Dwa tygodnie temu trener Stawowy powiedział, że ponosi pełną odpowiedzialność za grę drużyny. Drużyna przegrywa, prawdopodobnie nie awansuje, gra nieskutecznie. Panie trenerze trzymam Pana za słowo. Kredyt zaufania skończył się po Ruchu, Arce, Zagłębiu...
Wiadomość zmieniona (03-05-04 20:57)
-
-
Stawowy musi odejść !!
Co ty gościu p.....sz
Tak. To Stawowy nie wykorzystuje setek...
Właśnie! TO NIE JEST WINA TRENERA, ŻE ZAWODNICY MARNUJĄ KILKA SETEK W MECZU.
To trener ustawia sposób gry zawodnikom, to trener obmyśla taktykę. Nasi napastnicy boją się strzelać, zawsze szukają jeszcze i jeszcze jednego podania więcej. Nie strzelają z dystansu. Nie grają długimi, szybkimi prostopadłymi podaniami. To wszystko kwestja taktyki jaką ustawia trener.
ale to on ich wystawia, to on kieruje druzyna (nie mowie bron boze ze powinien odejsc.. teraz)
jego decyzje kadrowe implikuja to co dzieje sie na boisku
....znalazł się k**** wujek dobra rada....
Stawowy zrób coś, bo nie może tak być...
Winą trenera (tego czy każdego innego) jest wystawianie do składu zawodników bez formy.
Jeśli ktoś akceptuje aktualną formę Baniowego to nie mam z nim o czym rozmawiać.
O to właśnie są te pretensje - niestety słuszne.
Gramy kichę i każdy to widzi.
sucha gadka panowie!!
myśle, że nie warto czytać komentarzy takich laików jak wy!!
Ja rozumiem, że wielu jest sfrustrowanych, ja też jestem aż rozdygotany po takim meczu, ale najpierw włóżmy głowę pod kran a potem dopiero zakładajmy takie tematy!!!!
Chłopakom dalej potrzebne jest wsparcie, właśnei w tym momencie najbardziej!!!!!
Teraz się okaże, kto jest prawdziwym kibicem, a kto tylko sezonowym kibicem sukcesu!!!!!!!!!!!!!!!
Irecki to ty chyba musisz odejść z tego forum z tami tekstami...
Czegoś tu nie rozumiem.Mieli w zimie warunki do przygotowania idealne,i co?Niektorzy zawodnicy graja jakby dopiero zaczeli kopac pilke,a jeden Bojarski nie bedzie wygrywal nam meczow non stop.Wszyscy mają pretensje do Stawowego,a może spójrzmy na takich graczy jak Bania,Giza.....jedno slowo-DRAMAT!!!!!!!!!!
mowcie co chcecie-moim zdaniem runda jesienna grali duzo lepiej niz teraz-a nie bylo wzmocnien,treningow w turcji itp wodotryskow.nie wiem czy slabsza postawa zespolu to wina trenera ale cos jest nie tak :/
Nie dramatyzujmy ,jak nie teraz to za rok awansujemy bez paniki ,a takie internetowe zwalnianie trenera jest nie na miejscu
O ile dobrze pamiętam to nie jest to pierwszy temat krytykujący pracę trenera (ani nie są to najostrzejsze słowa pod jego adresem). Spójrzcie sobie do historii postów z ostatnich 3-4 tygodni.
Puyol - masz coś do powiedzenia to pisz, nie oczekuję że wszyscy się ze mną zgodzą, ale uzyj człowieku jakiegoś argumentu a nie równoważników zdań.
Panie trenerze sczęściu trzeba pomóc trzeba zaryzykować,zmienić ustawienia jak nie idzie napastnikowi to go podmienić nie zajeżdżać psychicznie.Co z tego,że atakujemy mamy sytuacji multum jak ich nie wykorzystujemy i było to widać od meczu z Ruchem lecz pan twierdził,że się przełamią tak ale kiedy ???
Nie mam żalu,że nie wejdziemy tylko,że uwierzyłem zaufałem bo ktoś mi to cały czas wmawiał więc uwierzyłem jak dziecko a teraz pozostały tylko łzy dorosłego mężczyzny,że dał się oszukać.
Moje zdanie jest takie jak w innym obecnie dyskutowanym temacie: ja uważam, że trener zrobił wszystko co mógł, wystawił optymalny skład, robił zmiany, wprowadzał kolejnych ofensywnych zawodników, starał się coś zmienić, ale co to może dać, gdy zawodnicy nie mogą, nie chcą czy nie potrafią tego wykorzystać i może boją się zagrać ryzykownie, ale tak by strzelić bramkę, a nie tylko strzelać na bramkę! To piłkarze niestety nie są w formie, przede wszystkim potwornie brakuje im skuteczności, a jak się nie strzela bramek to nie ma zwycięstw no i jest po zawodach...
Sluchajc zgadzam sie z Tobą irecki ale po przewgranym meczu wierny kibic nie krytykuje swojej ukochanej druzyny ja straqsznie nadawałem na trenera ale po wygranych meczach Teraz wspomoz my druzyne i zmiana trenera nic nie da trzeba mu uwierzyc i wierzyc ze jeszcze nie wszystko stracone DO boju CRAcovia walcz do upadłego
To nie o to panowie chodzi, że nie awansujemy ! To chodzi o to, że nic się nie zmienia:
- grają ciagle ci sami gracze, którzy nie mają formy
- gramy systemem 1000 podań, który nie przynosi efektu
- nie potrafimy wyciagać wniosków z meczów poprzednich
To są dla mnie grzechy główne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)