Widzisz i nie grzmisz?! Jak w temacie NIE!!!!! NIE !!!!!!!! NIE !!!!!!!!
Cracovia i wszystko jasne. I bardzo prosze bez prowokacji!!!!!!!
-
-
NIE dla " craxa"
mnie osobiście też sie ten "skrót" niezabardzo podoba ale myśle że moze sie on przyjąć choć nietaki on młody ale to coś nowego co wielu sie przecież podoba PASY też niebyły od początku a jakoś sie przyjeło a myśle że też byli tego przeciwnicy pożyjemy zobaczymy ale osobiście jak mówiłem też mi sie to niezabardzo podoba bo Cracovia to Cracovia!
Cracovia i koniec
Kto to wogole wymyslil?!
Posluchajcie kibicow z innych miast- "gramy z Craxą", "Craxa przyjezdza"- rzygac sie chce!!!
"Cracovia"- najpiekniejsze slowo jakie znam.
Ochydne, pomysł naprawdę tragiczny. Takiego hasła to chyba prawdziwy pasiak nie wymyśłiłby!!!!!!!!
Poparcie!
Cracovia! Cracovia!
Ignorujmy tych co usilnie "Craxa" pisza na nasz klub.
Popieram prostest przeciw "Craxie" w całej rozciągłośći. Nasz klub ma najpiękniejszą nazwę w Polsce, więc bezsensowne wydaje mi się używanie tego śmiesznego neologizmu (choć niektórzy piszą ze wcale nie taki on znów nowy). Ponadto ruzumiem, że może słowko "Craxa" jest łatwiejsze do wymówienia niż "Cracovia" (mniej sylab), ale mnie to pierwsze kojarzy się z "kraksą" - katastrofą drogową, wypadkiem itd. Czy jak myślicie o naszym klubie też macie takie skojarzenia??? Bo ja nie :)
Wiadomość zmieniona (31-05-04 09:19)
tylko CRACOVIA ew. PASY !!!
Ja tam lubię Craxę Kraków ;-)
Ja osobiście nie wiem o co sie tak czepiacie tego słowa, wiele klubów stosuje skróty,nie wiem czy dla was Craxa to jakieś brzydkie słowo i obraźliwe?
Tylko CRACOVIA i więcej Nic :-)
Wymyśli to chyba jednak Pasiak i to dość znany. Ja do tej nazwy nic nie mam, jeżeli tylko nie będzie nadużywana. Nie podoba mi się natomiast straszliwie hasło "Craxa na maxa".
Wymyślił ją autor "ligi chuliganów" i mi wcale to nie przeszkadza byle tylko nie była na szalach itp. pamiątkach, tyczy sie to też flag na płot.
BKR napisał(a):
> Ja osobiście nie wiem o co sie tak czepiacie tego słowa, wiele
> klubów stosuje skróty,nie wiem czy dla was Craxa to jakieś
> brzydkie słowo i obraźliwe?
>
Ja rozumiem że wiele klubów stosuje skróty, ale to chyba przez to że nie mają takiej pięknej nazwy :>
Craxa wg. słownika - Wyraz Enigmatyczny tragiczny, można powiedzieć że niepoprawny politycznie
Logo Cracovia jest wiecej warte niz nazwy wszystkich polskich klubow
razem wzietych
Logo ? Raczej herb...
Jaf, zmniejsz "troche" swoja sygnature bo sie zle forum czyta przy takich bykach.
popieram :>
tylko CRACOVIA to brzmi dumnie.......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)