Słuchajcie jest taka sprawa.
Jestem kibicką TS POdbeskidzie.
W środę na pewno pojawię się w Krakowie.
Niestety pojadę na własną rękę bo nie ma organizowanego wyjazdu i w dodatku pojadę sama.
Mam pytanko. Czy dalibyście radę załatwić mi wejście na osobny sektor (wiem ze macie klatkę w remoncie) tak zeby piłkarze Podbeskidzia wiedzieli ze jestem?
Proszę odpiszcie mi na maila lub na gg 1117557.
Pozdrowienia z Podbeskidzia dla PASÓW:)
-
-
PRZYJAZD DO KRAKOWA NA MECZ Z TSP
Nie ignorujcie tego proszę.Dla mnie jest to ważne.
Nie opuściłam jeszcze żadnego wyjazdowego meczu na wiosnę.
Nie wiem czy moge pojawić się na waszym stadionie w szalu, nie chcę go stracić.
W sumie mogę wziąć też szal Cracovii, bo mam taki ładniutki z wymiany która miała miejsce po turnieju halowym :)
odpiszcie
Total zlewka?
lepiej nie bierz swojego... potraktuj to jako nie groźbę, a raczej radę osoby patrzącej... z pozycji doświadczonego użytkownika... ;-)
Wejście to nie problem, bo "klatka" jest dostępna i nie ma sprawy, można to ząłatwić, ale co z tzw bezpieczeństwem osobistym ?
ja przytaskam się pociągiem rano o 7:00 mam wyjazd z Bielska.Zaopiekuje się mną ktoś do meczu?Bo znając życie zgubię się w Krakowie
może i tak, ale jak Cię poznać
skontaktujcie sie ze mną na gg nie będę wam forum zaśmiecać gg- 1117557
Wklej swoje zdjecie to pomyślimy. Najlepiej topless...
Wiadomość zmieniona (10-05-04 21:03)
Będę w Białych spodniach.Kręte włosy.Czerwone halówki.
Bedę mieć też plecak.Na pewno mnie poznacie.
Tylko nie wiem o której pociąg będzie w Krakowie.
Pomóżcie dziewczynie, ja bym pomógł, ale chyba bedę z lubą na meczu, a to zazdrośnik niebywały:))).
Pozdro Paula!
No to teraz na wszystkie kobiety w białych spodniach rzuci się horda pasiastych kibiców , chcących otoczć je opieką...
ja coś wiem o zadrośniku fena :P
Myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny!
ok spoko mam nadzieję że mi się uda wejść do klatki a przedewszystkim znaleźć stadion.
stadion znajdziesz napewno ...
idź za typami w pasiastych koszulkach ...
:-)
Paula wejdz na strone www.pkp.pl -> rozklad jazdy
i zobacz sobie kiedy bedziesz w Krakowie
w Krakowie będę o 14:15 bo znalazłam połączenie z jedną przesiadką.
Mam nadzieję ze wpadnie ktoś po mnie na dworzec poznacie mnie po tym że jak wszyscy sie rozejdą ja będę tam stać i się błąkać:)
Wiadomość zmieniona (10-05-04 22:06)
Paula, Ty na mecz przyjezdzasz czy meza szukac? Jesli to pierwsze to co tak nam tutaj chlopakow kokietujesz? :)
Na mecz:)
Za Podbeskidziem wszędzie pojadę.
Ja kokietuję?
Pozdrówka:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)