1-0 Baniovy
-
-
Cracovia - Pogoń Ptak Szczecin typujemy wynik !
2-1 Dla Cracovii
Standard= 5-0
Parafrazując słowa znanej piosenki "grzybiarzy" Reni Jusis - Kiedyś Cię znajdę..... ;-)
Powtarzam : Kiedyś Cię trafie... mój wyniku ;-)
Wynik bedzie taki sam jak w SZCZECINIE: 3:0 dla MKS POGON! Roznice: 2 razy mniej kibicow i 3 razy gorsza atmosfera.
KOCHAM POGON SZCZECINSKA!
DLA NIEJ ZROBILBYM WSZYSTKO!
SERCE MOJE JEDYNE!
ODDAM SWOJEJ DRUZUNIE!
Wynik będzie taki sam jak w Szczecinie 3-0 dla gospodarzy! Roznice: 3punkty zainkasuje Cracovia i 3 razy gorsza atmosfera dla gości.
3 x Bania
2:1 dla pasiaqów
typuję to samo co w szczecinie czyli 3-0 dla POGONI. Historia lubi się powtarzać!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (22-05-04 01:13)
3:0 dla Pasów !!! bramki Dudzio do przerwy a pozniej Baniowy i Kaziu !!!
2-1 Dla Pasów !!!!!!!!!!!
+++ONLY PASY CRACOVIA+++
3:1 wiadomo dla kogo :) strzelcy:Baniax2,Bojarski
Wiadomość zmieniona (22-05-04 09:48)
Final countdown 4h 10 min
rozjedziemy ich 2:0
3:1 dla NAS
4:2
Ja czuje w moczu,ze bedzie 3-1 ;-) Jestem na maxa wzburzony ;-),bo dostalem czerwo w soim meczu,ze jak nie wygraja to.....brrrrr ;-)))
1:1
dla nas strzeli Baster
panowie kibicujcie naj pieknijej na swiecie ,bo ja nie moge ,ale sercem bede przy was i naszej ukochanej CRACOVI.HEY HEY CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja daje 3:2. Na zawsze wierny Todo Kozlowek.
Wiadomość zmieniona (22-05-04 16:20)
I co jest relacj a w polsat sport?? Bo w radiu Kraków co jakiś czas Bernsik będzie relacjonował.
nie chwalac sie, jako nieliczny typowalem remis :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)