Jak w temacie - teraz dopiero się okaże, kto jest naprawdę z drużyną, a kto jest jedynie sukcesowym kibicem!!!!
Prawdziwi Pasiacy - teraz nadszedł moment prawdy - pokazmy że jesteśmy z drużyną na dobre i na złe!!!!!
-
-
Kibice - jesteśmy w punkcie krytycznym!
Na dobra i na zła tak było i pozostanie i nawet III liga tego nie` zmieni
ja nie jestem z drużyną tylko jestem z klubem - drużyna (piłkarze,trenerzy) są tylko pracownikami klubu a pracownik jak źle pracuje to niech wyp.......bo ja do tego klubu od 25 lat dokładam pieniądze
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie w sercu mym PASY na dobre i nazłe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przez tyle lat chodziło się na mizerotę trzecioligową i trzeba o tym pamiętać. Frekwencja pewnie teraz zmaleje, natomiast Ci co będą dalej chodzić będą ogladać mecze z wiekszym spokojem.
Ja niestety mecz z zaglembiem musialem sluchac w radiu i patrzylem na chata . Ja wiem ze kazdemu marzy sie awans ale teksty obrazliwe na trenera czy poszczegulnych pilkarz byly zbyteczne , i jeszcze na koniec jakis pedal z pogoni .Masakra . TAKIEJ WIARY NIE MA NIKT CRACOVIA . CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE .
Ralf - ja wszystko rozumiem - ale jeśli w tym momencie powiesz zawodnikom i trenerowi - "wypier........!", to jak widzisz dalszą walkę o awans??
Na dobre i na złe ... TYLKO PASY!!
ralfrulezmobile - od 25 lat dokładasz pieniądze do Cracovii nikt Ci nie każe) i napisałeś aż trzeci post na tym forum. Proponuje ostrożnie ze słowami.......
Co wy pierd...cie?
Nie takie porażki się z moją Cracovią przechodziło...
Demagogia! Podpuszczanie! Z drużyną jes ten , kto jej dobrze życzy, a nie bezkrytyczny wielbiciel Stawowego! Co to za trener, który nie wie co zrobić i winę za niepowodzenia zwala na kibiców? Tym właśnie pogrążył się do końca!
hej hej... Cracovia!!!
krytyka nie ma nic wspólnego z "byciem z zespołem".
Zawsze będę z drużyną i nie ma znaczenia czy walczy o awans czy o utrzymanie, ale to nie zmienia mojego zdania, że są tacy co się nie sprawdzili i powini odejść.
Nie wiem, czy zauwazyliście, że założyłem ten post nie w celu negascji wszelkiej krytyki!!!!
A co, nie mam racji, że teraz trochę sukcesowych kibiców odpłynie?????
O ile zakład, że na Podbeskidziu będize mniej kibiców niż na Piascie??
Ale nie jest to wcale takie złe zjawisko....
Właśnie miałem napisać z pretensjami do Krejziego, że nas ocenia po ilości postów, ale w miedzyczasie przeczytałem post naszego najświeższego forumowicza "rabina".
A ten kolo w swoim 3 (trzecim) poście ostro napier..dala na trenera.
No to brawo. Masz dobry początek koleś. W dziesiątym pewnie weźmiesz Filipiaka na dywanik?
podkreślam jeszcze raz drużyna(pracownicy) to nie klub(miłość)......
Co do ralfa, zgadzam się z nim w jednym. Mnie też zależy na KLUBIE, a mniej na konkretnym trenerze i tym albo innym zawodniku. To jest jasne.
Ralf....
Jedna sprawa...
Nie wylewajmy dziecka z kąpielą - nikt nie mówi o "zagłaskaniu" zawodników. Ale w każdej firmie jest tak - źle traktujesz pracowników - nie licz na kokosy.... A wpływ na morale w drużynie my, KIBICE mamy...
I to niebylejaki wpływ.....
Fikus - sory, ale zaczynasz troszkę demonizować.....
Kibic ma prawo krytykować kiedy jest źle ,chwalić kiedy jest dobrze.....
jeśli by postępował odwrotnie to powinien udać się na konsultacje do wiadomego lekarza specjalisty....
[i]To tak jak kochający swoje dziecko rodzic,czasami musi skarcic swoją pociechę ,bo tego wymaga okolicznośc..... i nie jest to objawem braku miłości ale chęcią wpłynięca aby zrozumiało swój czyn i nie popełniało błędów które mogą drogo kosztować...;-:)[/i]
krejzi -jeśli przywiązanie do klubu liczysz ilością postów to cię uspokoje , moich postów jest znacznie więcej ale jakiś rok temu zostałem zbanowany i teraz piszę z łącza gprs z innym nikiem - dla mnie lepszym wykładnikiem przywiązania do klubu niż posty są mecze wyjazdowe , ja mam ich 114 ......a ty
Fikus, poza tym i trener i drużyna byli przez kibiców i forum traktowani po meczu z Piastem wyjątkowo dobrze.
Ja oceniałem grę z Piastem jako TRAGICZNĄ, ale do dziś nic nie pisałem, bo właśnie nie chciałem psuć dobrego (?) nastroju.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)