Jakosc nagrania niespecjalna. Niezbyt wyraznie nagrany glos naszego spikera.
-
-
Reklamówka meczu w Radio Kraków
Trzeba dobrze nastwić FM w radio
Niezły numer wyszedł przed chwilą (prawdopodobnie przypadkowo) redaktorowi Tadeuszowi Kwaśniakowi. Po wiadomościach sportowych poinformował słuchaczy Radia Kraków, że właśnie w Łęcznej toczy się niezwykle ważny mecz od którego zależy mistrzostwo Polski. I energicznie zadysponował: "łączymy się więc od razu z naszym reporterem w Łęcznej". Po chwili rozległo się gromkie "Cracovia, Cracovia" i kolejny raz została wyemitowana nasza reklamówka z Pawłem Tarnowskim i Piotrkiem Banią. Po pewnej chwili jeszcze raz włączył się red. Kwaśniak i wyraził ubolewanie, że pospieszył się z zapowiedzią meczu Wisły.
MUEHAHAHAHAHAHHAHAHA !!! Cracovia-Kwaśniak 1:0
13 dni później
W kolejnej reklamówce Radia Kraków, tym razem dotyczącej meczu Tłoki Gorzyce - Cracovia, wystąpił Paweł Drumlak. Reklamówka była zrobiona w podobnej konwencji co tamte przed meczem z Pogonią. Nasz spiker jednak nie wystąpił.
Wlasnie slyszalem - mowil, ze do Gorzyc Cracovia jedzie z pelna q....!!!!
:)))
Jak doniósł mi jeden pasiak z Radia Kraków, dziś reklamówkę nagrywał Marcin Bojarski:).
Pozdro Lopez:).
Ps.Jeden to nie znaczy jedyny:).
Wiadomość zmieniona (04-06-04 18:31)
Fen: jedyny, jedyna czy jeden? :)
Karolo chyba " na pełnej q..." :)
Robin - ehh racja, sluch juz nie ten...
no wiec
N A P E L N E J Q...E
Dziś wyemitowano w Radiu Kraków kolejne reklamówki, tym razem piątkowego meczu ze Szczakowianką. Słyszałem występy Makłowicza i Kablo.
10 dni później
A dziś od rana Radio Kraków emituje reklamówki sobotniego meczu barażowego z Polkowicami. Zaraz po siódmej do przyjścia na mecz zachęcał Zbigniew Wodecki, a np. po dziesiątej Arek Baran. No i oczywiście Kablo.
Wodecki ??? :0
Dobrze że pomyślano o takiej akcji ponownie. Warto!!!
Rzeczywiście Zbysiu Wodecki. I bardzo fajnie to zresztą robi [mniej więcej tak: "Witam Państwa, nazywam się Zbigniew Wodecki. Ale to nie ważne jak ja się nazywam, ważne że w sobotę o 15,30 Cracovia walczy o pierwszą ligę. Nasza Cracovia"]
I oprócz wymienionych jeszcze Makino zaprasza na mecz i informuje, że będzie śpiewał hymn.
Będzie hymn Makina? No to po ptokach....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)