jeśli się pali i traktujemy to jako tzw. "dawanie przykładu" to okej, jeszcze dzisiaj wpłacam.. :)
-
-
Projekt wybrany - rusza zbiórka kasy na flagę Akademicką Cracovii !!!!
a mozna po to konfetti sie jutro zglosic? bedzie jeszcze calosc?
Kurde ja juz dzisiaj raczej nie dam rady, a wyjezdzam jutro - czy ktorys z opravców nie moglby podskoczyc do takich dwóch i zabrac to konfetti?!
tacy dwaj - tniecie na paski czy na drobno?
ścinek - 1 cz na ok 30 cm
jeżeli bedzie pewnośc, że ktoś jutro podjedzie, to dam rozkaz i beda czekac:):)
a spory taki jeden worek jest? bo samochodu nie mam, a wypadaloby wszystko zabrac. ale moze by nas kilku przyszlo?
w tej chwili jest 6 workow - takich jak na domowe śmieci, jutro pewnie drugie tyle "wyprodukujemy":):):) najlepiej byłoby odebrać jutro po poludniu
w takim razie dzieki, jutro sie odbierze :).
i nie napisalem maila, ale wielkie dzieki za inspiracje, dzieki Tobie zajalem sie grafika na powaznie i jak bede mial efekty, to moze sie uda zatrudnic gdzies jako grafik, lub np. projektowac www na wlasna reke. ale to niestety jeszcze sporo nauki.
ale do wszystkich - pomoc przy workach mile widziana.
sporo tego, i dobrze, ja sam nie dam rady, ale mam nadzieje ze do jutra uda sie skaptowac doborowa grupe. w takim razie dzieki, jutro sie odbierze :).
i nie napisalem maila, ale dodatkowe wielkie dzieki za inspiracje, bo dzieki Tobie zajalem sie grafika na powaznie i jak bede mial efekty, to moze sie uda zatrudnic gdzies jako grafik, lub np. projektowac www na wlasna reke. ale to niestety jeszcze sporo nauki.
Dałem dobry przykład, skontaktowałem sie już z Fenixem i 50 zeta z mojej kieszeni jest już u niego, czy Tacy Dwaj robią przelew..? ;-)
pozdrowienia
Ro Man:
zacznę od tego - że pytanie trochę jakby nieeleganckie, jakby spod Warszawy rodem (sorry wqurwiłem się) ....
a przelew zrobiony dokladnie o 12:32:14 dnia dzisiejszego
czy spowiadać ci się z innych kwot na rzecz Klubu?
ej ej, spokojnie.. :-)
to ja odebrałem twojego posta (w odpowiedzi na moje mazgajstwo o bankomacie) jako uszczypliwość..
więc pytanie nieaktualne..
bez urazy..
dżentelmeni nie kłóca sie o pieniądze..
Nie rozumiem co ma Warszawa (i okolice) do nieeleganckiego pytania?
lista sponsorów flagi:
NOMEX22WIELICZKA - 120 zł. ( ma przesłać kase do Bartola )
Pasiaki z Polibudy - 100 zł. ( przez Dementora )
Baylay - 100 zł. ( kasa ma być pod koniec miesiąca, pasiastych wakacji :) )
tacy dwaj - 100 zł. ( koniec miesiąca )
[b]Wojtek1 - 100 zł. ZREALIZOWANE[/b]
Dementor- 50 zł. ( w tym tygodniu )
[b]fenix - 50 zł. ZREALIZOWANE[/b]
Pas - 50 zł. NAPISAŁEM Tobie na maila !!!!!!!
[b]Le - 50 zł. ZREALIZOWANE[/b]
grosse 197 - 50 zł. O KONTAKT PROSZE!!!
anafly - 50 zł. ( anafly kaske da mnie 1 sierpnia :) )
pers - 50 zł. ( ma przesłac na konto)
[b]Ro man - 50 zł. ZREALIZOWANE[/b]
[b]tomek 71 - 20 zł. , a dał 30 zł. :) ZREALIZOWANE[/b]
[b]Hendryk - 20 zł. , dał 30 zł. :) ZREALIZOWANE[/b]
[b]Oiolosse - 20 zł. ZREALIZOWANE[/b]
Honwed - 20 zł. ( ma przekazać Szwayi )
[b]Narazie mam 330 zł.! Dzięki za wpłaty!!!!![/b]
Ps.Pan Szostak powiedział,że w razie czego też się dorzuci :).
fenix: dopisz przy Dementorze: przekaże mi osobiście w sobotę - jak się spotkamy na wódeczce ;-)
też nie rozumiem..
okolice warszawy to bardzo piekne tereny..
na przykład w kierunku Płocka..
zajebiste równiny..
I skarpa wiślana.
moj post nie był akurat do Ciebie ... tylko do ludzi, którzy coś komuś obiecali a nie zrealizowali ... więc , .......
skończmy spór z nieporozumienia wynikający
zgadzam się Tacy Dwaj..
pozdrowienia z pokoju, w którym wysiadła klima i nie da sie wytrzymać..
Bóg jest z nami za Pasami..
u mnie też temperatura i duchota - NIE DO WY TRZY MA NIA!
cale szczęście, że w sobotę uciekaaam
a co do "podwarszawskich" ... no ja zrobię, że poza Konwiktorską nie mam do nich sympatii - sorry jeśli kogoś uraziłem, alem tak ukształtowany (a w dodatku ten upał i duchota - niczym z "kotki na rozpalonym dachu")... przez historię :):):):)
Dementor,nie wiem jak będzie z sobotą , chyba pojade gdzieś na weekend wypocząć :) ,dam znać!!!!
Pozdro!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)