Cieszę się i gratuluję serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ten puchar do Lecha należy. Gratulujemy!
o Ty nie masz "craxa na maxa" w podpisie :)
Wiec temat uwazam za wlasciwy...
GRATULACJE KOLEJORZ!
brawo Lech Poznań!!!Zawsze w Ciebie wierzyłam!!!!!!
no ja tez gratuluje!! ale sorki kamil bylem pierwszy!
Brawo!
Kolejorz! Kolejorz!
ale kibicujesz jakiejs craxie...
Lech...ah lzy w oczach legionistow... piekne widoki
Kochana Pyrlandio, nasi najwierniejsi przyjaciele! Cieszymt się tak bardzo, że wydaje się nam iż to nasz wspólny sukces!
PUCHAR DLA LECHA! PÓŹNIEJ TEŻ UEFA!
Gratulacje!
a cywilizowani kibice L gwiżdżą i buczą
biją zawodników...
:(((
[img]http://jaf22.w.interia.pl/race.gif[/img]
Lech! :)
Już w Koninie wspólnie śpiewaliśmy: "Ten Puchar do Lecha należy" i słowo stało się ciałem. Alleluja i do przodu! Trzymajmy się razem i rośnijmy w siłę!
Chamy z Warszawy pobili na trybunach piłkarzy Lecha!!! A kamerzysta oczywiście nie pokazuje tego na ekranie. Ciekawe co zrobi teraz PZPN?
Lech Lech Kojejorz !!!!!!!!!! p UEFA czeka na Was
pozdro dla kbicow Leha od kibicow Cracovii
jest Nas TRZECH PASY ARKA LECH
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!! LECH LECH KOLEJORZ!!!
JEBAĆ DEBILI Z LEGŁY -BIĆ PIŁKARZY IDIOCI!!!!!
KKS!!!!!!KKS!!!!!!KKS!!!!!!!gratulacje
Hej Kolejorz, hej Kolejorz,hej kolejorz ........... Grrrrraaaaaaaaaaattuuuuuullllllllaaaaaaaaaacccccccjjeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
KOLEJORZ KOLEJORZ KOLEJORZ KOLEJORZ KOLEJORZ KOLEJORZ !!!!! BRAWO !!!
Gratulacje
no to cześc kiboli elki sie pokazała nie mam pytań od razu mi sie przypomiała resovia
brawo Lech ch.. w dupe tym skur........... z legii i ich kibicom ,którzy sie tak popisaliu zobaczymy co Listkiewicz teraz zrobi ( a znajac nic nie zrobi )
GRATULACJE!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)