racja.. ale do poziomu Ruchu jeszcze daleko..
ja do Hutników nic nie mam, niech wejdą razem z Koroną, czemu nie, aha, jeszcze Sandecja, no to Hutniki w przyszłym sezonie..
pzdrw
-
-
wnioski na Ruch
pewnie ze Hutnikowi brakuje do Ruchu
no ale w końcu oni ciągle siedzą w tej III lidze i raczej się nie zanosi na awans
chociaż mają bardzo utalentownych wychowanków...więc moze
chyba, ze ich sprzedadzą wcześniej, żeby łatać dziury w budżecie...
corso: ja już dawno jestem do odstrzału, o czym sie nie tak dawno przekonał mój bogu ducha winny samochod. Ale nikt i nic nie zabroni mi gloszenia moich poglądów. Nie musicie się z nimi zgadzać;)
dr Jekyll:
przykro mi z powodu twojego samochodu...
mieszkasz na Bienczycach?
masz tam problemy...?
ja jestem z Mistrzejowic
wniosek jest jeden adres Sedziego trzeba poznać żeby miał chłopak świadomośc by nie przekręcał przypadkiem PASOW bo to może się dla niego żle skończyć.
Oj będzie prawdziwa"Święta Wojna"(tym razem śląsko-krakowska :) ,na boisku i poza nim ;) heheh Wreszcie mecz z dobrą ekipą,bo nie wiem jak wy drodzy forumowicze ale ja wolę mecz z dobrymi ultrasowsko i nie tylko ;)kibicami drużyny przyjezdnej(w tym przypadku Ruchu) niż na przykład "czerwonoskórymi" z Niedźwiedzia czy pomimo osobistej sympatii do klubu ,Proszowianki ;)
Swieta Wojna jest tulko z GTSem!
corso - już nie mam. Przekonałem (z małą pomoca przyjaciół :) tych kolesi aby wiecej tego nie robili
witam!!
zaczne od tego ze wasz sektor dla gosci miesci okolo 1000 osob choc i 1500 tez by moglo wejsc!!
licze ze od nas przyjedzie ok 800 osob,moze ciut wiecej!!dobrze zaczelsimy sezon,u nas na meczu z piastem trzeba przyznac ze byla frekwencja bardzo dobra wiec mysle ze wiele oso skloni sie ku w smie naszemu najlepszemu wyjazdowi w tym sezonie!!wielu z nas mecz z craxa zastepuje np derby z gieksa ktorych nie mamy w tym roku!!
mam nadzieje ze imy i craxa pokazemy sie z bardzo dobrej strony jesli chodzi o doping i ultras!!a co do piasta to bez przesady,,dym wcale nie bylduzy!bardziej to byly podchody niz cos powaznego!choc pewnien gosc z polonii napewno dlugo zapamieta ruch i to z milej strony!!i nie mzona powiedziec ze to my jednoznacznie go zaczelismy!!!
tak wiec pasiaki do zobaczenia w niedziele!!!
17.08.2003 godz. 17 Mysla ze nos pojedzie b. duzo . Na meczu chyba bedzie spokoj ale po....:)) .... co jak co ale szacunek dla was !!! CHWDP
oby było jak najlepiej i przydałobysie bez dymu bo nam potrzeba teraz rozgłosu w tym dobrym znaczeniu
CRACOVIA FOREWER
dym dymem
ale 3:0 by się nam przydało...
Dym, dymem, ale POZA STADIONEM!!!!!!!!!!
Wg mnnie 3-1 a poza stadionem do zera!!!
>marcin_ksc napisal
>Data: 15-08-03 20:43
>oby było jak najlepiej i przydałoby sie bez dymu bo nam potrzeba teraz >rozgłosu w tym dobrym znaczeniu
Brawo Marcin! Rozsadne i prawdziwie sportowe podejscie do sprawy. O tym meczu sie bedzie mowic i pisac, wypadaloby wiec, aby kibice Cracovii zaprezentowali sie jak najlepiej. Moze wreszcie kiedys dotrze do roznych "zadymiarzy", ze wszelkie bordy i rozroby, obojetne gdzie (na stadionie, czy poza) DZIALAJA NA NIEKORZYSC KLUBU! Jest to niby proste i oczywiste, a jakos trudno niektorym zrozumiec.
Wszyscy chcemy, zeby na mecze Cracovii przychodzilo jak najwiecej ludzi, wiec trzeba ich zachecac przede wszystkim NORMALNYM, prawdziwie kibicowskim zachowaniem. Nie przyprowadza rodzice 10-latka na mecz (i moze z tego powodu nie pojda sami) jesli widzieli, slyszeli lub po prostu wiedza, ze na stadionie uzywa sie choralnie wulgarnych slow, obraza innych, nie mowiac juz o idiotyzmach w rodzaju bojek! Z tego samego powodu nia pojda sami, nieco starsi nastolatkowie, czy nawet mlodzi dorosli ludzie, ktorzy chcieliby byc na stadionie ze swoimi dziewczynami.
Mecz ma byc przyjemnoscia, rozrywka dla WSZYSTKICH, nie okazja do popapranych zachowan jakichs zidiocialych grup.
Prawdziwi kibice Cracovii powinni starac sie eliminowac wszystkie objawy zachowan szkodzacych klubowi. Nie tylko nie uczestniczyc, ale i powstrzymywac i ganic innych. Naprawe niezbyt niestety dobrego wizerunku kibica, trzeba zaczac od samego siebie - to kazdy moze zrobic.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)