Witam Was !!
Chcę Wam "podziękować" za Waszą gościnność. Byłem z kuzynem na meczu. Przyjechaliśmy do Was z Rzeszowa. Ja jestem ze Szzcecina lecz bylem u rodziny i skorzystałem z okazji. Przy zakupie identyfikatora prosili mnie o dowód. Pani wypisująca to spytała ( specjalnie ? ) głośno czy napewno jestem ze Szczecina. Usłyszeli to wasi i zaczęło się. Kuzyna oklepali porządnie nie pytając skąd jest a mnie skroili między innymi z komórki, portfela z karta ktredytowa ( na szczescie zdazylem zablokowac ) oraz polamali mi okulary. A my tylko kulturalnie chcielismy obejrzec mecz. Za co to bylo ? Co bylismy winni ? Wasi cwaniacy chcieli sie dowartosciowac i podeszli do dwoch bezbronnych ludzi. Gratuluje Wam takich kibiców. No tak, jaki prezes i wlasciciel tacy kibice.
-
-
KRAKOWSKA GOSCINNOSC
Jak tak było to jest serio obciach :(.
pech to pech
Przy którym wejściu to było?
uważam, że to nie jest pech tylko glupota niektorych debili ktorzy psuja wizerunek Waszego klubu
Nie wyzalaj sie tu na forum bo to nie ma sensu i nie pisz tekstu pt."jaki prezes i wlasciciel tacy kibice" bo jak zaczniemy rozmawiac o Ptaku to troche dziwnie sie potoczy ta rozmowa a chyba tego nie chcemy...Jezeli faktycznie stalo sie tak jak mowisz to miales pecha....Nie popieram tego zachowania ale mogloby sie to przytrafic na kazdym innym stadionie!!!! Napewno takich "cwaniakow" jak ich nazywasz mozna tez spotkac w Szczecinie.....Tyle w tym temacie........!
Niestety mądrością również nie grzeszy ten co idzie wyrobić sobie identyfikator Cracovii a w dowodzie ma zameldowanie w Szczecinie.
Niestety tak to już jest. I to nie tylko w Krakowie.
Na marginesie - temat do HP.
Niestety ale to standard ogólnopolski, a nie tylko Krakowski !
a mi sie zdaje ze pan pogon naciaga jakies zdarzenie ktore sie wogole nie wydarzylo
Przykro nam,ale sytuacja przez Ciebie opisana moze przytrafic sie kazdemu,w kazdym innym klubie...
P_S_F czego oczekujesz , na wspólczucie nie ma miejsca, przyjedz na LKS może chociaż oszczedza Ci chłopcy okularów.
nie naciagam tylko mowie prawde. nie zamierzam skladac jakis protestow czy cos w tym rodzaju. mowie o fgakcie ktory zaistnial i tyle
Ja też nie jestem przekonany, że to prawda. Właśnie dlatego zapytałem przy którym wejściu chcieli dostać identyfikatory, bo wtedy panienka wypisująca coś by o tym wiedziała?
Ale jakoś brak odpowiedzi.
Gosciu cos naciagasz przy ktorym to bylo wejsciu ?
myslisz ze ktos da sie nabrac na to ??? odrazu Cie napadli ?
oj naiwniaczku ale szczegoły wejscie z ktorej strony i mniej wiecej o ktorej godzinie ? no i czy wogole byles na meczu .Nie oczerniaj nas OK
Naciągacz. Przypomniał sobie o tym po pięciu dniach od meczu. I żadnych szczegółów nie umie podać. A wejścia były kontrolowane przez ochroniarzy i tłumy uzbrojonych psów. I nikt tego nie widział. A może zglosili pobicie i napad?
Dziwne, ale jak przeczytałem wpis PSF to wiedziałem, że wątek dalej się tak potoczy. Zaraz wyjdzie na to, że sam się pobił i połamał sobie okulary. Na innym forum ktoś kilka dni przed meczem wspominał, że wybiera się do Rzeszowa i stamtąd na mecz. Ale wy jak zawsze wiecie lepiej
I co jeszcze? Moze zgwalcili cie kosmici w szalikach Cracovii??? Czy ktos wogole widzial to zdarzenie? Pewie za miesiac sobie przypomnisz ze jeszcze cie potracilo auto z kibicami Pasow i oczywiscie napiszesz o tym na naszym forum.......Nie dosc ze przekrecaja mecze to jeszcze bajki pisza...
Szkoda gadac,zero szacunku dla ptakovii.
OK
Wiadomość zmieniona (27-05-04 10:45)
Czy Ptacovia nie ma swojego forum ? jesli nie to idzie na forum Piotrcovii
i nie zmyslajcie .
Ja jak byłem w Szczecinie spotkały mnie rozwydrzone kibicki Pogoni to co mi zrobiły nie bede opisywał bo wiem ze nie wszyscy pewnie tu sa pełnoletni
ale powiem tylko tyle seksu mam az nadto na kilka lat.
Ale sie czepiliście że to nieprawda !
A może prawda... i tak by to nic nie zmieniło.
Takie rzeczy dzieją się wszędzie.
powiem tylko tyle jesli chlopak tak mowi to widocznie tak bylo odnosnie pobicia ale wy zaraz sie napinacie mowiac ze to nie prawda miejcie odwage sie chociaz przyznac kazdy z NAS KIEDYS DOSTAL TYLKO BRZYDZE SIE TAKIMI CWANIAKAMI JAK WY 10 NA 2 TO PODOBNE TYLKO DO LUDZI BARDZO TCHURZLIWYCH A WRECZ SLABYCH- NA WASZYM FORUM WYPOWIEDZ JEDNEGO Z WAS TU CYTAT- JESLI POGON WYGRA Z BEŁCHAT.I ZAGŁEBIEM TO WYSZCZEKA WSZYSTO CO ZŁEGO POWIEDZIAŁ NA POGON I PTAKA . MOJ KOMENTARZ- MNIEJ CZŁOWIEKU CHOC TROSZKE HONORU I TAK MAMY GDZIES TWOJA OPINIE O NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POGON I TYLKO POGON
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)