z takim trenerem to bedziemy się bronić przed awansem do III ligi :(
-
-
Ceramika - Cracovia relacja on line
Stawowy to jest jedno wielkie nieporozumienie!!!! Mówiłem to o wiele wcześniej i poza mną,no_remorsem i paroma dosłownie innymi wszyscy go bronili,ale cóż jak to mówią:Gówno i tak wypłynie na powierzchnię :)
Do Boju CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do boju
Teraz albo nigdy
JAZDAAAAAAAAAA TERAZ !!!!!!!!!!! TERAZ BRAMKA MUSI BYĆ TERAZ BRAMKA MUSI BYĆ .... !!!!!!!!!!!!!!!!
68 Mrózek (obrońca) - 2 żółta = czerwona
czerwona dla gościa z ceramiki
hhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjj PPPPPPPAAAAASSSSSSYYYYY gggggoooooooooooooooollllll....do boju CRACOVIA KRAKÓW
NIEWAZNA JEST RZECZA, CZY MECZ TAN WYGRAMY, CRACOVIA ZAWSZE PANY
Tys jest jedno wielkie nieporozumienie. stawowy jest zajebisty odwrotnie proporcjonalny do ciebie, pajacu
uspokujcie sie !! wazne zeby wygrac albo chociaz ( dzis ) remis
HEEEEEEEEEEEJ HEEEEEEEEEJ CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAZDA PASY JAZDA!!!!!!!!
ZAWSZE ZAWSZE BĘDE Z NIĄ ...
Bania zniesiony z boiska, dlatego ta zmiana.
rozrabiaka. Pozwole sobie delikatnie zauważyć, ze ja juz po jesiennym meczu ze Stalą Rzeszów pozwoliłem sobie wyrazic zdanie o tym "trenerze". Oczywiscie wtedy wszyscy mnie zjeb!@#. Po Skawince i Proszowiance takoż
i jak tam
Mako gra coś?
"...Nadzieja matką głupich,jestem wśród nich bo wierzyć nie przestanę...!!!!!!!!!"
Do Boju CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gramy Gramy Jeszcze te 20 min. !!!!!!!!! CRACOVIAAAAAAAAAAAAA !!!!!!
GRAMY do końca CRACOVIO gramy do końca !!!!!!!!!!!
Makuch walcz, walcz!!!!!!!!
Przed chwilš nasi poł metra obok słupka....
15 min do konca...
Odkšd gra jest po 10 - mamy przewagę .
Mako pokaż to co w Hucie jeszcze przeciwko nam!!!!!!!!!
Czy Wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie...............
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)