RBP- ja absolutnie do kasowania nie namawiam!!!!
Tego nie wolno robić. Dlatego na wstępie tematu prosiłem Świstaka
o drobne przesunięcie czasowe.
Bo sprawa jest poważna. Nie chodzi tylko o Vlepki. Chodzi o także zasady!
-
-
Nasz ukochany "klub"!!!
przede wszystkim o ZASADY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ano ano Panie Robercie...
Wiadomość zmieniona (14-05-04 19:59)
icku... jakby nie to ze Karolo jedzie na mecz, a ja ne weselisko kumpla jeszcze ze studiów... to jutro byśmy opróżnili Twoją nagrodę za post miesiąca kwietnia :)
Panowie...
Klub nie kieruje się żadnymi zasadami...robią w ciula Opravców od początku, boli to i to bardzo, nie chce podawać przykładów postawy przykładowo pana Jakuba...żenada!!!
Chyba Opravcy będą musieli pokazać się z tej drugiej strony=)
Każdy sponsor meczu powinien odpalić jakąś kase dla oprawców to dla nich też splendor gdy wczasie ich meczu jest dobra oprawa.Myślę że trzeba spróbować z Mc Arturem /sponsor meczu z Pogonią/Przedstawić im plany i koszty i zapytać ile dołożą.To niesą kwoty które rzucały by na kolana sponsorów.
paluch,tylko rodzi sie pytanie:
Co z tej oprawy ma sponsor?
satysfakcje , że np. puscił z dymem 2.000 zł. ...
:-)
> "Co z tej oprawy ma sponsor?"
jak dobrze sobie ustawi baner "pod" Opravcami i dobrego fotografa to może miec jedwabistą fote na widokówkę, na kalendarz, na strone, do folderu...
100 % Poparcia,Tak Trzmać !
Opravcy+spiker=CRACOVIA
No i ma zdjęcia bannera w TMK np. z tego sponsor że jest oprawa
"Opravcy+spiker=CRACOVIA"
no jeszcze tych parę elementów jest ;-)))
"wydymali cie raz, wydymac moga i drugi"
jeszcze raz znaczące - no comments...
Wiadomość zmieniona (16-05-04 16:07)
Post zedytowałem, ponieważ tekst tu wklejony ukaże się dziś na www.teraz.pasy.net
Sprawy nie zostawię bowiem samej sobie.
Wiadomość zmieniona (16-05-04 16:39)
a, tak sie czepię:
"W Poznaniu wzdłuż nowej, jedynej w Polsce dwupoziomowej trybuny"
na Śląskim jest czyli razem dwie :)
Maniex -rozmywasz temat - jest też w Mielcu, ale jak zauważyłeś nie o to tu chodzi ...
ale w pełni popieram Opravców, to jasne
z profesjonalengo zorganizowania opraw wynikaja same pozytywy
dla klubu, dla kibiców
nie wiem tylko, czy pięćset argumetów coś zmieni
musi być dobra wola i chęć współpracy z obu stron
a raz powiedziane słowo musi być wiążące
produkowanie vlep przez klub to żewne jaja, gdyby to nie dotyczyło Pasów to bym się uśmiał
z tego co słyszałem, to niektórzy sponsorzy dają coś na opravę. niekoniecznie jednorazowo 2 tys. ale ... kilka groszy czasem dają
szkoda, że nie wszyscy :(:(.... ale może to tylko kwestia dotarcia do nich i użycia odpowiednich argumentów?
Wiadomość zmieniona (16-05-04 16:23)
wydaje mi sie ze jestem kumaty w tym temacie ale nie potrafie wymienic firmy - sponsora ktora dorzucilaby sie do opravy
sponsorzy - indywidualni kibice owszem za co im bardzo dziekujemy,
widziałem te projekty klubu-----dramat !!!!!!
jakby dziecko z pierwszej klasy to rysowało :-)
el moneta dał ciała :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)