Tak PASIAK popieram zrobmy zbiorke :)
-
-
Hutnik - Korona
No to b ędzie powtórka sprzed roku, kiedy też zapowiadało się na świętowanie awansu na Suchych Stawach, hehehe.
Piknik HKS, w tamtym roku to był szok, ale wszystko się dobrze i tak skończyło:).
jesli efekt koncowy i tak bedzie taki jak rok temu (czyli w tym przypadku Awans Koronki) to nie ma sie czym przejmowac :)
To jasne, że Korona już awansuje w tym roku i wiadomo, że nie będzie to żadan tragednia dla Kielc jesli nawet u nas przegrają, a my nadal zostajemy w 3. lidze. Ale mimo wszytko satysfakcję rok temu miałem dużą i mam nadzieję, że teraz będzie podobnie:)
tylko ze nas wtedy bylo 2tys :) to bylo łatwiej ''sie wyładowac''
"Wyładowac"? Masz na mysli bandyckie wybryki po meczu? Mnie interesuje piłka, nie zadymy frustratów.
ej no nie nazywajcie mnie "nieznany" :-/
:-)
Troche denerwujące :P
nie nei Ciebie nazwyają nieznanym ... nieznanym nazywaja nieznanego który jest kibicem HKS'u (?)
ahaaa... jest tu taki nack "nieznany" ... :-) uff ... kamien mi spadł z serca :]
O godz. 13.16 wyjeżdżamy z Kielc, pewnie ze dwie godziny będziemy jechać. Z dworca PKP w Krakowie przejazd na stadion Hutnika podstawionymi autobusami. Bilet na mecz kosztuje 12 zł. Możecie przyjść na dworzec to pojedziemy wszyscy razem na Suche Stawy.
Ja niestety mieszkam blisko stadionu :-/
Ale na meczu na peewno będe ! :]
ja do kibicow hutnika nic nie mam ale za to nie nawidze tych ku.. wislackich
MKS_1973 - a nie wiesz dokladnie kiedy jestescie na dworcu w krk i czy to jest podstawiany posciag bo z checia bym sie dolaczyl z jakimis ziomkami :)
WsZyScY nA StAwY :)
na stawy! ja tam chodze do zkoly i niektorzy mnie totalnie wkurzaja!!
ja też bym poszedł, i tez z zapytaniem o ktorej bedziecie na dworcu to tez podejde
to na dworcu o 15 ?
jak to bilet 12 zł? Przeciez bilety dla przyjezdnych sa z zgory ustalone chyba?
Napisali u nas na stronie 12 zł za bilet, pewnie okarze się że dwie osoby wchodzą na jeden. Między 15 a 15:30 powinniśmy przyjechać, także w tych godzinach spodziewajcie się żólto-czerwonego pociągu:)))
CRACOVIA PASY Z KORONĄ DO EKSTRAKLASY!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)