Wiara, nadzieja i miłość... stylisko od łopaty w pupsko malkontentów. Dopuki piłka w grze...
-
-
KTO KOCHA TEN WIERZY!
hmm jeszcze nic straconego!!!trzeba wierzyc...wiara czyni cuda a w naszym przypadku to sie sprawdza:))a wiec na podbeskidziu trzeba stworzyc niepowtarzalna atmosfere i dac im przyklad jak zwyciezac mają:))HEEEJJJJ HEEEJJJ CRACOVIA!!!!
Przyjdźmy jutro (dzisiaj) do Enigmy i pokażmy chłopakom że jesteśmy z Nimi. To jest jedyna sensowna rzecz jaką możemy teraz zrobić. Cieszą mnie wpisy w tym temacie, bo już myślałem że wszyscy tylko narzekają.
Człowieku, popraw ten bląd ortograficzny w temacie! (wierzy)
Zasugerowałem się widać tematem!
Oczywiście wierzę!
Wybuduuuujemyyy wieze...wieze, wieze, wieze...... :)))
A tak powaznie! Panowie jestesmy z Wami!
Niektorzy tylko z nas chyba zapominaja, ze kibicujemy klubowi i druzynie, a nie awansowi!
Jak dla mnie moga nie awansowac - z mojej strony sie nic nie zmieni.*
Czasem mnie nerwy poniosa, przeklne pod nosem ale kochac bede dalej.
*no ale chcialbym abysmy awansowali :)
100% poparcia dla tych, którzy wiezą i wierzą. Jedno wydaje mi się pewne: jakakolwiek krytyka nie ma w tym momencie sensu, bo nie przynosi efektów. Trzeba się zjednoczyć w pozytywnym myśleniu i dopóki piłka w grze...A jak nic z tego nie wyjdzie, to w przyszłym sezonie znów zaczniemy wierzyć.
Zdenerwowanie po mału mija... Czas leczy rany.
Po wczorajszym wieczorze nasze szanse zmalały powiedzmy z 60 do 40 procent. Ale wierzyć musimy do czasu gdy będzie choćby 1% !!!
A układ spotkań mamy na prawdę dobry, więc trzeba tylko dobrze i SKUTECZNIE grać. Nic więcej.
Jeśli prawdą więc jest, że graliśmy w Lubinie dobrze (czyli lepiej niż w poprzednich meczach), to ja WIERZĘ, że końcówka sezonu będzie należała do nas.
Bo:
"... przyjdzie wiosne, nadejdą czasy, CRACOVIA nasza kochana wróci do ekstraklasy !!!"
!!! wiosnę już mamy teraz już tylko na awans czekamy !!!
100% Poparcia także dla Santo ! przestańmy teraz śpiewać na wisłe na meczach z drużynami które nic z nimi nie mają związane !!!!! zacznijmy dopingować CRACOVIĘ !!!
przed meczem z Lubinem myslalem ze jesli przegramy to marzenia o awansie trzeba bedzie odlozyc na przyszly sezona ale ...
... do konca 4 mecze u siebie czyli 12 punktów w zasiegu reki! I dwa mecze na wyjezdzie ze słabiutkimi druzynami (Tłoki i Aluminium). Oprocz tego jest jeszcze mecz z Bełchatowem w którym trzeba nastawic sie na walke i R E M I S !! Reasumujac jesli zdobedziemy 19 pkt awans jest NASZ!
Macie rację Santo i ReW zacznijmy na Kałuży dopingować TYLKO Cracovię, przestańmy w tym bardzo ważnym momencie bluzgać na zwisłę, czy inne kluby. Nasi zawodnicy potrzebują dopingu i na pewno będę grać lepiej, jeśli będą widzieć, że kibice są z nimi, na dobre i na złe.
I jeszcze jedno - niech na meczu z Podbeskidziem będzie nas jak najwięcej! Ponieważ jest to środa trzeba poczynić pewne kroki, byśmy zjawili się na Ziemi Świętej przynajmniej w liczbie 5 tysięcy. Niech piłkarze zobaczą, że w tych trudnych chwilach jesteśmy z nimi i nie przeszkadza nam nawet, że to środek tygodnia. Tak więc niech pracujący wezmą jednodniowy urlop albo porozmawiają z kim trzeba i się urwą wcześniej. A uczący się niech opuszczą parę lekcji tego dnia, niech uciekną albo niech się zwolnią, byle by tylko było nas jak najwięcej.
Tak Własnie!!! Róbmy Wszystko żeby wspomóc Naszych Piłkarzy!!!
Ja Wierze w to mocno że mamy szanse na AWANS!!!!!!!
CrAcOvIa VoLa EaSt
Dopoki mamy matematyczne szanse to ja bede wierzył ! a na meczu z Podbeskidziem na sam poczatek proponuje cały stadion " Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w sercu moim Pasy i na dobre i na złe" i to tak przez 5 minut !! albo i wiecej !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Santo, nie składaj propozycji tylko sie za to weźcie od strony focha za ławką... mieliście pomagać, a poza racami nic nie widać... postarajcie się ten kapitał osób w YS wykorzystać na doping za bramką!!!...
szymciuKSC jak niewiesh jak było i co się działo to nie mów ... i jeszcze raz składam propozyjce i postaram się sam wywiązać ... tylko jak młyn jedne zacznie krzyczec Cracovia albo zaczna cos spiewac to nici ... ale zobaczymy
kiedy gramy w podbeskidziem??
12-tego
Za tydzien we srode
rock nie w tylko z ;P
po 1. "kto kocha ten wieRZy" przez rz a nie ż. :))))))))) p0 2-to haslo jest juz od kilku lat zarezerwowane na fladze Hutnika
oł fak... prosto po maturze na mecz? hmmmmmmmmmmmmmm
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)