Witam:)!
[b]Wreszcie zaczynamy zbierać na flagę Akademicką Cracovii[/b]. Po burzliwych dyskusjach :) - wybraliśmy projekt autorstwa Brajta ( dzięki Brajcik :) ) :
[img]http://www.brajt.friko.pl/hmm/gaudeamus13.jpg[/img]
Nasza flaga ma 20 metrów , koszt przypuszczalny 20x40 zł=800 zł.
Robert , prosze Cie o pomoc w wiadomej sprawie!
Narazie mamy zadeklarowanych 300 zł. :
Pasiaki z Polibudy - 100 zł.
Baylay - 100 zł.
Dementor- 50 zł.
fenix - 50 zł.
Czekamy na deklarace wpłaty na flage!
[b]A WSZYSTKO DLA CHWAŁY CRACOVII[/b]
-
-
Projekt wybrany - rusza zbiórka kasy na flagę Akademicką Cracovii !!!!
Podajcie numer konta to i ja coś dorzucę.
Wojtek1 zadeklaruj kwote ( będziemy wiedzieć ,ile nam jeszcze brakuje do 800 zł. ),a co do przekazu [b]pieniążków w Pasy[/b] to się jakoś umówimy.
Pozdro:)!
50 zł.
Spoczko ,mamy już 350 zł.:) , a dzień takiiii długi :).
[b]Pieniążki można przekazywać również Szwayi!!!![/b]
Pozdro!
..dorzućcie 100 ode mnie...
pewne, ale dopiero końcem miesiąca - OK?
tacy dwaj ok :)! Na flage będziemy musieli wpłacić najpierw zaliczke , a później dopiero reszte.
[b]A więc mamy już 450 zł.!!!!!!!!!!!![/b]
... ja moge dać 50 ... ale groszy ... pomysł na flage nie podoba mi się !! Wogóle ... no chyba że napisy bo fajny styl ale reszta ...
od kiedy cracovia jest AKF???cracovia to zawsze KS ! no niech juz bedzie MKS ale ni akademicki klub footbalowy !!!!!!!!!!!!!!
Maarcin: Cracovia startowala jako AKF, poczytaj historie
czytałem !
ale teraz jest kim innym !
to tak jakby wisła zrobiła sobie falge GTS ! my jestesmy MKS a nie AKF !!
jeny... przeciez jak Ci sie nie podoba to kasy dawac nie musisz.
skoro to jest flaga studencka, a Cracovie zalozyli studenci to przywolanie tej nazwy pasuje jak ulał!
Maarcin: tu chodzi o historię, tradycję... i o to, żeby wszystkim pokazać że z naszą ukochaną Cracovią utożsamiają się zastępy inteligentnych ludzi z Krakowa ;-)
PS. Np. Rektorzy Polibudy ;-)
Pzdr
HAh !! Ale Cracovia wśród kibiców jest uważana za dobrą ekipe a nie za kujonów !! a co do falgi to się dokładam !!!
Nie 50 gr. ale całą stówke
gr.
Maarcin w tym poście zbieramy kase na flage,jak ci się nie podoba to ... raz zabrałeś głos i moze wystarczy z tym,hm!
Panowie kasy potrzeba ,[b]mamy 450 zł :)[/b]!
o.k ;) a tak apropo fenix to my sie znamy :D
Maarcin: tak jak swoja flage ma Oswiecenie, ma Jude Gang, ma Grupa 100, tak ta flaga symbolizuje oddanie i sympatie dla Cracovii w kregach akademickich.
stad takie a nie inne haslo i o to chodzilo od samego poczatku.
Maaarcinie!nie podoba sie to sie nie unos!Cracovia to klub z tradycjami a taka flaga nikomu nie zaszkodzi a wrecz przeciwnie!wzor spoko,nie podoba sie napisz,ale nie wtracaj kretynskich postow raz po raz bo to dobrej reklamy zbiorce flagi nie robi....
p.s-oststnio przegladalem psiarskie forum i tam tez studenci gts sie liczylii szczerze to jest ich tam duzo i jeszcze troche!choc nie sadze by sie ujawniali;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)