Witam i pozdrawiam kibiców Cracovii. W środe mecz w Opocznie. Nawołuje do sportowego i kulturalnego dopingu swoich drużyn. Mam nadzieje że przyjedziecie kibicowac Cracovii a nie tak jak te dziady z Radomska tylko po to żeby obrażać kibiców Ceramiki. Pozdrawiam i do zobaczenia w środe!Niech wygra lepszy!
-
-
Tylko bez chamstwa w Opocznie
Łysy, apel w porządku ale twoja ksywka sugeruje coś innego..
ale jasne, masz rację, co my możemy mieć do Ceramiki..???
pozdrowienia
:-))))
wszystko pieknie, ale... jakich kibicow?
druga sprawa - samo w sobie zakladanie tematu o nazwie "tylko bez chamstwa w Opocznie" uwazam za obrazliwe dla mnie, jako kibica Cracovii.
a ja mam nadzieje, ze wasz zespol bedzie gral o zwyciestwo, a nie po to, aby wykosic naszych najlepszych graczy i wylaczyc ich z gry na najblizsze mecze. i ze w meczu z Pogonia rowniez bedziecie grac o zwyciestwo. bo z waszym sponsoringiem dzieja sie dziwne rzeczy...
Ro-Man nie każdy łysy jest kibolem. Ja jestem zwykłym kibicem który po meczu pedzi do domu na obiadek:) Pozdrowienia!
ale właśnie, co rozumiesz pod pojęciem "chamstwo"..
chyba że już rozkminiłeś nasze plany..
mamy zamiar spalić wam stadion i sterrozryzować społeczność przynajmniej dwóch parafii..
ale o tym miało być cicho.. :-)))
:-)))
Kallia nikogo nie mam zamiaru obrażać. Ten apel troche kontrowersyjnie wygląda ale on musi przyciągnąc wiec musiałem cos takiego wymyslec:) A co do naszego sponsoringu to jest do @!#$!!!Odkąd zakłady plytek sie odsuneły od zespołu to nie ma drużyny i kibiców (srednia na meczach - 400! mówi sama za siebie)Pogoń to pogoń, Ceramika to Ceramika (a nie Stasiak Ceramika, Piotrcovia to Piotrovia a nie Pogoń...
Przez chamstwo rozumiem zachowanie kibiców Petrochemii którzy wpadli na nasz stadion i zaczęli tłuc kogo popadnie. Sram na kibiców tak postępujących. Sram na kibiców którzy myslą tylko o burdach, bijatykach i wyzywaniu kibiców drużyny przeciwnej. Ale nie mysl sobie ze z góry zakładam ze wy tacy jestescie. Tak nie mysle. Ale opinie o kibicach Cracovii są powszechnie znane i....czesto negatywne - niestety.
Stasiak Bak Pol Gomulice..
czy mógłbyś mi przybliżyć nieco ten dziwny twór..?
what is it..?
to ma coś wspólnego z Ceramiką..?
pzdrw
Stasiak to "dobrodziej" naszego klubu który łoży pieniążki na Ceramike Bak Pol Gomunice - to jego poprzedni klub który jak słyszałem zostawił niezlie zadłuzony. Wyzywaja go (Stasiaka) w Gomunicach od najgorszych. Gomunice to miasteczko pod Radomskiem. A w ogóle to wybierasz sie do Opoczna w środę?
niestety nie dam rady ale takie rzeczy okazują się w ostatniej chwili..
być może.. ale rzutem na taśmę..
auta nie mam..
pzdrw
Odezwe sie po meczu i opowiem czy mój apel przyniósł skutek...Pozdrowienia
Do kibicow Cracovii
Ceramika Opoczno Rok: 1945
Barwy: czerwono - biało - czerwone
Zgody: brak
Układy: KKS Kalisz, Granat Skarżysko, Widzew
Kosy: Radomsko, Bełchatów, KSZO, Korona
Młyn: od 40 do 150 osób
Flagi: "Ceramika Opoczno"
Przydomek: Płytkarze
Ziny: Fans KSC i Bad Boys
Rodzaje Szali: 6
KOCHAM TYLKO JĄ:::::::::::::::::CRACOVIA::::::::::::::
ladnie to tak miec kose z Korona? wstyd
"Fans KSC" ;)
Opoczno - kojazy mi sie z widzewem
a z chamami to do psow z wisly wyjezdzaj
"Sponsorem i prezesem klubu jest 35-letni Mirosław Stasiak, który handluje węglem. Nie dość, że utrzymuje piłkarzy, to jeszcze sam wchodzi na boisko w końcówkach meczów. Występuje w ataku, ale na razie nie udało mu się spełnić największego marzenia, jakim jest strzelenie gola w II lidze." (jaw)
Jak to w końcówkach, Z Cracovią powinien wystąpić w podstawowym składzie!!!!!
Kto jest za?
skąd ten cytat?? przecież stasiak strzelił juz w zeszłym sezonie bramkę w II lidze!!
NuNo: sądząc po sezonie 1997/98 to te "kosy" z Radomskiem i Bełchatowem wydają się dziwne. No chyba, że kibice swoją scieżką, a prezesi inną
Apel "bez chamstwa w Opocznie" tyczy sie obydwu stron kibicujących swoim drużynom. Gdybym chciał kogos wyzwac powiedziałbym to wprost. Ale nie taki mój cel. Chciałbym usłyszec i zobaczyć kibiców Cracovii i Ceramiki dopingujących swoje zespoły. Bez wyzywania sie, bez pokazywania "z kim sie trzyma" bo to mnie (i wiekszosc kibiców) akurat g...o obchodzi. Wiem ze pewnie bedzie inaczej, ale spróbowac zawsze można...to prawie nic nie kosztuje:) Pozdrowienia dla wszystkich sympatyków Cracovii i całej piłki kopanej (albo skopanej wg p. Tomaszewskiego:) Do jutra!
heh Craco... wpadłem na ten sam pomysł w innym temacie! z naszej strony proponuję wystawić Filipiaka:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)