Hokejowy Klub Sportowy CRACOVIAAAA
-
-
Pasiasty Spiewnik
No i oczywiście jeszcze dwie:
1. Słuchaj Jezu...
2. W tramwaju jest tłok...
dementor moglbys mi tez taki śpiewnik przeslać??
Słuchaj Jezu jak Cię błaga Lud
Zrób z Cracovii miszcza Polski zrób .......
no i oczywiście
dementor tez bym prosił śpiewniczek.....
Mini-spiewnik do pobrania [b][url=http://kajolo.republika.pl/spiew.pdf]TU[/url][/b].
Format PDF.
Wydrukowac, wyciac i wziasc na mecz!
śpiewnik dzisiaj będzie możliwy do pobrania w fomacie .pdf, Karolo podał linka, oiolosse Ty masz na mailu
pzdr
PS. ABY POBRAĆ NALEŻY KLIKNĄĆ NA: [b]TU[/b] w poście Karolowym :-)
Wiadomość zmieniona (21-05-04 15:07)
a na jaką melodie jest ta przyspiewka o suchych bułkach i złodziejach???????
Niech każdy druknie wytnie i da 2 sąsiadom :)
mi też zróbcie...tylko ja w Wordzie chcę...
:-)
.....minie wiosenka, nadejda czasy, CRACOVIA nasza kochana wroci do ekstraklasy...!!!
Uwielbiam ta piosenke- szkoda ;-) ze juz nie bedziemy mogli jej spiewac na jesien.
"(...) Czy meczten wygramy
Czy meczten przegramy
CRACOVIA ZAWSZE PANY"
:-)
W naszym hrabstwie na Kaluzy ...
nrm: nam się wydawało że to chyba: legia, pogoń, zagłębie to apropos tych homo...
Sialalalalalala CRACOVIA kochana
Hej pasy gol, pasy gol, pasy gol, pasy gol, pasy gol, sialalalal sialalallal, sialallallalalalalallalal, Hej pasy gol........ (chyba debiut na podbeskidziu)
nio napewno :-) Hej Pasy GOL !! ! !......
Nie chodzi mi o
Hej pasy gol, sialaallalalala, sialalallalal, sialalalallalala hej pasy gol
tylko o
Hej pasy gol, pasy gol, pasy gol, pasy gol, pasy gol, siaalalalalla sialalalla sialalallalalalalal, taka muzyczka z reklam z ligi mistrzów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)