wszyscy chetni na pewno dostaną je pod stadionem gorzyckich Tłoków :D tymbardziej ze średnia frekwencja na ich dwutysięcznym "Old Trafod" wynosi 400 chłopa (określenie bynajmniej nie przypadkowe:D)
Tak więc załatwiać autokary, busy, auta, motocykle i inne środki komunikacji i gnac w niedziele do Gorzyc, bo musi byc Nas tam przynajmniej tyle co w Staszowie w zeszłym sezonie!
A ja osobiscie licze na MINIMUM TYSIĄC pasiastych fanatyków:)
jakie tysiac jak sie zmobilizujemy to opanujemy caly stadion tak jak w tamtym sezonie na meczu z proszowianka!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)