Wiele jest tu ostatnio różnych dywagacji i prognoz co do I, II i III miejsca w lidze. Dla mnie jedno jest bardzo prawdopodobne, a właściwie pewne - SZCZAKOWIANKA WYPRZEDZI CRACOVIĘ!!! (NIESTETY)!!!!!
Nieważne, kto zajmie I lub II miejsce, ważne że Szczakowa będzie przed wami. Jest to b. prawdopodobny scenariusz ostatniego meczu, o czym wszyscy wiecie, ale nie dopuszczacie do siebie takiej myśli.
Zamiast dywagować, co będzie w najbliższych 2 kojejkach, lepiej pomyślcie o meczu ze Szczakowianką - jeżeli oni poczują szansę nawet na baraż w ostatnim meczu to pewnie wygrają (skład mają niestety I ligowy, chociaż nie wiem jakim cudem im się to udało utrzymać).
Dużo tu tematów dotyczących szans Cracovii na awans, ale dla mnie podstawowym pytaniem jest to, czy potraficie przynajmniej zremisować ze Szczakowianką? (czego mimo wszystko nadal Wan życzę). Remis powinien wystarczyć.
-
-
Szczakowianka będzie przed Cracovią
[img]http://www.emotikony.friko.pl/emots/1/puknijsie.gif[/img]
te, napinacz miedziakowy. Martw się lepiej tym czy Bełchatów nie będzie przed Zagłębiem. Bo wtedy wam nawet ten makdonald i uczelnia wyższa w lubinie nie pomoże :)
zaglebiak pomysl co wy zrobicie jak dostaniecie od GKS zimny prysznic i GKS wygra tez z Pogonia co wy zrobicie tyle szmalu i nadal II liga
My wygramy ze Szakowianką! Sprostaliśmy Pogoni, Jadze, RKS'owi damy radę też Szczakowiance;)
I LIGA I LIGA CRACOVIA
Sprostaliśmy tym, którzy nam chcieli WYŻYROWAĆ porażkę z Pogonią...
Jeszcze Craxa zremisowała z Legią także powinna grać w pucharach UEFA
Typ-ie j...by Twoje forum jeszcze zamknęte?
a nie wiem szaron-ie j... bo tam nie chodzę ;-)
NIE OBRAŻAĆ MI TU CRAXY !!!!
Teoretycznie może być nawet przed Zagłębiem
- co ty na to ?
Życzę jej wszelkiej pomyślności oraz ............... pokory!
Zagłębiak spadaj na swoje forum zakładać takie tematy!!
> Teoretycznie może być nawet przed Zagłębiem
> - co ty na to ?
Ja na to że teoria ma się do praktyki jak onanizm do miłości.
Poprostu będziemy mieli mecz o AWANS!!:)))))))
Taaaa........ Forum sympatyków i kibiców Cracovii, wiec z czym on nam tu wyskakuje
kijos - no tak - praktykę to waaadze waszego klubu mają - faktycznie. Wiesz w czym :)))))
Zagłębiak s......laj, bo nikt cię tu nie zapraszał!
Kamil_ksc napisał(a):
> Zagłębiak s......laj, bo nikt cię tu nie zapraszał!
>
O co wam chodzi?Przecież nie obraża waszego klubu,a jedynie wypowiada się co do waszej przyszłości.
Jak się domyślam,ciebie tez nikt nie zapraszał na forum:)
ciebie tez nikt nie zapraszal
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)