CHyba nie trudno zauważyć że Stawowy nie przygotował najlepiej Pasów do rundy wiosennej. Wiem , że jest to niezły trener ale to już kolejny raz jego ekipa gra słabo po przerwie zimowej. Może trzeba by ztarudnić jakiegoś doświadczonego trenera z 1 ligowym stażem, ja bym optował za Bobo Kaczmarkiem wolny trener i osiągnięcia jakieś ma.....
-
-
Nowy Trener!!!
Teraz? Teraz to trzeba wspomagać trenera by mu wreszcie wyszło!
Drużyna gra coraz lepiej.
sadze ze trener bedzie pracowal co najmniej do konca sezonu wiec dyskusja nad zatrudnieniem kogos nowego jest bez sensu!
Wiadomość zmieniona (04-05-04 09:59)
Ja bym zostawił go przy drużynie ale dodał właśnie Kaczmarka jako np koordynatora
Remian - niekoniecznie Kaczmarka ale zgadzam się, nadtrener-manager, taki ktoś jak Engel czy Socha bardzo by się przydał.
Dobrych gości tego pokroju jest jednak tylko kilku i na ogół bardzo drodzy a my to (oczywiście tylko narazie) to nie Bardcelona;-)
a ja bym zapytał was ile to kosztuje i czy nie ponosi was wyobraznia.
Maaciek no właśnie to pisałem...;-)
Kosztyuje to tyle, że zwróci się po miesiący gry w 1 lidze
Żartujecie sobie chyba... Stawowy to nasz trener i drużyuna jest robiona pod niego... jak sobie wyobrażacie zmianę trenera?! a teraz to już wogóle jakiś absurd...
Oczywiscie Remian wiesz ile kosztuje utrzymanie trenera, reorganizacja zespolu, zerwanie kontraktu etc. etc.
Chlopie - daj sobie na wstrzymanie!
[b]Nie zmienia się zaprzęgu w połowie rzeki![/b]
Po pierwsze za drogą imprezą jest zatrudnianie takiego koordynatora, a po drugie kto zna Stawowego ten wie, że koordynatorów to on sobie sam dobiera....:-) ( pasujacych mentalnie).
Trza poczekac do końca sezonu i niech Misior z Filipiakiem podejma decyzje co dalej...
a dlaczego nie "BoBO"?? ten trener coś w tej piłce osiagnoł i mało tego jeszcze ma nosa do wyszukiwania wielkich talentów. Czas trenera Stawowego mam nadzieje ze dobiega końca.Nie neguje tego co osiagnoł i zrobił z tą drużyną, ale myśle ze do nowego sezonu bedzie Cracovie przygotowywac nowy trener.
na marginesie tematu: Kaczmarek nie pracuje nie dlatego, że nie ma propozycji... nie pracuje, bo nie chce - ze względu na poważną chorobę... a tak naprawdę to doradza Drzymale "z boku"
dajcie sobie wreszcie spokój z tematami "Stawowy musi odejść" i "kto zamiast Stawowego?" to już się staje nudne. teraz właśnie widać jak bardzo kochacie swój klub. do końca sezonu zostało jeszcze kilka meczów i w nich trzeba szukać punktów, a nie wypisywać tutaj jakieś brednie na temat zmiany trenera. jeśli zajdzie taka konieczność to trenera zmieni się po zakończeniu sezonu.
takie wypisywanie o zmianie trenera napewno nie cieszy wielu zawodników, działaczy i samego trenera.
zamiast siać zamęt na ten temat lepiej zastanówcie czy nie milej samym zainteresowanym by było jeśli właśnie teraz każdy z nas był ze swoją druzyną i wspierał ja w okresie słabszej gry.
Proponuje zamkniecie tematu, bezsensowna czcza gadanina
Zoro
Remian-czytaj uważnie forum, a nie zakładaj bezsensownie kolejnych tematów.
MODERATORZY TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!
tak zoro najlepiej pisać tylko o jakimś k..wa poscie miesiaca albo innych bzdetach. CIekawe jest to że jak ktoś zakłada temat o pracy trenera czy formie naszych grajków to od razu pojawiają sie głosy ze bezsensowny temat itd. To o czym ma sie tutaj pisac ??
Pomyślcie spokojnie. Drużynę/perspektywiczną a nie na sezon/trzeba budować co najmniej 2 - 3 lata .Przypomnijcie sobie gdzie byliśmy 2 lata temu a gdzie jesteśmy dzisiaj ? Wtedy walczyliśmy o utrzymanie w III lidze , dziś mamy szanse na awans do PIERWSZEJ.I teraz pytanie czy to tylko zasługa Profesora , Prezesa , Zarzadu , Zawodników ? Czy nie zapomnieliśmy o kimś ? O pracy którą wykonał o nerwach i codziennym stresie .Myślę , że należy dać Mu czas na dalsza pracę i wykonanie zaplanowanych zamierzeń .Dajmy trenerowi czas na zbudowanie mocnej drużyny , a rozliczanie : na to jest zdecydowanie za wcześnie .
Popatrzcie : w Bayernie M. , Manchesterze U. trenerzy/menagerowie/ pracują wiele lat i nikt nie myśli o ich zwalnianiu nawet gdy są pewne niepowodzenia .
TRENER ZOSTAJE!!!!!!!!!!!
Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz!!!!!!!
ZOSTAW TRENERA, REMIANIE ZOSTAW TRENERA,
ZOOOSTAW TRENEEERA, REMIANIE ZOSTAW TRENERA !!! ;););)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)