[b]anafly :) 140 zł[/b]
Ps.Hasło nawiązuje do hymnu studenckiego , a Cracovia w tym haśle odgrywa role symbolu. Niektóre słowa nie można tłumaczyć dosłownie :).
Cracovia na zawsze - wiadomo :)!
-
-
Projekt wybrany - rusza zbiórka kasy na flagę Akademicką Cracovii !!!!
A co tam! 20 PLN z Warszawy... prosze o numer konta.
[b]120 zł. brakuje , Mamy 680 zł. zadeklarowanych . Tylko pozostaje teraz powoli pieniążki zbierać :) [/b]
Oiolosse jutro mi pieniążki ma wysłać , już drugi darczyńca z warszawy
( obok Le ) :)!
Jestem pod wrażeniem!Nieminęły dwa dni,a juz prawie cała kwota zebrana!Tak 3mać!I nie puszczać;))Bo MY jesteśmy CRACOVIA......
jak bedzie bo zamiast poki?
No dobra to ja juz doloze ta reszte 120zl do kolejnei flagi a zeby nikomu nie bylo ZAL to dla OPRAWCOW DAM TYLE SAMO.
Pieniadze beda do odebrania u Bartolo jak dojda z Kanady jutro wysylam.
NOMEX.
Ty NOMEX to zawsze znajdziesz sie w odpowiednim miejscu i czasie.
Bialo-czerwone to barwy niezwyciezone!!!!!!!!!
[b]800 zł.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
Jak to się mówi finito:)!
[b]PODSUMOWANIE[/b]
lista sponsorów flagi:
NOMEX22WIELICZKA - 120 zł. ( ma przesłać kase do Bartola )
Pasiaki z Polibudy - 100 zł. ( przez Dementora )
Baylay - 100 zł. ( kasa ma być pod koniec miesiąca, pasiastych wakacji :) )
tacy dwaj - 100 zł. ( koniec miesiąca )
Dementor- 50 zł. ( wiadomo już jest :) , pozdro )
fenix - 50 zł. ( j.w. )
[b]Pas - 50 zł. NAPISAŁEM Tobie na maila !!!!!!![/b]
Le - 50 zł. ( ma przesłać na konto )
[b]grosse 197 - 50 zł. TWÓJ MAIL JEST ZŁY !!!!! - O KONTAKT PROSZE!!![/b]
anafly - 50 zł. ( anafly kaske da mnie 1 sierpnia :) )
tomek 71 - 20 zł. ( prawdopodobnie w tym tygodniu -kwestia dogadania )
[b]Hendryk - 20 zł. - WYSŁAŁEM CI MAILA!!!!![/b]
Oiolosse - 20 zł. ( ma przesłać dzisiaj na konto )
Honwed - 20 zł. ( ma przekazać Szwayi )
--------------------------
800 zł. ( słownie: osiemset złotych )
[b]HEEJJJJJ HHEEEEEEJJJJJJJ CCRRRAACCOOVVIIIAAAAA[/b]
Prosze jeszcze o wypowiedź znawców łaciny - czy hasło jest napisane poprawnie??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps.Zbiórka trwała dokładnie 38,58 h. :)!
Widzę, że się trochę spóźniłem, ale w niedziele nie zaglądałem na forum, jak będzie potrzeba to możecie liczyć na moją 100zł.
Jest pięknie!
Bardzo dziękujemy za szczodrość wszystkich, którzy się [b]...cieszą, bo są z Cracovią...[/b], ustaliliśmy z Fenixem, że gdy dostaniemy pełną wycenę i okaże się że cena za flagę będzie np. promocyjna, to pozostałe pieniążki przekażemy na konto nowej sektorówki.
Jeszcze raz dziękujemy za szczodrość oraz za pracę i wkład osób które przyczyniły się do powstania tego tematu, projektu (Brajt), hasła (tacy dwaj) oraz wszystkim Pasiakom których wypowiedzi, sugestie i rady przyczyniły sie do powstawania Akademickiej Flagi Cracovii.
Pozostaje nam teraz czekać, aż kolejna, nowa, piękna fana zagości na Naszej Ziemi Świętej.
Wojtek1: jeżeli jesteś bratem mgr. inż. Krzysia z PK, to wzięliśmy Cię pod uwagę ;-) , jeżeli nie jesteś, to jak będzie potrzeba to damy znać.
Wojtek1 dzieki :),jak bedzie awaryjna sytuacja będziemy mieć alternatywe ( jak coś to napewno się zgłosimy ) :)!
Pozdro!
Nie jestem bratem Pana Krzysia(wogóle nie mam brata), jak będziecie w potrzebie to macie mój e-mail lub napiszcie na forum.
Pozdrowienia
ile brakuje???
dorzucam dorzucam, 50 zeta spokojnie, pytanie gdzie komu jak?
sorry za spóźnienie ale mam weekendy ruchome i wiecie sami..
flaga bardzo okej, serce mocniej bije jak na nią patrzę!
napiszcie jak komu gdzie?
p.s. wczoraj załatwiałem pokój świeżo upieczonemu studencikowi, któremu miesiąc temu udzieliłem kilku konsultacji na studia. Koleś jest z Sanoka i możecie być pewni, wie kto rządzi w Krakowie, wie na jaki stadion chodzić wypada, wie kto będzie mistrzem w 2006 roku... :) sporo sie nagadałem.. aż miło było patrzeć jak mu się buzia śmiała gdy mu powiedziałem, że 9 sierpnia umawiamy się na mecz!
nazywam to "edukacją napływowych"
polecam..
No to mamy rezerwowe [b]150[/b] złotych, super!!!
Na Pasy - zawsze!
Pomyślmy jeszcze nad hasłami na przyszłość,
pzdrw
Ro man , w sumie już mamy 800 zł.,ale kasy nigdy za wiele :), moze komuś coś wypaść ,czy co?-różnie bywa.
A więc jesteś naszą alternatywą z Wojtek1 na wypadek potrzeby :)!
[b]Kolejne podsumowanie :) : Mamy już 800 zł. + 150 zł. na wypadki losowe ( oby nie ) - Wojtek1 , Ro man !!![/b]
Ps.Kurde ,ale jesteśmy zabezpieczeni :).
nie ma sprawy, a w temacie Nigdy nie zejdziemy na psy zapodałem nowy pomysł, deklaruję też kasę na niego!
pzdrw
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)