Cze Miś. Czekam na kontynuację telenoweli.
:DDD
-
-
PZPNowskich ... brzydkich czynnosci...ciag dalszy...
no i wpyte ja ma dziś zły dzień... a wszyscy sie dzisiaj jeżdżą po mnie (Mis mnie juz normalnie załamał)... i do jego jakiś psiur się jeszcze w to wszytko wmieszał... :-( ide spać bo dzisiaj już nic dobrego z tego nie wyniknie... jeszcze raz sorry Karv...
Cienie zawsze z Polonia! :) Czern w gildii skrytobojcow to nie przypadek! ;)
A wracajac do tematu: w zwiazku z tym, ze mecz z Skisla zamkniety dla gosci to... pojawie sie na Cracovia - LKS :>
PZPN karze Polonię za jakiś incydent na stadionie Świtu,a ciekaw jestem dlaczego Wydział Dyscypliny w ogóle nie zajął się wydarzeniami w czasie i po meczu Katowice -Wisła ?
No ale to chyba pytanie retoryczne.
Awaria wiem domyśliłem się w międzyczasie - kontakt był...
hmmm... kolejny dzień ze złym humorem... to podkręcę chociaż Misia :P Misiu drogi jak dobrze poszperasz to zobaczysz gdzie nasza drużyna nocuje przed meczem z Aluminium... hmmm... w hotelu - pewnego bastionu komunistycznego... :P:P:P
Może są to bezpodstawne oskarżenia, ale zakaz wyjazdu na mecz kibiców Polonii był do przewidzenia. Bilety do klatki na Reymonta zostaną sprzedane kibicom gospodarzy i będa mieć fetę na cały stadion. Będą mogli sobie "jazdować" bez przeszkód... Żenada.
zac: cytat z naszego forum dla ciebie "z tego co ja wiem, po prostu nie rozpatrywano naszej sprawy. maja jeszcze dwa tygodnie na to - przed meczem sa jescze dwa posiedzenia Wydzialy (nie)dyscypliny." - tak ze nie martw sie, pewnie dostaniemy zakaz na wyjazd do Poznania, ku twojej i niektorych twoich kolegow uciesze.
p.s. a co do zakazu dla Poloni no to napewno stoi za tym Cupial, kibice Wisly no i oczywiscie policja.
i parówkowi skrytożercy...
Coglin mam pytanie kiedy ostatnio dostaliście zakaz wyjazdowy?
Nie zebym sie wtracal, ale Polonia dostala zakaz po Polkowicach, a Wisla po Katowicach nic... Legia po Bialymstoku nie pamietam, ale chyba nic (ale moge sie mylic), a my po Polarze (rozroba jak sk* byla przeciez) ZAKAZ takich przykladow jest duuuuuuzo wiecej
zawsze wolalem isc prze zycie na przekor wszystkiemu, w imie lepszych idei, a nie pod parasolem czy kloszem (podobnie czesto odpowiadalem gdy sie mnie pytano, czemu za Cracovia jestem a nie za Wisla itd)
Po pierwsze to ciekawi mnie czemu nie byliście tacy oburzeni jak rok temu świętowaliście awans bez udziłąu kibiców Motoru (mam nadzieję że nie wytniecie znów mojego posta)
Po drugie pzpn nie "rozpatrywał" jeszcze naszej sprawy...przed Lechem jeszcze sa dwa zjazdy tych lamusów.
Po trzecie zakazy mieliśmy kiedys na Polonię Warszawa (i tak pojechało 60 osób pociągiem ale na Centralnym gady nas tylko przeprowadzły na inny peron i w pociąg powrotny), Amicę Wronki (mimo tego, pojechało 220 osób i nie majc co zrobić wpuścili nas), Ruch Chorzów (kilkanaście osób incognito).
No i jeszcze mieliśmy zakazy od Waszych przyjaciół z Poznania i Gdynii.
w Poznaniu 4 osoby incognito a w Gdyni było nas około 40 ale jak wiadomo nasz wyjazd zakończył się gdzież z kilometr od stadionu.
Poza tym prócz Katowic napisz mi za co mieliśmy być ostatnio karani???
Wiesz co coglin za stary jestem na to aby mnie takie rzeczy cieszyły. Mam tylko nadzieje ,że wszystkie kluby będą ponosiły konsekwencje za zachowanie swoich pseudokibiców.
Szkoda, że ta Warszawa nie jest troszkę bliżej (oczywiście to chodzi tylko o ten jeden dzień, a nie na stałe), bo można by towarzyszyć naszym naczelnym. Gdyby tak sobie czekało spokojnie na decyzję PZPN-u, pod siedzibą jakieś 10 tys. kibiców... No, ale to raczej niemożliwe. Jedyny "oręż" jakim dysponujemy, to są maile. Pozostaje nam tylko jedno: Profesorze, Prezesie, Spikerze - jesteśmy z Wami.
A jeszcze teraz sobie przypomniałem, że czwartek jest po środzie (myślenie odkrywcze) i możemy to jakoś wyrazić. Przynajmniej werbalnie.
=>=> north - a i owszem były tu wyrażane pogłady, że szkoda że Motoru nie będzie.... za co w ostanim czasie: no nie wiem ale...choć nie, bo to byli kibice rezerwowej drużyny a nie tej z I ligi :):):)
Tacy Dwaj
Źle to określiłem...chodziło mi o to że sami nie jesteście bez winy a doszukujecie się u nas jakichś kombinacji.
Wiadomo że przy takich okazjach policja z pzpnem szukają jak tu możliwie przy zielonym stoliku "zapewnic bezpieczeństwo" na takim meczu.
Tak jak was po Polarze urządzono z Chorzowem i tak jak Pogoń została urządzona za byle gówno z wyjazdem na Cracovię.
Wiadomo tez że wszędzie znajda się zadowoleni i wszędzie znajda się oburzeni takim obrotem sprawy.
O ile się nie mylę to Wisła będzie miała teraz wyjazd do Poznania. Dostaną zakaz i problem z głowy. Polonia dostała do Krakowa, i też odpada problem. Od dość dawna (zaraz po tych jazdach) mi to tak wyglądało, że kibice Wisły do Poznania nie pojadą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)