Pytam z ciekawosci, na zywo wygladala lepiej i jej kolezanka z szalikiem na glowie tez :)
-
-
Aluminium Konin - Cracovia :)
miśek... napewno do was zawitam, ale to juz jak bedziecie grac na pierwszoligowych stadionac... pozdro i zycze awansu.GÓRNIK KONIN
Mimo iż urzyliście mniej pirotechniki niż my to i tak lepiej się prezentowaliście, takich lasek to tylko pozazdrościć........kufa...chyba na pierwszą lige bedzie trzeba się do was wybrać!!!! ps - pozdrófka i buziaczki dla Leny:)))))
A ta fotka powinna być ocenzurowana, bo przez złośliwych może być interpretowana jako antyreklama pewnej zasłużonej skądinąd firmy obuwniczej :-)))
tacy dwaj wyjazd bez wlepek powinien byc zakazany. Dasz maluchom "Z piekla rodem" i juz na zawsze nasi;-)
sądząc po treści zdjęć 70-80 chłop się chyba zabujał!!!!
_konin dziekuję za pozdroofki:))))hehehe:))))
Lena a do gorzyc sie wybierasz?? moze Ci jakas sesje zdjeciowa zrobia odrazu :P
hehehehe:)))tylko w tym problem, że jestem niefotogieniczna:Pa do gorzyc pewnie pojadę:))zależy od tego, czy poprawię oceny:))hehehe:))))
to ucz sie ucz , i smialo mozesz mnie prosic o korepetycje :P:)))))))
a z geografii, fizyki i chemii tesh??:)))
no lepiej to mi idzie z francuskim i hiszpanskim (jezyki) Geografia luzik ale chemia i fizyka to leciutenkie dno :P
hehehe:)))
Lena jak coś to ja w tym roku gere na maturze zdawałem , sporo rzeczy pamiętam...........jak coś to moge Ci pomóc:))) ps - Tak swoją drogą to patrząc obiektywnie o wiele bardziej zasłużyliście na 1ligę niż Śledzie( kibice napinają się jacy to są wielcy, Baniak rządzi jaki to on i jego drużyna są wspaniali, niepokonani itd a Ptak mecz za meczem kupuje - jednym słowem żenada!!!)ps2 - ale szydera, nawet w rzutacj karnych nas rozwaliliście:(( ps 3 - Lenko napisz coś do mnie - 3010057gg! Pozdro dla Craxy od Konina:)
Hej. Gratuluje zdobycia 3 punktow w Koninie... trzymam kciuki za awansik :)
Pozdrawiam :P
Ps. Oj _konin_, _konin_ hihi .....no nie poznaje kolegi :)))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)