Pozwoliłem sobie na odrobine fantazji i stawiam[b] 5 - 3 [/b]dla Cracovii - ma się rozumieć ;-)
-
-
GKS Bełchatów - CRACOVIA -- typujemy wynik.
to nie hokej tylko PN :)
2:0 dla Bełchatowa i dupa zbita :/
ps. w złym humorze dziś jestem, więc pewno dlatego tak obstawiam...
0:0 tak samo jak u nas ale oby wygrali Do boooju Cracoooooovia !!!!!
1:3
2:1 dla pasow:-) najpierw strzelamy bramke ( bojar) potem tracimy po b dobrej akcji belchatowa i strzelamy w ostatnim kwadransie (bania,baster,skrzynia - ktos z nich).
Mam nadzieje ze padnie remis...
Ale nawet jesli przegramy to spotkanie,to szanse na baraze sa dalej dosc duze(spojrzcie na terminarz i mecze np:Zaglebia),pod warunkiem ze wygramy wszystkie inne spotkania.
2-0 dla CRAXY po golach Bani i Kazka!!
kiedy bedzie temat LIVE ? :)
1:1
będzie, będzie bez nerwów "
Do Bełchatowa wybiera się duża, kilkusetosobowa grupa kibiców Cracovii. Kibicom Pasów przyznano 600 biletów na ten mecz. Zdecydowaną większość biletów już rozprowadzono w przedsprzedaży ? kupili je kibice jadący do Bełchatowa prywatnymi samochodami.
Pozostała pula biletów rozejdzie się zapewne tuż przed odjazdem kolumny busów, które ok. 15-tej odjadą z obiektów Cracovii przy ul. Wielickiej.
Dla tych kibiców którzy nie zdecydowali się na wyjazd do Bełchatowa relację on-line przeprowadzą RobertBP i Aadam.
Mam nadzieję, że będą mieli dla Was tylko dobre wiadomości... ;) "
GKS Bełchatów - Cracovia 0:1
(Radwański)
2:1 dla Pasów. Bramki: Bojarski, Węgrzyn.
Stawowy zdenerwowany..
Bezapelacyjnym zwycięzcą został Ivory THC KSC - nie mam pytań normalnie
poza tym wynik trafili: pac-man, Gogas, szaron, irys, Romanos, Misiek.ksc.QN no i kludi
Autor: Ivory THC KSC (---.crowley.pl)
Data: 15-05-04 15:27
2-0 dla CRAXY po golach Bani i Kazka!!
No... dobry jest :)
a teraz wszyscy Ci którzy nie wieżyli w zwycięstwo niech się uderzą w pierś ...
no no ,ivory,gratulacje...to powiedz jeszcze jaki bedzie wynik w najblizszym totolotku ;-)))
powiedzial bym ci ale wtedy nie wygram!!!!!!!!!
;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)