Opravcy proszą o pomoc przy oprawie.
Jak możecie to powiedzcie mniej zorientowanym osobom żeby podniosły kartony na początku spotkania (a dokładnie przy wejściu piłkarzy) i przez chwile je potrzymały.
Żeby nie myśleli iż są to nareszcie papiery na których można siąść :) (a wierzcie mi dośc czesto się to zdarza).
Jeżeli bedziecie jeszcze przed meczem zmieniać miejsca to nie zabierajcie ze sobą kartonów. One maja być tam gdzie zostały położone.
Jeżeli trafi do was chorągiewka też nią pomachajcie i poproście innych żeby tak zrobili.
W miare możliwości nie niszczcie tych rzeczy. I nie wynoście tego ze stadionu !
Dziękujemy !
Wiadomość zmieniona (20-05-04 21:01)
-
-
Powiedz sąsiadowi o oprawie :)
Dobrze gada ;-)
Na serio ktos siada na kartonach?? Ładna wtopa by byla jakby se tak kilkunascie osób usiadło na kartonach
może na tych kartonikach na drugiej stronie poprostu napisać " Nie siadaj na Tym , Podnieś ten kartonik nad głowę jak zobaczysz , że wychodzą piłkarze"
O której będą juz przygotowania na mecz z Pogonią ?to znaczy o której bedzie mozna wejsc na sradion ?
hehe pisak i lecimy.... kilka tysiecy razy ta sama formułka :)
Jak trzeba moge pomóc z opisywaniem kartonów. Posiadam nawet własny pisak!!! hehe
oki na mnie mozecie liczyć:)
ja tesh bede z pisakiem ;)
UWAGA !UWAGA !UWAGA !UWAGA !
KARTONIKI + HELIKOPTER PRZED MECZEM= SRRRRRRRUUU !!!
I BEDZIE PO PTOKACH
To trzymać te kartoniki ! :)))))
Najwyżej się zrobi jakąś rakietnica helikopter w ogniu i spadnie na błonia !
Tylko ktoś bedzie musiał spikerke przejąć !
Wiadomość zmieniona (20-05-04 22:14)
trafne spostrzeżenie Kosa, trzeba bedzie to jakos wszystko zgrac. mam nadzieje ze gdy bedzie AIRWOLF lądował to juz bedziek omplet i kazdy swoj karton przypilnuje. najwyżej sie powie ze Ci ktorym karton odleciał zostaaj po meczu i sprzataja stadion :)
eee Pany nic nie wiecie helikopter bedzie w powietrzu a nasz spiker na linie się będzie spuszczał i krzyczał HEEEJ HEEEJ CRAACOVIAA :) a Wy myśleliście że helikopter tak se wyląduje na murawie, spiker sobie wysiądzie i już. Paweł Tarnowski to nie Brian Scott czy G.Bush-man to musi być show - Bo Jesteśmy najlepsi !! !!
To może w ogóle niech skacze z tego helikoptera. My wyjdziemy na stadion, rozciągniemy sektorówkę i go złapiemy jak strażacy! Co Wy na to? To byłby show dopiero! :-D (o ile by trafił)
Jakby nie trafił to byłoby niepowtarzalne doznanie.
bgd... boshe...
no ale jakby nie patrzyc, to racje chlop ma :P
Wziąłem sobie do serca tytuł tego tematu i obszedłem cały blok, co by powiedzieć sąsiadom o oprawie :)
Taa o helikopterze dowiedziałem się SMSem o godzinie 2.40 - Marcino helikopter jest na 100 (obudził mnie ale nie żałuję )
Sauron tak trzymać :)
Wszyscy sąsiedzi będą na meczu ?? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)