Witam...
Koło Sympatyków i redakcja Teraz Pasy! zapraszają na "Wtorek w Enigmie"
Gośćmi specjalnymi będą:
Kierownik drużyny [b]Pan Maciej Madeja[/b]
[img]http://www.teraz.pasy.net/kadra03-04/madeja-maciej01.jpg[/img]
oraz [b]Marcin Cabaj i Michał Świstak[/b]
[img]http://www.teraz.pasy.net/kadra03-04/cabaj-marcin01.jpg[/img] [img]http://www.teraz.pasy.net/kadra03-04/swistak-marcin01.jpg[/img]
Pytania do naszych gości można przesyłać na adres crac@poczta.fm
Cafe Enigma, ul. Miodowa 43, wtorek 18 maja, godz. 20.
Pozdrawiam serdecznie
Crac
-
-
"Wtorek w Enigmie!" (18.05) - Pan Maciej Madeja oraz M. Cabaj i M. Świstak!
szczerze powiem, (i to nie tylko moje zdanie) ze spotkania z pilkarzami sa nudne..
Akustyku,
Bo piłkarze są (a przynajmniej powinni być) od grania, a nie od gadania. Choć jak wszędzie bywają też wyjątki :-)
kolego A(nonimowy) A(kustyku) - mała poprawka. Nienajciekawsze sa spotkania z piłkarzami z obecnej kadry. Nie dziw się. Oni nie mogą być inni. Jak napisał Merano - oni są od grania (i z reguły ten co najlepiej wypadł na spotkaniu - na boisku wypada tak sobie - i na odwrót. Fatum jakie czy co?:)
Natomiast spotkania z piłkarzami "niezależnymi" (Zegar, Podsiadło z kompanami, Siemion) były rewelacyjne.
Dlatego dźwięczny bylbym organizatorom (a sadzę, że nie tylko ja), jakby zaprosić np. Roberta Z. albo Jacka M. (byli pasiacy obecnie w Wieliczce). Byłoby ich o co popytać :)
obecność Pana Maćka sprawi, że będzie to jedno z najciekawszych spotkań.... ten Człowiek ma wielką wiedzę o Pasach, zawsze tryska dobrym humorem i co najważniejsze ... opowiadaczem i facecjonistą jest znamienitym :):)
myślę, że obecność "Wąskiego" da asumpt do sporu z Karvinem (i nie tylko) :):):):) - bo to jest naprawdę dobry bramkarz
no i to spotkanie "na szczycie" - kto prawdziwym Świstakiem jest? :):):):)
oj może się dziać, oj może....
..... a mnie nie będzie :(:(
kto to jest "facecjonista" ?
ziomal kawalarz - sypiący zajebistymi anegdotami i robiący sobie wyjebane w kosmos jaja ze wszystkiego i wszystkich :)
Wiadomość zmieniona (18-05-04 18:18)
No cóż.
Spotkanie porywające nie było. Może zabrakło ciekawych pytań. Świstak i Cabaj erudytami nie są, więc dobrze że pan Maciej trochę nawijał o starych czasach.
Aha !
Podobało mi się że Marcin Cabaj w odpowiedzi na pytanie o kibiców, nie mówił frazesów o tym że wszyscy kibice pasów to elita, tylko walił prosto z mostu o debilach za ławką rezerwowych.
Szczery chłopak.
pluton,
a ja uwazam, że bylo fajnie
Duet rodzinny Świstaków rulez (hej PASY GOL...), Kablo też.
A Pan Madeja wiele ciekawych rzeczy opwiadał
Wielkie dzięki za wskazanie właściwej drogi
Misiu... najlepsze spotkanie było z Bojarskim i Wroblem... chyba mi nie powiesz że ten pierwszy gra słabo... a spotkanie było najlepsze a nie jedno z najlepszych... pozdro
no fajnie było...mam wielki szacunek dla pana Maćka Madei...pociągnął dysputę...pośpiewał,cudownie
szymciu:
Od grania to piłkarze sa na boisku (nie przeczę, że Bojarski robi to swietnie, ale akurat tu nie o to chodzi. Bo jakby chodziło, to zamiast ściągać Kabla, sprzęt, itp. itd. - przyniosłoby się piłkę, ustawiło bramkę z krzeseł i Świstak by strzelał, a Cabaj bronił:)
Natomiast w spotkaniach wtorkowych chodzi o co innego. O to, aby sobie spokojnie porozmawiać, zadac pytania (nawet drażliwe, jak to do Cabaja o mecz z Kolporterem), pośpiewać (brawo Świstaki & Kablo), wypić piwko, spotkać znajomych, dowiedzieć się ciekawych rzeczy (a Pan Madeja wiele takich powiedział), i w końcu pokazać, że jesteśmy z nimi (nawet jak czekają na swoja kolejkę w I drużynie)
To wszystko zostalo wczoraj spełnione. Naprawde wolę takie spotkania od spotkań z trenerem :). Fakt, że może byly lepsze "wtorki" (temu zaszkodzilo wyznaczenie go w porze meczu Kolejarza z Legią), niemniej - jesli Ci się nie podoba - nikt nie kaze ci na takie wtorkowe spędy chodzić. To nie jest - w odróznieniu od stawiennictwa na Ziemi Świętej w sobotę - obowiązkowe :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)