Kaziu moim zdaniem najlepszy transfer jaki Cracovia dokonała ten chłop jest wielki (dosłownie i w przenosni)
Mam małe Wątpliwosci co do awansu :/ Ale mysle ze damy rade
Wieze z całych sił ale boje sie co moze sie stac w raze draki.
Narazie Gramy dalej.
-
-
Bez Kazia nie było by Cracovii
Tak, profesor Węgrzyn to jest gość, nogi na pół boiska, i wie co sie stanie za chwile, zero nerwów, zero zbędnych ruchów, i Skrzynia sie podciągnął
Napisałem to przed chwilą, ale powtarzam :
KAZIU PO PROSTU CIĘ KOCHAMY !!!
powinno mu sie postawić pomnik :)
Kazik to Kazik!
Jak Klub nie przedłuży z nim umowy na co najmniej 2 lata to przestane chodzić nas piłke ;)) a tak na powarznie to niewyobrażam sobie Cracovii bez Kazka !!!
Kaziu jest the best!!!!!!Otworzyl wynik w Belchatowie i uratowal remis dajac nadzieje na awans...
Chłopaki co jest z wami juz nie działa hasło: Pamiętaj wislacki psie o swoim milicyjnym rodowodzie?
idiotyczny temat, chłopcze nie pił wiecej na meczu albo , przyglądaj się uważnie.....bo wszyscy harowali równo!!!
Tak obiektywnie - Węgrzyn przeżywa drugą młodość w Cracovii. Mam tu na myśli Wasz mecz z Zagłębiem, gdzie był najlepszym graczem Cracovii (spokój, pewność w obronie i zagrożenie w ataku). Strzał z głowy w poprzeczkę w ostatniej minucie - dla nas horror. Z Pogonią się w końcu udało.
nie udało sie tylko po prostu trafił do bramki-udac to sie mogą zbiory buraków w lubinie:-)))))))
dziękuję ci Biłgoraju! za moją dziewczynę i za Kazka!
Udać to się może strzelać 7 razy pod rząd bramki w ostatnich 5 minutach z samobójów, spalonych , karnych i innych tego typu dziwadeł.
Bez Kazia nie byłoby Cracovii! Popraw ten błąd ortograficzny w temacie!
Kaziu! Kaziu! Kaziu! ale ... o tym napisalem w innym temacie ;-)
Prawda taka ze Kaziu jest ojcem naszego Teamu :]
Wydrzec sie potrafi pokazac jak grac potrafi i sam wiele potrafi.
oj niestety taka prawda...
niestety dlatego że gracza takiej klasy i z takimi umiejętnościami mamy tylko jedego !!!
zako_ed - popieram.
Wkońcu to Wiślak... :] były... ale na nasze mecze przychodzi...
Dla Kazia czas stanął w miejscu, a nawet się cofnął-
Żeby tak jeszcze długo...:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)