jak w temacie....
do dupy dojazdy ale coś trzeba zrobić! nie takie problemy pokonywaliśmy!
dziś:
CRACOVIA REMISUJE MECZ...
NA PRZEKÓR SĘDZIEMU
-
-
KONIN, GORZYCE - TAM BYĆ MUSIMY!
...i to jest najlepszy pomeczowy temat ...dokładnie TAM MUSIMY BYĆ,...KTO NIE Z NAMI , TEN PRZECIW NAM........
Remis na przekór wszystkim !!! Jezus jak się cieszę z remisu bo byłem i widziałem,że nie w nogach tylko u sędziego w kieszeni .
LISTKIEWICZ CO TY NA TO TY SZMATO ???
Jade.
Gorzyce bede - Konin jeszcze nie wiem :)
Z mojej strony Gorzyce 1000% , Konin jeszcze nie wiem bo podobno mam zaliczenia semestralne :( kuźwa że nie mieli innego terminu
Czy ktos ma obadany juz wyjazd do Konina? I czy ktos tam kiedys u nich byl?
Gorzyce??? Gdzie to jest???
mosiek55: [url=http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=136636&t=136636]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=136636&t=136636[/url]
Dzięki, Karolo. Całkiem sympatyczna stronka. Gorzyce Pistons, hehe.
Wiadomość zmieniona (23-05-04 22:28)
buhahahaha :D:D:D
[b]Dzięki, Kartolo...[/b]
:D:D:D:D
Ale śmieszne....Sorry, Karolo.
siemka. no zapraszam na mecz DO KONINA..... GÓRNIK KONIN FOREVER
Co do Gorzyc to tylko jestem ciekaw, ile biletów dostaniemy?
I nie czekam na dokładną odpowiedź, bo wiem jedno - na pewno ZA MAŁO....
W sumie można się zastanowić, czy poza ekipą z klatki nie jechać na pałę i wykupić też część biletów jako "miejscowi" (ale wcale nie partyzanci, bo cóż nam mogą złego zrobić tamtejsi "kibice"...?:)
Myślę, że nie należy bagatelizować problemu, bo tak jak jestem pewien 3 punktów z zupełnie rozbitym Aluminium i u siebie z ŁKS-em, to w Gorzycach może nie być lekko - i my kibice musimy zrobić WSZYSTKO, by nasi piłkarze CZULI SIĘ JAK U SIEBIE! Wtedy na pewno wygramy! Słowem awans jest także w naszych (kibiców) rękach - nie tylko piłkarzy! Zresztą sami piłkarze podkreślali, że chociażby zwycięstwa z Podbeskidziem i w Bełchatowie były po części zasługą kibiców!!!!
tamtejsi kibice skroili całkiem niedawno "młodą" Arkę ...
tak gwoli przypomnienia ...
Gorzyce to nie Szczecin. Tam ludzie wychodzą na mecz 20 minut przed gwizdkiem i spokojnie się rozsiadają. Chodzi zresztą po 500 osób.
Wystarczy być pod kasami 2 h przed meczem i każdy kupi bilet "dla miejscowego". Zresztą miejscowi zostaną w domach bo ich na pewno postraszą ,że będziemy "bić kibiców i gwałcić co młodsze kibicki". Ludzie uwierzą bo generalnie lubią być straszeni;-)
Oby tylko mecz w Gorzycach dalej był kolejnym meczem z serii "o wszystko"!
jakoś jak myśle o Gorzycach to mi się - zupełnie nie wiem dlaczego - Staszów przypomina ...
jak dojechać do Konina?
mecz jest o 17.00
ekspres: Kraków Główny 06.16 - Poznań Główny 12.15
osobowy: Poznań Główny 12.28 - Konin 14.20
lub
pospieszny: Kraków Główny 07.15 - Poznań Główny 14.02
osobowy: Poznań Główny 14.28 - Konin 16.21
ze względów fiansowych lepsze jest to drugie połączenie, można wówczas jechać na bilet weekendowy (bodaj 50 zł)
powrót:
osobowy: Konin 19.27 - Poznań Główny 21.30
lub
ekspres: Konin 20.03 - Poznań Główny 21.00 (znowu cena)
a później:
pospieszny: Poznań Główny 22.01 - Kraków Główny 06.00
Wiadomość zmieniona (24-05-04 10:33)
takiej podrozy to chyba moja watroba nie wytrzyma - 24 godziny :)
Kto takim wariantem sie wybiera?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)