Panowie !
Nie ma się co przesadnie zżymać na postawę Podbeskidzia.
Mecz im sie świetnie ułożył do przerwy i próbowali za wszelką cenę dowieźć wynik do końca co im się na szczęście nie udało.
Nie wkręcal bym się jednak w jakąś straszną zjebkę pod ich adresem.
A po tym jak już z nimi wygraliśmy (w sumie 6 pktów) to nawet powinniśmy ich dopingować i im kibicować...
Prosze tylko spojrzeć w terminarz i okaże się że kartki dla nich i czerwień dla Agafona to wcale nie musi być coś co nam pomoże.
tzry kolejne mecze...
Lubin - Podbeskidzie
Bełchatów - Podbeskidzie
Podbeskidzie - Pogoń
no cóż trzymamy za nich kciuki :-)
-
-
Podbeskidzie - trzymamy kciuki
dokładnie ...
eee tam Podbeskidzie...
Paula trzymamy kciuki....
;-))))
czrwień Agafona za wiele nie zaszkodzi, bo to była za drugą żółtą. W sumie ma ich jednak razem z tymi 7 - więc 1 mecz pauzy.
Pozostałe żółtka biją w licznik, ale zaszkodzą tylko Bujokowi (tez siódma) i Rączce (czwarta)
Inni mają na razie za malo nazbierane aby im cokolwiek zaszkodzilo (albo nic, albo dwie)
Na marginesie: nie wiem jakim prawem od 80 minuty gral w Podbeskidziu Klaczka, który w tym meczu powinien pauzowac za 7 kartek
Klaczka 7 kartkę dostał w meczu z Radomskiem po czym pauzował w spotkaniu z Arką
racja janczer, przepraszam za blędną sugestię
Lubin - Podbeskidzie 1-2
Bełchatów - Podbeskidzie 0-1
Podbeskidzie - Pogoń 2-1
I bedzie ok!
Zycze awansu Cracovia-ki
Trzymamy kciuki za Bielsko!
na mój gust podbeskidzie odda wszystko w wymienionych trzech meczach!
wedlug mnie Podbeskidzie postawi sie Lubinowi a z Belchatowem i Pogonia ladnie przepierdzieli
a mi się short wydaję,ze będzie centralnie na odwrót:)
Brylant....., na jakim świecie ty żyjesz - bielsko jest w spóldzielni ptakowsko-bełchatowskiej..................
Ja dla tego klubu mam sympatię, bo nie dość że dwa bardzo ciekawe nawet kibicowsko mecze z nimi widziłem, to jeszcze rwą ciągle punkty naszej bezpośredniej konkurencji - a to już bardzo miło z ich strony. Poza tym w zasadzie do ich kibiców nie mam większych zastrzeżeń. Zawsze - nawet zimą na hali - się pokazują przynajmniej w sztukę, w necie też są ok.
Trzymam za was kciuki Podbeskidzie
Podbeskidzie-Lubin 4-2
Podbeskidzie-Bełchatów 2-1
Pogoń-Podbeskidzie 1-0 w 92 min Pogon strzelila bramke, wiec o jakiej spółdzielni tu mowa ?
Brawo Cracovia 2-0 w Belchatowie to jest cos, mysle ze my tez damy rade i bedzie gitowo!
Bełchatów-Podbeskidzie 0-2 co myslicie?
bardzo dobry wynik :)
Komorowice Krakowskie rulez! :)
Jeszcze lepiej Podbeskidzie-Pogoń 2:0 wtedy będziecie wielce i uwielbiani przez nas.Tego wam życzę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)