Ile PASOW w Koninie?????
-
-
Aluminium-CRACOVIA
Ja też, piszę o tych pomyłkach nie ze złośliwości, tylko z bardzo pozytywnym zabarwieniem :-)
ponad 100 osób
Przerwa ! - UFF ! Na 100 % chłopcy z Aluminium mają dodatkowe premie. Wydaje mi się,że grają za naprawdę wielkie pieniądze, jakich w życiu moga nie dostać !
A czemu w ogóle zdublowaliśmy wątki??
....ktoś słuchał bloku reklamowego w radiu???...polska partia pracy....co to jest??..
ja chcę bramkę dla Podbeskidzia...
Przy 3-ligowym skladzie to i pieniadze niewiele pomoga. Moze nasi zaczna wreszcie strzelac bramki bo wprawdzie ze slabeuszami gra sie najtrudniej ale jak jest roznica dwoch klas to i bramek musi byc wiecej.
CRACOVIA PANY!
W jedynym zakończonym dzisiejszymmeczu - Polar przegrał z Arką - nie wytrzymam :-)))))))))))))0
Jeszcze jeden jeszcze jeden!!!
1-1 Węgrzyn - samobój...
Podbeskidzie strzelcie kur.. gola
Misiekm, skuteczna złośliwość musi być na poziomie. No, chyba że masz 10 latek, to sory. Zwracam honor. Niedługo będziesz mógł startować w TVN "Dzieciaki z klasą"
Hutnik - Korona 0:2:))) 46 minuta - pięknie rozpoczęla się druga połowa. ze środka pola techniczna wrzutka Cichonia, do piłki dochodzi Kuzera i faulowany przez bramkarza. mamy karnego! Do piłki podchodzi Cichy... rozbieg prawa noga i... jest! GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!Mamy 2:0
Szczakowianka Jaworzno - Jagiellonia Białystok 3:0
2:0 Giza !!!!!!!!!!!!!!!!
Gool! Giza
2:0 Giza :)))
JEEEEESSSSSTTTTTT
No to już spokojniej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)