dokladnie, madrze byloby zrobic dla np.. zalogowanych forumowiczow chociaz i to ma swoje wady
-
-
Prowokacja wiślackiego ścierwa - konkurs zaprojektuj szalik
niezłe bagno
A sonda jak byla,tak jest.
I projekt 6 ma prawie tyle samo zwolennikow co 7...
Piękny szaliczek by był haha, obciach jak nic na całą Polskę hehe.
to że sonda dalej wisi to juz pikuś. odpowiednie osoby wiedza o sprawie wiec nie ma sie co denerwowac.
[align=center][img]http://valis.rpg.pl/~young/fun/files/czujny.jpg[/img][/align]
tyle ode mnie
wielki "+" za rozkminke!!!
JudeGangHaxers - szacunek za wykrycie i ujawnienie sprawy
uff....dobrze ze ktos to rozkminil...Brawo!!!!!
a moim zdaniem to dobrze bo widac ze kazdy chce sie przysluzyc dla naszego Klubu i nawet kibice zwisly wola ansze barwy
to w koncu "ich pasja..." teraz wiadomo o co im z tym haslem chodzilo
Dokładnie!!! Jak ładnie odczytuje cała Polska (ta niekumata w sprawach chuliganki) i zastanawia sie jak to jest, że na płocie na Reymonta mieni sie hasło "Barwy Cracovii to nasza pasja" co za inteligent to wymyslił:-) :-) :-)
SZacunek dla JG HACKERS:)))))
Wiadomość zmieniona (31-05-04 21:54)
Adamie Akustyku,
Czy mógłbyś mi podać garść bliższych informacji, co do pochodzenia tego obrazu? Niestety, drobny maczek tekstu jest dla moich starych oczu zupełnie nieczytelny!
Nominuję niniejszym ten fantastyczny post do miana najlepszego w maju 2004!!!!!
Choć przyznaję, że sama przyczyna śmieszna nie jest.
heh to nam chcieli psikus zrobic:[:[:[krew sie w czlowieku gotuje...
wszystkie te szaliki sa beznadziejnie brzydkie, czy nie moga tego zaprojektowac specjalisci- ludzie w tym sprawdzeni
tylko jest oglaszany jakis denny konkurs?
po co szyc takie paszkwile!
I tak 7 jest najlepsza, resztę należało by usunąć z wiadomych przyczyn.( po za 4)
4 moim zdaniem odpada za "MKS"a
W 4 faktycznie nie pasuje MKS, ale bez tego OK. 2 też może byc.
widzę ze chamstwo na kazdym kroku
chyba jesteście jedynym forum na świecie na którym temat obrażający inny klub może istnieć dłużej niż godzinę :(
zostawmy teraz szaliki na boku - zajmijmy się sobą bo do dna już blisko
- teraz czekam na kolejne bluzgi - przecież słowo "Akademicki" zobowiązuje....
a ja mam takiego pomysła: wykorzystać któryś z tych projektów (o grafikę chodzi) na szal: NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY :):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)