Dział Marketingu MKS Cracovia SSA i Biuletyn Koła Sympatyków Teraz Pasy! ogłaszają konkurs na projekty dwóch szalików klubowych.
1. Głównym motywem zaprojektowanego szalika musi być napis:
a) HEJ PASY GOL!
b) CRAXA NA MAXA
2. Projekty należy nadsyłać na adres marek.pieniazek@cracoviakrakow.pl w terminie do [b]26 maja 2004 roku (środa)[/b].
3. Po tym terminie w Biuletynie Koła Sympatyków Teraz Pasy! zostaną zaprezentowane najciekawsze projekty wybrane przez Dział Marketingu MKS Cracovia SSA. Zwycięzca zostanie wyłoniony przez czytelników Biuletynu Teraz Pasy! (sonda).
4. Ogłoszenie wyników nastąpi 31 maja 2004 r. na stronie www.teraz.pasy.net
5. Nagrody:
Ustalono dwa rodzaje nagród w zależności od tego czy zwycięzcą będzie grafik-amator czy będzie to profesjonalna firma graficzna, reklamowa itp.
a) [b]Dla zwycięzców indywidualnych[/b]:
Dwie równorzędne nagrody (na każdy szalik osobno) w postaci pamiątek klubowych o wartości ok. 100 zł.
b) [b]Dla firm graficznych, reklamowych itp.[/b]:
Dwie tygodniowe emisje banerów reklamowych w Biuletynie Koła Sympatyków Teraz Pasy! oraz dwie reklamy w Magazynie „Pasy” (na każdy szalik osobno).
Pozdrawiam serdecznie
Crac
-
-
Zaprojektuj szalik - konkurs Działu Marketingu i Teraz Pasy!
ale zaraz Hej Pasy gol,to ja wprowadziłem w utworze jaki śpiewamy,więc chyba to ja musze się zgodzić,czyżby nie?:)
ja mysle ze pewna osoba chce zablysnac na pewnym "trendzie" jaki sie pojawil w dopingu..
jak dla mnie oba hasla na szalik dosc kiepskie, szczegolnie ze Craxą okreslaja nas kibice innych druzyn
Świstak ty to troche zmodyfikowałeś :) ale przecież już wcześniej było !
A pytałeś się kogoś czy możesz zmodyfikować ?? :)
a ja nie lubię hasła "Craxa na maxa" prawie tak samo jak nienawidzę zawołania "Pasy grać...... mać"
A po co konkurs? Nie mozna wykorzystac szaty graficznej z klubowych vlepek? ;>>>
wydaje mi się że napis powinien być dowolny ( bez przesady):-)
bo te zapodane są bez sexu :-)
ciekawe czy ktoś przebije oprawców ??
nowa moda nastala na "Hej pasy gol" powodzenia pasiaki!
jakiej wielkosci ma byc projekt??
wymiary boiska do badmintona !!! :-)))))))))))
Craxa na maxa to jest koszmar ...
od kiedy my na sibie mowimy Craxa ????????????????????????????????
dział marketingu po raz kolejny wykazuje sie całkowitą indolencją i brakiem rozeznania w kibicowskich realiach ...
szkoda ...
naprawdę ...
nie wrózę powodzenia ze zbytem takiego towaru ...
NIE ZNAM ANI JEDNEGO KIBICA CRACOVII KTÓRY POWIEDZIAŁ BY O NAS CRAXA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak mówi sie o nas w Polsce ...
ale my o sobie NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
my jestesmy CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHCIALBYM PRZEDSTAWIC MOJ PROJEKT:
Wiadomość zmieniona (17-05-04 21:53)
a czy kolorystyka ma być pomarańczowo - biała jak na wlepkach marketingu ??
niech ten marketing?? się kopnie w głowe bo już niemogę wytrzymać jego pomysłów.......najlepiej będzie jak se chłopina?? da spokój z pamiątkami !!!!
Wiadomość zmieniona (17-05-04 21:24)
Ehhhh cieżki tydzień ma marketing ...
Ale tak serio to ludzie projektujcie nawet z innymi napisami, jak najładniejsze !
Zobacza fajne projekty to napewno się zorientują i zrobią!
Pomóżmy im troche bo nie dają rady !
Wiadomość zmieniona (17-05-04 21:29)
[b]craxa[/b] na maxa?
fuj
JA KIBICUJĘ CRACOVII
NAGRODY POWALAJĄCE.... zwłaszcza dla FIRM będzie graficznych, reklamowych, designerskich etc... fiu, fiu :)
...bo kibicom, maniakom, sympatykom wystarczy chyba satyfakcja.... ech, a może by tak zafundować orginalny strój CRACOVII, piłkę z podpisami drużyny, karnet na cały sezon w loży honorowej - a nie zapalniczki, otwieracze, kieliszki i klubowe wlepki za 100zł :)?
FAJNE w sprawie jest to, że MANIACY mają szansę zaprojektować coś co będą nosili oni sami i my wszyscy... bez konkursu, dla CRACOVII!!!
dla CRACOVII a nie dla [b]CRAXY[/b]
a może jeszcze (bo dysleksja ostatnio modna) napisać to ostatnie na szaliku fonetycznie?
Radio Region.. poprzednio m.in. bluefm .... w najbliższych dniach rozdawać będzie nilety na mecz z Pogonią...
to tak dla choćby chwilowego i częściowego "zrównoważenia"
mysle ze teraz wygram!!
[IMG]http://www.republika.pl/slon_trabalski/antyopr.jpg[/img]
buehehe
po wpisie tomahowka zrozumialem w koncu co sie kryje pod okresleniem "gadżety za 100 zł"
.
.
.
.
.
1000 naklejek klubowych!!!!!!!!!! jejeje :)))))))))))))))))))))))))
a tak powaznie to cos sie pomysli, Z KORZYSCIA DLA KLUBU
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)