moglby ktos odswiezyc projekty Orla i pokazac jak powinien wygladac szalik :) ?
-
-
Zaprojektuj szalik - konkurs Działu Marketingu i Teraz Pasy!
o tak
projekty Orla:
[img]http://cracovia.strefa.pl/projekty/szale/thumbnails/tnhoolturalni.jpg[/img]
[img]http://cracovia.strefa.pl/projekty/szale/thumbnails/tnpasy.jpg[/img]
[img]http://cracovia.strefa.pl/projekty/szale/thumbnails/tnunited_fans.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (28-05-04 23:35)
o dżizyz marcinpasy - za sygnaturke!!!
rano wlasnie przy sniadaniu ogladalem po raz 20ty urywki z "przekrętu"...
Cygani Rulez! ;D
Rock - moim zdaniem twoje projekty są lepsze niż te proponowane na stronie teraz.pasy :))
dzieki ;)
a przy okazji się o cos spytam :> (bo nie wiem czy dobrze kojarze;) czy Ty to... "pani M. ze sklepiku (nie mylić z prezesem M.)"? :D
jesli TAK to przy okazji pozdrawiam ;)) a jak nie to też pozdrawiam :)
Wszystkie znaki na niebie i ziemi pokazują że Dział Marketingu poniósł klęskę:
Zaproponowali dwa hasła... jedno które swoją treścią "craxa na maxa" nie odwołuje się do niczego a wręcz próbuje z kibicowania zrobić zabawę równorzędną z wizytą w Epsilonie, a drugie nie spotkało się ze specjalnym zainteresowaniem. Dział Marketingu chyba nie uwzględnił że na klubowym szaliku chce się mieć pełną nazwę klubu... szczególnie gdy prezentuje się ona tak jak nasza KS Cracovia :-)
MKS... nieporozumienie... ale widocznie ktoś spojrzał na identyfikator bądź oficjalne dane klubu a sam nie ma bladego pojęcia co jest grane. Szkoda że jeszcze obok Cracovia nie dali SSA ;-)
Najlepszy dowdowód: Wygrywa szal 7 który został dopuszczony z pominięciem regulaminu :-) Jest "Cracovia" i jest "mocne" i dobrze znane hasło.
Może już ktoś pisał... ale ja bym osobiście inaczej zorganizował "wybory". Mianowicie na stronie powinno się przedstawiś około 50 projektów i e-głosowaniem wybrać 10 nominacji ( takich oskarowych a nie BB ). Zaś ostateczne głosowanie przeprowadziłoby się na meczu ze Szczakowianką.... karteczkami albo pomiarem decybeli ;-)
ja bym taki konkurs to ogłosił na nonstopie... nie wiem może jestem staroświecki - ale mnie to sie te szaliki wogóle nie podobają co nie znaczy że jestem przeciwny ich produkcji... ale może w końcu ktoś zrobi taki projekt, który wszystkich rzuci na kolana... po za tym nie wiem czy nie można by dać takiego zlecenia agencji reklamowej...
Dementor zejdz na ziemie :) W klubie nie chca zatrudnic nawet grafika amatora na pol etetau bo pilnuja kazdego grosza a Ty chcesz oplacac agencje reklamowa? :)
hmmm...
na walnym zebraniu g100 poznałem pewną osobę, która jest szefem agencji reklamowej... postaram się odnaleźć kontakt i spróbuję czegoś wywiedzieć...
cosik mi sie pomylilo :)
A szaliczki? Kiedys trza bedzie buuulic duza kase za marketing, ile mozna metodami chalpniczymi ciagnac?
Wiadomość zmieniona (29-05-04 14:17)
Karolo czy az tak duza kase bedzie trzeba bulic to bym sie klucil. W klubie takim jak Cracovia bez problemu mysle mozna znalezc ludzi, ktorzy nie dosc ze to zrobia bardzo dobrze (bo [b]z pasją[/b]!) to jeszcze znacznie taniej niz ludzie z zewnatrz. Niestety w klubie wydaje sie traktować byłych (?) wolontariuszy po macoszemu.
7 naprawde fajny, 5 i 6 smierdzi studenckim scierwem,a od 1 do 4 dno (moze cos da sie zrobic z 4).
Rock - ano, ano przykra sprawa. Ale sadze, ze nadchodzi czas na zmiany. Zamknijmy runde i bezdzie trzeba dac pare pomyslow klubowi, bo sam sobie chyba nie poradzi ;-)
A ja tak z innej beczki, czy może mi ktoś podesłać na maila logo Cracovii w pliku corela ??
dzieki :D
Jak chcieli,to mają (marketing - pożal się...)[b]Krakse =Craxe[/b]
Jaka ładna tragedia !!! ;-)
A żeby być ,jeszcze bardziej złośliwym powiem:
[b] A nie mówiłem.....;-)[/b]
ja bym chciał zeby sprawa pamiatek zajmowali sie opravcy (i ogolnie kibice)...to by bylo ..piękne
dla mnie szalik 4 to porazka.. niech autor sie nie obraza ale MKS ?... i ten koles po bokach szalika ?
kto cos takiego bedzie nosil, chyba zarzad..
jak mlody chce sobie zawiazac szalik na szyje to wystawia na wierch koncowke.. i tam ma byc ludek rodem z Dyskobolii ;) ? ktos nie zna totalnie realiow.. szkoda ze kasa klubowa na to pojdzie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)