Czy nie lepiej kiedy tak o Was piszą ?
Szacunek.
-
-
Doping...
EEE TAM... piszą zawsze co chcą... bo doping chwalą , ale liczbę kibiców z Krakowa zaniżają o 20%... ;)
A Bojara to jeszcze na MC Donaldzie w Częstochowie dopingowaliśmy :)
...to My tu gramy a nie wisła...
Derby będą za rok panowie...
A pozatym to naprawdę super.
I to tyle na temat dopingu...
Az biedak nie zjadl kanapki i ewakuowac sie musial ;)
Hej, chłopaki. Zerknijcie do najnowszego (dzisiejszego) "Wprost". Artykuł jest o profesorze Filipiaku, ale ilustrowany jest m.in. zdjęciem naszego Świstaka w akcji na ambonie na Kałuży. Nie jest to zdjęcie z ostatniego meczu z Podbeskidziem, bo występuje w niebieskiej koszulce...
No i jaka publiczna pochwała i promocja naszych kibiców z ust właściciela klubu. "Wprost" ma duży nakład.
:-)
Go Cha, masz możliwość wklejenia tego artykułu???? Bym był zainteresowany i chyba nie tylko ja:).
on-line bedzie w piatek. Artykul pt. "Gates z Krakowa"
Na razie siedzę na uczelni do wieczora i nie mam tekstu przed sobą, ale pewnie ktoś to zrobi.
Wiadomość zmieniona (17-05-04 21:10)
"Chuligani sukcesu"
Kupił niedawno Cracovie - najstarszy po Pogoni Lwów klub piłkarski w Polsce, któremu kibicuje m.in, Jan Paweł II. Filipiak zapowiada, że do 2006 r. (stulecie klubu) zrobi z Cracovii czołową drużynę Polski. W sukces potrafi obrócić nawet wyczyny szalikowców. - Właśnie dzięki nim już dwa razy o nas w wiadomościach w prime time. Nie dzięki kontraktom na Zachodzi, ale dzięki paru chłopaczkom z flagami. Cieszę się z tego, bo najważniejsze, by jak najwięcej ludzi znało naszą markę, polską markę - podkreśla Filipiak
"Gates z Krakowa" Wprost P. Zarzeczny fragment
Wiadomość zmieniona (17-05-04 15:10)
Kurde, Świstaka to wszędzie pełno:).
no świstak potrafi sie wbić:))))))))))))))))))))))
zostanie twarzą ComArchu
jak nie przymierzając Cindy Crawford :)
EEEE...bez sreberek wygląda jakoś mniej imponująco
:((((((((((((((((((((((((((((((((((
no dobra...żartowałem :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)