Oto wypowiedź niejakiego ROMANA dla portalu WP.
PARODIA SPORTU!!
Człowieku !!!To co się dzieje na meczach Cracovii to jest parodia sportu.Rzygać mi się chce jak się to ogląda.Mecz z Piastem,Podbeskidziem czy Jagielonią to były przekręty roku.Gramy każdy mecz u siebie w 11 na 10 lub na 9 sprawdź poszczegolne mecze.Nie mówiąć już o karnych .NO coż COMARCH płaci COMARCH wymaga " podpisane roman.
Taki pasztet wypisują ludzie piszący że są kibicami CRACOVII na ogołnopolskim forum .!!!!.Jak to jest faktycznie nasz kibic to nie mam słów i pogardzam tą kanalią .Najpierw by się zastanowił zanim by coś takiego napisał .KTÓRA CZERWONA KARTKA BYŁA NIEPRAWIDLOWA W TYCH MECZACH JA SIĘ PYTAM ????.CZY KTÓRYŚ Z TYCH KARNYCH BYŁ PREZENTEM.?To wstyd że takie paszkwile piszą ludzie uważający się za kibiców pasów I do tego szkalowanie sponsora i sędziów.To zwykłe gnidy -niech wracają na reymonta bo tam ich miejsce!!!!.Jako kibice pasów powinniśmy o swoim klubie pisać i wyrażać się dobrze ,a nie pluć i kalać swoje gniado!!!!!!!!I TO NIE TYLKO W TYM TEMACIE ALE KAŻDYM PRZYPADKU!!!!.
-
-
SĄ gnidy co na swoje gniazdo plują
Żenada!
Raczej nędzna prowokacja
potter prowokacja, a ty się dałes wpuścić w maliny. Dajze se spokój:).
Podpisać się Roman czy Staszek na Wp to nie problem...ludzie dajcie spokój...że też jeszcze się ktoś nabiera na takie tanie prowokacje....
potter łatwo dajesz się łobuzom nabierać. Jak wiesz RoMan często pisywał na "niewłaściwym";-) forum. Najpewniej jakiś prymityw
podpisał się jego wydymanym e-mailem bo RoMan ma zupelnie inny...
acha , znalazłem też "swój" wpis w tym stylu.
taaa potter nie znasz klimatu "RoMan a forum Wisły" więc się nie wypowiadaj
ja powiem tyle: RoMan ma swój styl, po którym go łatwo rozpoznać, nawet jakby zmienił nick tutaj na forum to też wszyscy by się połapali że to jego wypowiedź... więc wyluzujcie...
PS. Czy jakby tam (na którymś z portali) się ukazała taka wypowiedź:
[i]Koniec tego! Po tym co obejrzałem obiektywnie stwierdzam że nie chcę mieć już nic wpólnego z tą drużyną, kupowanie meczy, nieszanowanie kibiców, hamstwo na trybunach itp. Wybieram spokój po drugiej stronie błoń, gdzie piłka na najwyższym poziomie, walka o mistrzostwo Polski, mecze pucharowe, ch.j z tym że korzenie milicyjne, ale liczy się piękno futbolu. Od dzisiaj kibicuję Wiśle.[/i]
Podpisano: Dementor,Potter, fenix, Karolo, Karvin, RoMan, icek, bARTOLo czy ktokolwiek z nas - też uwierzycie ???
no jabym napisal "hamstwo" przez "ce-ha"
Do mnie nie pasuje bo jak ja mógłbym narzekać - mówię oficjalnie że po pierwszym sezonie w LM przerzucam się na Rabę Dobczyce (pozdr wiesz kto;-))
;-))))
Prowokacją "reymontowską" pachnie na odległość!
Wiślackie ścierwo poznać po błędach orytogrficznych!
moze to nie kibic Cracovii- ale czy kłamie ??? moim zdaniem nie
CO ZA DEBIL WYPISUJE TAKIE BZDURY!!!!!!!NA DOBRE I NA ZŁE CRACOVIA KRAKOW!!!!!!
Potter to raczej ty plujesz w swoje gniazdo, zakładasz bezmyślnie temat i ocerniasz go a nawet nie jesteś pewien, jeżeli masz coś do Romana to powiedz mu to w real'u a nie zakładaj takich tematów.
Posługującv sie tutejszym slangiem: żenua
Yo ja pluje !!!!co ty piszesz czlowieku !!!Puknij się w czoło !!!.Niech się sam zainteresowany wypowie czy tak pisal?>i drugi mędrzec sex pistols dalej niczego nie rozumie jakiś tuman chyba.
"kanalia" "pasztet" "zwykła gnida" ... potter Ty chyba nienawidzisz KAŻDEGO zaczynając na Wiśle kończąc na chłopakach ze swojego podwórka. Zamiast zacytować wypowiedź i napisać: "Roman - możesz się z tego wytłumaczyć ?" to pier......łeś mu świąteczną wiązanke oraz do rzuciłeś do tego jeszcze 'reymonta' jakby to miało coś do rzeczy.
spytam sie jeszcze raz- czy owy poczatkowy post mowi nieprawde ???? czy Cracovia nie grala w przewagach i jeszcze sedzia dyktowal rzuty karne?? czy nie bylo robione wszystko by te mecze Cracovia wygrala??? wiem ze trudno dopuscic mysl jesli jest sie kibicem klubu ktory gra niefair (nie tylko Pasy) ale popatrzcie prawdzie w oczy , przeanalizujcie poszczegolne mecze to moze cos do was dotrze
potter.. taaaa.. wiem już co robisz w wolnych chwilach, których jak widać masz mnóstwo.. godzinami błakasz się po śmietnikach internetowych na przeznaczonych do likwidacji portalach-bankrutach i wyławiasz co smakowitsze kąski dla udowodnienia mocno naciąganych tez.. no cóż, rozkminiłeś mnie w 100%.. napisałem te słabe gramatycznie zdania przygryzając niemal język z podniecenia.. wreszcie mogłem sobie ulżyć, uderzyć prosto w prof. Filipiaka, który oczywiście w Cracovii bardzo mi przeszkadza.. miałem nadzieję, że mój post na WP spowoduję lawinę medialnych doniesień, które doprowadzą do upadku ComArchu i zainwestowania w Pasy koncernu Meble Ryś Sułkowice.. zapomniałem jednak podpisać się Józek albo Kazek czy Napierdalator119, z rozmachu podpisałem sie Roman za co tobie, potterze i wszystkim czytającym te słowa big sorry..
;-)
tak zupełnie na serio potterze, znalazłem w twoich postach wspólny mianownik.. wszystkim adwersarzom twoich opatrzonych nizliczoną ilością wykrzykników inwektyw życzysz "powrotu na Reymonta".. czyżby jakiś syndrom z lat dziecinnych? czyżby osobiste doświadczenia? ;-)
pozdrawiam machając gnidową rączką.. ;-)
porównajcie post RoMana z tym badziewiem co się tam ukazało... od razu widać różnicę w piórze...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)