No to jeszcze dwa.
Bania pokaż co potrafisz!!!
-
-
CRACOVIA - PODBESKIDZIE 3 : 2
Coś się musi zmienić kurewa !! Cracovia z meczu na mecz gra słabiej
Bramek kurcze Bramek !!! Dla Krakowian
Na razie przeciwnicy tracą...
Jak zremisujemy przy takich wynikach jeszcze nic straconego...
ja juz pierdolnąłem kilka razy w stół i dobrze , że żony nie ma w domu bo by dopiero była jazda ...
ta relacja w interii jest do Bani !! :) wynik przez 20 minut od kolejnej bramki potrafi się utrzymywać bez zmian choć niedawno bylo 0-2 a nie 0-1 teraz jest 1-2 a nie 0-2 śpią ? do dupy ten serwis a reklamują go wszędzie w radiach
E tam co sie lamiecie pewnie panowie od Cracovii dogdali sie z Podebeskidziem w przerwie i lykniecie ich 3-2 wiec nie plakac mi tu,bo ten wygraliscie juz przed pierwszym gwizdkiem,w koncu bogaty sposnor do czegos zobowiazuje;-)
interiowcy to cieniasy - np na "live-ach" z mistrzostw hokejowych konsekwentnie pisali Kazahstan :)
Paaaaasyyyyyyy!!!! Graaaaaaać!
Współwłaścicielem Interii jest Comarch. :)))
hehe analfabeci !!
Hej a ilu ludziów jest na stadionie ?
no wiemy - i co??
prezes jest wiślakiem - i co??
-Robert-
ja już wszystkie naczynia w zlewie pomyłem :/
Hwat wlacz lepiej gg :)
wie kto czy przyjechala ta paola??:p heh
Niestety Piast - Bełchatów 0:1
trzeba wygrać.
Jeśli nie, trzeba już myśleć o następnym sezonie
ale Ruchomiaki wyrownaly-niezle :)
2-2 ...
:))))))))))))))))))))))
jeszcze jeden!
jebane relacje na interii powinni zrobić coś takiego jak www.livescore.pl tylko ze z 2. ligą polską
:)
jeszcze jeden!!!!!!!!!!kto strzelel??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)