Witam, jak niektórzy z Was wiedzą grupa TYSZ@NIE organizuje koszulki piłkarskie dla swoich kibiców, wczoraj dowiedziałem się, że niektórzy Cracovianie też chcieliby mieć takie wdzianko. Gdyby ktoś był chętny od Was do zrobienia listy i zebrania 60 zł/szt to byłbym wdzięczny. Na mecz z Pogonią, jeden lovelas (Stanlej) przyjedzie i odbierze co trzeba.
Koszulki są oryginałami z firmy TICO, bez zbędnych reklam. Pozdruffki
-
-
Koszulki GKS TYCHY
heh ...
a gdyby tak łączony szaliczek GKS Tychy - Cracovia ...
to biorę od razu !!!
Z czasem i szaliki zrobimy, trzeba tylko poczekać do sezonu hokejowego bo teraz to ogórkowe przekopki mamy...
błąd w myśleniu !
teraz szybciej takie szale zrobicie bo nie ma sezonu na pamiatki ...
w sierpniu wszyscy będą zamawiali w firmach i będzie kolejka ...
a o zbyt owego towaru jestem więcej niz spokojny wszak czekają nas mecze przyjaźni ...
pozdro dla Tyskich ...
a szczególnie dla takiego jednego M.
:-)
Łączony szal też bym zakupił
czuję ze zaraz Karvin sie odezwie...:))
Karvin na co czekasz ...?
:-)
Koszulki piłkarskie mnie nie interesują - a szalików łączonych nie ma na razie tzn. są stare ale jest ich 30 sztuk
ja czekam na swoją hokejową!!!
-Robert- nio tutaj jest mała rozbieżność, bo u nas ludzikom zachciało się koszulek, powoli dojdziemy do wszystkiego. Szaliki będą bankowo, tylko musimy domknąć jedną sprawę.
Cze Karvinku Ty jednak żyjesz, a w MZ wyzwań nie akceptujesz:P
a ty Golutki jak jeszcze raz nazwiesz mnie lovelasem to po tycie dostaniesz a co do tych koszulek to zamawiajcie ja na Pogoni jestem wiec mnie znajdziecie jakby cos
:hahaha: odezwał się głóny prowodyr zajścia :P Ale nie bij za mocno bo i tak już mam niewiele w głowie, jak zgłupieje do reszty to dopiero będą fryty w domu:P
Nie chce zakladac nowego tematu ale mam pytanie odnosnie koszulek.Czy na Wielickiej (albo innym punkcie) mozna dostac meczowa koszulke ale czarna? jesli tak to w jakiej jest ona cenie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)