a i tak bedzie przeciez relacja on-line :)))
-
-
RADIO KRAKÓW,WYCOFAŁO SIE Z TRANSMITOWANIA MECZÓW PASÓW,NOO SUPERR
Robert - nie pleć głupot. Dziś dla większości będzie to jedyne źródło informacji o meczu, a w zasadzie o jego wyniku.
Żadne inne radio nigdy nie przeprowadzi relacji z meczu.
Trochę zimnego lodu na Wasze głowy.
I opanowania.
I nie plujcie na dziennikarzy sportowych, bo oni nie mają możliwości się bronić.
"...doszły mnie głosy a raczej wiem na pewno..."
Jak czegoś nie wiesz Piotrze na 100 %, to nie pisz. Bo inaczej Twoje informacje będą z cyklu JPP, czyli jedna pani powiedziała.....
Relacja z Lubina była zapowiedziana pod koniec poprzedniej transmisji.
A na dowód, że to prawda wklejam z programu Radia K-ów, Małopolska, ten krótki tekst :
19.00 - 21.00 Radio Muzyka Sport - mecz Zagłębie Lubin Cracovia.
I to byłoby na tyle.
Panie Pizza w którym miejscu plote głupoty ?
przypomnij sobie swoje własne opinie wygłaszane przy okazji np. meczu w Białymstoku ...
ja jush pisałem tesh kiedyś o rzekomym konflikcie z rk ... a informacje maiłem z internetu ... a mecz jednak się odbył ...
Wiadomość zmieniona (03-05-04 10:15)
Robert - pomijam poziom. Jaka by relacja nie była to wynik podają prawdziwy.
Dziś jest to jedyna możliwość by znać wynik "na żywo" i choćby z tego powodu relacja jest potrzebna
Transmisja w innym radio .... tia... może Roberciku w Radio Biała Podlaska :-)
Moja nominacja do postu roku:)))
1) Niesprawdzona pogloska wzbudza duże emocje
2) prawie w kazdym poście znajduje się "perełka"
3) obie strony (broniące RK i atakujące go) przyjmują ton wiedzących wszystko (np. skąd Pan P. wie, że żadne inne radio nie przeprowadzi nigdy transmisji? Trzeba próbować. Bo jakby Paweł M. kiedyś powiedzial sobie "żaden sponsor nie przyjdzie do klubu, który broni się przed spadkiem z III ligi" to ładnie byśmy wyglądali :)
Natomiast osoby wyrażające się w tonie spokojnym i rzeczowym - w najlepszym prtzypadku oblewane są kubłem zimnej wody :)
Moja opinia o radiu Kraków jest negatywna (nieprawdą jest to, że pan K. i jego koledzy brobic sie nie mogą). Słuchałem audycji raz czy dwa (m.i. Pogoń) i dziekuję. Są inne źródła dowiedzenia się "w zasadzie o wyniku", muzykę preferuję inną niż ta, ktora jest przerywana relacjami.
Nieprawdą jest, że redaktorzy bronić się nie mogą, Mogą zx anteny, mogą z łamów propsiarskiej wyborczej, gdzie jescze 3 lata temu mieli stała rubrykę "Radiowe Puzzle" i gdzie do dziś makja wielu kolegów.
A robienie "wideł z igły" jaką jest "afera kur@#wa" świadczy o tym,. że albo był to nieodpowiedzialnywyskok jedenego z redaktorów, albo Radio szuka pretekstu aby sie wycofać (zaoszczędzi na delegacjach i innych kosztach:) i robi to w taki sposób, aby zwalić na Cracovię. To kolejny powód do tego, aby RK nie kochać
A co do programu RK:
bywały już w historii przypadki, że program drukowany nie odpowiadał emitowanemu (i to nie tylko 13 grudnia 1981:)
Wiadomość zmieniona (03-05-04 10:36)
I na pewno nie chodzi tutaj o wulgarne przyśpiewki!!!!!
CRACOVIA PANY!!!!!
Misiu: Radio Kraków jest jedyne które ma w miarę rozbudowany dział sportowy.
Na dzień dzisiejszy żadne inne nie widzi miejsca na sport w swojej ramówce.
Jeśli ktoś z RK dowiaduje się wyłącznie o wyniku, to chyba rzeczywiście z powodzeniem to źródło informacji może zastąpić relacją on-line w Internecie. Natomiast co do przyczyny to wydaje mi sie ona po prostu pierwszym lepszym pretekstem do zerwanie współpracy (nie będę doszukiwał się prawdziwych pobudek takiego zachowania - każdy ma swoją toerie:) ). Poza tym jeśli straszni kibice okropnej Cracovii tak niebywale bluzgają na swoim stadionie, to czemu nie transmitować wyjazdów ????!!!!???? Tam przecież kulturalni kibice innych drużyn (a przecież cała reszta jest kulturalna, z w...ą na czele) z pewnością zagłuszyli by swoimi śpiewami nasz "festiwal chamstwa". No ale jakiś prezesik musi pokazać najstarszemu klubowi w Polsce swoje ego.
no to jeszcze tylko aby podkręcic towarzycho... kto jest qrwa prezesikiem RK ?? j.e.b.a.n.y. aparatczyk PZPRowski, komuch peną gębą, obecnie przewodniczący Ordynackiej w małopolsce... komu om może kibicowac... i komu pokazywać swoje ego... qrwa!!!
NASZA CRACOVIA ZNÓW NIEWYGODNA!!!
Taka bzdura a tu takie nerwy i emocje. Panowie więcej luzu!
A co do tych informacji o meczach w internecie to nie każdy posiada dostęp w każdej chwili do tego narzędzia.
CRACOVIA PANY!!!!!
a ja pier.dole radio kraków wole sie dowiedziec wynik pozniej lub szukac gdzies po necie czy telegazecie niz sluchac tych gtsowskich bucow!!! tyle odemnie A dzis PASY wygraja 3:1 i w to wierze CRACOVIA !!!!!!!
on ...
bravo !!!
A nie ma jakiegos Radia Slask czy Radia Miedz, zeby relacji posluchac "na zywo"?
trzeba będzie może na forum Zagłębia się dowiedzieć czy w jakimś radiu ichniejszym nie ma relacji
Niebiosa wysłuchały prośb narodu
Przecież te transmisje to profanacja
Mylenie naszych Pasów z gts to ... brak określenia
Lepiej być duchem z Pasami niż słuchać tych jęków :)))
moze z radia Maryja wyslijcie dziennikarzy ???
Właśnie baba w Radiu Kraków powiedziała, że mecz będzie transmitowany...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)