strona 1: Pogoń!
strona 2: tak!?
strona 1: jesteś "ptak"*!
chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć, co słowo "ptak" w tym kontekscie oznacza.....
-
-
DOPING
Doping musi być na maxa!! Najczęście powinnismy śpiewac na wszystkie gardła "Cracovia!! Cracovia!! Cracovia!!" - bo efekt tego jest piorunujący:) Równie czesto winno być śpiewane "do boju Cracovia, do boju Cracovia, marsz marsz marsz, do boju marsz" - bo rozciągnieta fraza także daje uderzający efekt:) Oczywiście nie może zabraknąć "kto wygra mecz?" na dwie strony i ostatnio kultowej przyśpiewki "hej Pasy gol" którą mozna spiewać przez ładne pare minut non stop:) Dla urozmaicenia repertuaru musi być kilka ostrzejszych akcentów, tj. "Pogoń śledzie... itd" oraz " "nie podam dłonie *** szczecińskiej Pogoni" - to taka riposta na bluzgi jakie kierowali kibice w Szczecinie pod adresem naszej Cracovii - kto był ten wie! A oprócz tego musi byc odśpiewany nasz nie oficjalny hym "Bo z Nami jest marszałek Śmigły-Rydz" no i wiele innych sytuacyjnych przyspiewek:)) Poprostu musimy zdzierać gardła! :)
zapomniałeś o hymnie triady
jak to zaspiewa dużo ludzi to efekt murowany :-)
td :) super :) tak ? jetses ptak :) bravo ja jestem za
ja bym sie nie obraził by jak wyjdą piłkarzę na murawę dołożyć jeszcze: WITAMY PIOTRCOVIĘ !!
Świstak-zakaz blzugów to tez jakies odgórne ustalenia??????????
bo dziwnie tak zadnej ku.....ry na przyjaciół z reymonta....
na pewno ktos sie bedzie wylamywal
hamer... Ty chuliganie Ty jeden loool :)
short nie dorabiaj ideologii........ja w zyciu nikomu w morde nie dałem-nie licząc mojego brata ale jemu sie należało:-)))))))))
FIKUS aś zaszalał :)
PANOWIE I PANIE DZISIAJ KRZYCZYMY Z CAŁYCH SIŁ I NIE MA SŁOWA ZMIŁUJ - [b]CRACOVIA[/b] !!!!!!!!!!!
Oczywiście, że krzyczymy. Tylko że w realu na stadionie, a nie w sieci, jak kolega Fikus. ;-)
Łowcy psów - CRACOVIA
Kto wtgra mecz PASY kto PASY kto PASY PASY PASY ... D boju do boju cracovio cracovio !!!
no może jeden 2 bluzgi się będą ale nie na "przyjaciół" tylko...:)
A co do tirówki z Reymonta, to jak wygramy dzić, to powiemy im to osobiście jesienią, a dziś dopingujemy TYLKO Cracovię, bo to jej mecz...
Choć w wolnej chwili (może w przerwie ;-) ) warto wspomnieć o Arce, i Lechu.
Pasy forever
Świstak musisz pare razy robic "lokomotywe" na podbeskidziu wyszła zajebiście.
Ja odnoszę wrażenie, że ostatnio chyba mało było tej wstawki:
Cracovia, Cracovia...... CRACOVIA !!
i nasz ks, nasz ks.... NASZ KS !!
nasz KS jest strashnie smetne .... :/ jak jush to spiewamy to tylko Cracovia Cracovia Cracovia ...
widze Santo ze czujesz klimat :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)