W sklepiku klubowym na "kablu" mozna już kupić bilety na ŁKS.
Od jutra dostępne będą w pozostałych punktach sprzedaży!!
-
-
BILETY NA ŁKS JUŻ DO NABYCIA !!!
No i fajno ;-)
jade jutro ;D od której do której ?
a nie ma jeszcze na inauguracje 1 ligi? hmm no nic... szkoda. poczekam.
Ja już rezerwuje sobie na derby. SERIO ! Wiecie co wtedy będzie się działo !
O KTOREJ JEST MECZ???
eee przy Placu Mariackim nic o biletach dzisiaj nie wiedzieli
sauron. Na derby policja zapewne przyzna nam 200 biletów - więc rzeczywiście warto sie pospieszyć :)
ja tez chce bilecik na derby :-))mam nadzieje ze dostane jeszcze. Święta wojna trwa...wygra Cracovia
Byłem dziś na kablu i się nie zapytałem :/ Ale i tak zdobęde ;]
Miś. to jest fakt, aczkolwiek u nas bedzie tak samo :(
Hej. Nie chce zakladac oddzielnego tematu wiec mam pytanie do was:
- gdzie mozna kupic bilety na meczyk? (moze gdzies na Kazimierzu?)
- czy musze miec identyfikator wyrobiony a jesli tak to co musze miec oprocz dowodu?:)
- czy moge bezkarnie wparadowac na stadion w szaliku ŁKSu?
Mieszkam w Krakowie od jakiegos czasu i wlasnie zdaza sie okazja by po raz pierwszy (mam nadzieje nie ostatni) zobaczyc sobie meczyk z udzialem ukochanego klubu z Lodzi i ulubionego z Krakowa:)
Na ulicy Miodowej masz knajpe Enigma - tam kupisz bilet.
ID potrzebny jest przy wchodzeniu na stadion, mozesz go bezplatnie wyrobic na ul. Wielickiej 101 (kabel) - potrzebne 2 fotki i dokument tozszamosci. Ewentualnie przed meczem wyrobic sobie jednorazowke (2 zl)
Z szalem to nie wiem :)
@ Nebaz
z tego co bylo gadane tydzien temu to mozesz chodzic w szalu LKSu
pozdro i do zobaczenia na meczu :)
czy mozliwe jest dalej nabycie biletow w kokosance??
na gorali
Nebaz, jestem w identycznej sytuacji! i nawet dokladnie o to samo chcialem spytac:) w krakowie juz 3. rok, lubie cracovie ale oczywiscie na meczyk chcialbym sie wybrac w szalu eLKSy
pzdr
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)