O.K ! napisałem co i jak i to jest moje zdanie mi się ten pomysł nie podoba ... i nie zmienie zdania ale coz ...
------------------------------------------------------------------------------------------------wykreślam się z tego tematu ! ! !
-
-
Projekt wybrany - rusza zbiórka kasy na flagę Akademicką Cracovii !!!!
studenci z gts tez chcieli flage, ale skonczylo sie na checiach
Może i chcieli, ale... to było przed sesją, a że oni... już postudiowali... to flagi nie ma :P:P:P:P:P:P:P:P
ale ta flaga nie tyczy sie jedynie osob, ktore aktualnie studiuja...
Fenix napisał
"Maarcin w tym poście zbieramy kase na flage,jak ci się nie podoba to ... raz zabrałeś głos i moze wystarczy z tym,hm!"
Jemu nie wystarczy. Od kiedy sie dowiedział jak sie sprawdza ilość wpisów na forum to zasypuje nas swoimi postami. Szkoda, że ilość nie idzie w parze z jakością
Brajt: wiem, ale tak chciałem pokazać że u nas są Ci... inteligentniejsi ;-)
Pomysł popieram.
Deklaruję 50 zł.
Ale mam pytanie: jak wyceniliście ten projekt - skąd 800 zł?
Kiedy przewidujecie, że flaga powstanie?
Podajcie jakiś numer konta, bo z warszawki ciężko mi będzie się dorzucić inaczej.
Le (Cracovia-Ochota)
Prawo UJ (1995)
Le: wzieli pod uwage standardowa cene 40 zl za metr dlugosci przy 1,85 wysokosci flagi
OK, nie przeczytałem uważnie pierwszej wiadomości.
Za moich czasów, to flagę szachownicę szyła mi moja starsza na maszynie Singera. Ta flaga była potem nawet na Bałtyku w Gdyni. O takich majstersztykach jak obecnie projektowany to nawet nie można było marzyć.
Co z numerem konta???
Le (Cracovia-Ochota).
Le spox , [b]mamy 500 zł[/b] !!!!!!!
A co do konta to napisałem ci na mail!!!!!
A co do powstania flagi to:
1.Trzeba znaleźć wykonawce- tym zajmie się Robert ( dzięki przy okazji )
2.Wykonanie około 3-4 tygodni ,ale niewiem dokładnie :(.
Pozdro!
przerwa miedzy rozgrywkami!najlepsze szwalnie pewnie zajete.w sumi mamy Roberta takze pewnie damy rade wszystkie projekty na czasie zrobic;)
Powiem szczerze - zajebiście będzie zobaczyć takie oflagowanie na trybunach. Jakbyco, to na Woli w Warszawce jest taki punk z materiałami propagandowymi. Jakby były problemy z wykonaniem, to mogę tam zapytać.
Le (Cracovia-Ochota)
Le , dostałeś maile?
Odpisz mi!!!!
Pozdro!
No coz trzeba Wam przyznac ze macie najlepsze (niestety) flagi w grodzie Kraka a w triadzie gorsze tylko od lecha.
Możecie powiedziec ile kosztowaly was takie flagi jak: Hoolturalni Kibice, Bóg Wybacza..., Krwinki, Naród Wybrany..., a takze podac ich wymiary????
aha i ile jeszcze kosztowalo zrobienie koszulki(oczywiscie tej XXXXXXXXXXXXXXXXL)
Fenix,
Mejle w swojej skrzynce sprawdzę dopiero w poniedziałek w robocie. Ale jeśli wysłałeś, to na pewno doszły.
Le
[b]Do Robert-a!!!!!!!![/b]
Skontaktuj się ze mną w sprawie flagi.Wiem ,że jesteś na wakacjach , ale trzeba szukać wykonawce ,żeby flaga powstała jak najszybciej. Albo poprostu daj mi namiary z kim mam się skontaktować.
Mój mail i telefon znasz:).
Pozdro!
A moze zrobić flagę w Łodzi u gościa , który robił "Hoolturalnych..." i "Jesteśmy biali...". Facet robi fachowo i terminowo...
U Szulca, on naprawde robi spoks i tanio!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)