Świstak, a nie jest tak, że Resovia wchodzi bez barw?
-
-
W sprawie ŁKS-u...
ech ciężka sprawa z tą Resovią... ja tam ich nie trawię... no ale cóż jak muszą to niech wchodzą... ale mam nadzieję że nie wpadnie im do głowy wyzywanie nas bądź bicie naszych piłkarzy...
Hmm... pomysł dobry - z mojej strony tylko jedno zdanie w stronę ŁKS: panowie akurat w krakowie starajcie się nie używać słowa "ŻYD" w sensie pejoratywnym... wiem, że u was chodzi o ŻYDZEW - ale my jesteśmy chyba lekko uczuleni na punkcie takich określeń.
Co do RESOVII... nie poważam ich, więc ich nie zauważam... mam nadzieję, jedynie że będą tylko fany ŁKSu - zresztą bardzo lubię ten klub :)
co za dyskusja ...
decyzje zapadły i tyle ...
pozdrawiam ŁKS i zapraszamy do Cracova ...
:-)
Jizah KZN nie lubisz Areczki spoko tylko ...
Czy Arka biła Waszych piłkarzy ?
Czy Arka odgapia od Was wszystko co sie da potem mówiac ze oni byli pierwsi ?
Czy Arka robi wykopaliska po których stwierdza ze jest najstarszym klubem w Polsce ?
Dla mnie ( wiadomo ze jestem gnojem i nic nie zmienie w tej kwesti ) resovia jest beznadziejna pod kazdym wzgledem !
Pozdro !
aha czyli wszystko sie rozbija o spor o date powstania...ehhh..no jezeli to ma decydowac a atmosferze meczu...to ja dziekuje...
zostawić pierwszy post reszte wykasować i zamknąć temat !!!!
zwariowałeś wiesz ile to roboty??
Jizah... dobrze wiesz że nie chodzi o xero... ale o to że 2 naszych piłkarzy zostało pobitych przez kibiców resovii... ustalono że mogą przyjechać i tak będzie ale kibice Cracovii im i tak tego nie zapomną... nie zapominaj że Bóg wybacza... Cracovia NIGDY !!!
Pozdro dla kibiców właświego klubu miasta Łodzi - mecz u Was w zeszłym sezonie to dla mnie najlepszy mecz wyjazdowy na jakim byłem.
Wiadomość zmieniona (19-05-04 20:58)
zostawić pierwszy post reszte wykasować i zamknąć temat !!!!
Kilkakrotnie gadałem z chłopakami z Resovii o pobiciu Waszych piłkarzy i uważam że nie był to czyn bezsensowny (chodzi o tego co pił ze Stalą), gdyż obrażali oni Sovię. Nie zapomnijcjie także kto sponiewierał flagę ŁKS ŁODŹ POLSKA!
Pozdro dla Pasów!!!
Sauron - jeszcze raz napiszę to samo:
zwariowałeś wiesz ile to roboty?
można napisac jeszcze raz to samo, temat od razu zamknąć
a ten wątek wywalić
to co powyżej oczywiście nie oznacza, ze jestem za wywaleniem :)
ŁKS moim drugim ulubionym klubem!!!
Mam nadzieję, że wasz przyjazd dojdzie do skutku!!!
ps. A z tą Resovią to spróbujcie nas zrozumieć! Przecież oni pobili naszych dwóch piłkarzy! A czy to dziwne, że Łukasz i Arek bawią się ze Stalą!
POZDRAWIAM ŁKS!!!
Nie chce nic mowic, ale też bardzo lubie ŁKS, moj kolega Napinacz tez..
A nie mzna tak jakos moze odstraszyc Resovii bo jak przyajda to napewno pokojow z nimi nie bedzie
czarno widze ta Resovie... ale skoro gora tak mowi to tak musi byc..! Pozdro!
łkesiAK a co kibice sovii mieli się przyznać do pobicia?Muszą wymyslać podobne glupoty na swoje alibi.To nie dlugo napisze ktoś że biedni kibice sresovi zostali brutalnie napadnięci przez badytów hooliganów piłkarzy Cracovii.I biedni musieli się bronić .Czemu wam w łodzi czy nam w krakowie nawet przez myśl by nie przeszło by pobić piłkarzy widzewa czy zwisły.Nie raz pilkarze zwisły byli w lokalach gdzie byli sympatycy pasów i nawet przez myśl nam nie przeszło by ich atakować.Wątpię też że decyzja o której pisał świstak była ustalana z hooliganami pasów.Zamiast bić pilkarzy jak są takie kozaki to niech się sprawdzą w honorowej ustawce z naszymi hooliganami.
naprawdę nie rozumiem po co są tutaj te wpisy o Resovii ...
będzie mecz z Pogonią każdy kto ma wątpliwości wie gdzie może przyjść i z kim pogadać ...
szanujmy się Panowie !!!
najpierw dialog z odpowiednimi ludźmi ...
później pisanie na necie ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)