powiem tak konkurencja jest silna
-
-
Post/wypowiedź miesiąca Maj '04
żeby usystematyzować nominację - od teraz proszę napisać temat i wkleic cały post nominowanego
do nominacji wrzucam cały temat:
[b]Kopnij se pedała w .... [/b]
Autor: Anty pedał front (---.chello.pl)
Data: 06-05-04 21:57
jak i poszczególne wypowiedzi - ale jest jeszcze dużo czasu... a dyskusja napewno się tam jeszcze rozwinie...
wg mnie nominacja należy się dla tacy dwaj- fragment z ligi typerów
"malutki komentarz: wiemy co to jest "transakcja wiązana"? Piastowi "odkrywczy górnicy" kupili mecz z BB (nie mylić z aktorką francuską Bardot, bo jej obecnie tylko ochrona zwierząt w głowie) pod warunkiem, że z nimi nie będą walczyć zbyt walecznie i ulegną; coby BB nie było calkiem smutno, to obiecano im wysoką, dodatkową premię za urwanie punktów Cracovii.... mimo gryzienia przez BB trawy (nie mylić z paleniem ale zobaczycie w środę) nasi dzielni piłkarze i tak wygrają... że co? że spiskowa teoria dziejów? jak go zwał tak zwał..... Ruch nie wygra, bo ma w zapasie 2 mecze przerwane, gdzie punkty przy "zielonym" stoliku im przyznają: no bo wg przepisów walkower jak psu kość (lub surowa kiełbasa ze stoiska stadionowego) się należy za Gliwice a z ŁKS-em powtórka meczu w terminie "dogodnym dla obydwu stron"
...... a my i tak te układy mamy gdzieś - licząc na siebie w najgorszym wypadku na baraże się załapiemy :):):):)"
Temat :Michał Szermer
Autor: WISL@K (---.dbsch1.nb.home.nl)
Data: 11-05-04 19:08
Nazywam sie Michal Sz. Urodzilem sie w roku 1987 w ****** Od poczatku bylem dzieckiem niezwyklym. Wiedzialem, ze dzieki moim ambicjom cos w zyciu osiagne. Moim marzeniem jest spalic stadion kracowi i zrobic niezla kupe. mieszkam w Zielonkach na ul.****** chodze do liceum nr *** na ulicy *******. nie lubie krakowii bo jest glupia. kazdemu potrafie przygadac. moj telefon: *********. Domowy: ********. Moja rodzina potwierdza moje poglady (szczegulnie siostra Samantha). prosze o wasze opinie na moj temat na tym forum.
Jo
Mieszkam w Zielonkach na ulicy ******. Mj telefon to: *******. A domowy: **********. Na imie mam Michal Sz i chodze do liceum nr **** na ulicy ******* w Krakowie. Niech ktos sprubije sie ze mna zmierzyc.
dobry chłop kolege wystawił :D
Wiadomość zmieniona (11-05-04 19:30)
Santo usun dane osobowe telefon, adres - za to paragraf jest!
eh no tak :/ ale ja cytowałem :/
wiem, wiem :)
Zdjęcia z IRAQ
Autor: Hwat (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 11-05-04 23:18
[img]http://www.tomek.inftax.strefa.pl/hp.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (13-05-04 23:31)
Tomek1906
za:
[b]TAKI HU. ! - BIELSCY KRĘTACZE !!![/b]
całość:
Spotkała was zasłużona kara...
Kunktatorstwo zostało ukarane - ciekawe kto był dzisiejszym sponsorem
waszych papierowych grajków.
Trzeba mieć ćwoki pecha - cały mecz padać jak muchy i przegrać w 93 minucie.
Kiedyś już oglądałem na Kałuży takich co grali o życie w meczu dla nich bez stawki.
Gryźli glębę aby zaszkodzić PASOM.
Tak tak to Kabel - dziś nasi zawodnicy trenują na ich boisku a po tych cwaniaczkach nie ma już śladu.
Mam nadzieje że historia się powtórzy i podbeskidzie zniknie z pilkarskiej mapy polski albo będzie dogorywać w IV lidze.
Tam jest miejsce dla łapówkarzy i kombinatorów (nie ubliżając uczciwym tam grającym)
Będziecie sobie grali dla innych, dostając od nich jałmużnę za żałosne wylegiwanie się na murawie podczas meczu.
Sorry Panowie Cracoviacy ale po prostu już mi dziś nerwy puściły na te boiskowe gnidy...
Jeśli wyraźiłem się za ostro to nie obraże się za bana (mam nadzieje że chwilowego :-).
TAKI HU. ! - BIELSCY KRĘTACZE !!!
I to jest TO!!!
Takiego |~
zgłaoszenie z pewnymi oporami (bo jak nagrodę przyznać a potem wspólnie spożywać) - ale niech tam bo tekst jest powalający - za treść i formę!
"Autor: Marek9999 (---.75.56.2.brzesko56.ptc.pl)
Data: 11-05-04 18:08
dokl promocja była wszystko kulturka hehe:P goscia od kielbasek nikt nietknoł nawet wiaderkiem keczupu dostał jeden pyciarz:P hehe a w magazynie pod trybuna palilo sie siano sloma itp jazda była niezła http://www.wydzialarchitektury.futuro.net.pl/wisla/gks_wisla_2004/policja/019.jpg http://www.wydzialarchitektury.futuro.net.pl/wisla/gks_wisla_2004/policja/018.jpg CHWDP!!!!!!!!!!!!i jakie złodzieje o te sutowe niby kielbaski chodzi buehahehah poprostu niedogrilowane były 2-3 i tyle promocja i tyle a nie złodzieje smieszni jestescie jakbyscie nigdy na promocjach niebyli !!!!!!"
TD: a mozna o tlumaczenie prosic? Bo nie wiem czy sie smiac czy sie obrazac :)
qrwa jak koleś wygra... to mu zasponsorujemy [b]mega ogromną paczkę suchej karmy dla psów...[/b] oczywiście z promocji... :P
Demek kurka to miala byc nagroda-niespodzianka!
KOLEJNA KANDYDATURA ...
:-)))
Autor: CracoviaNH (bjws205.bj.uj.edu.pl)
Data: 14-05-04 15:55
A znasz w ogóle jakąś dziewczyne, ktora odrazu wie jak bedzie??? :))
4 dni później
Autor: CracoviaNH (---.bj.uj.edu.pl)
Data: 19-05-04 09:53
Jak miało widziec, kiedy wislackie pieseczki usiłuja leczyc swoje kompleksy na naszym forum :) Zjawia sie oto tu jakis "Typ" i próbuje wszystkim nam wmówic, że wszyscy znani i szanowani ludzie kibicują tylko (G)TS-owi :))
Tak... :) Nie wiem czy mam sie teraz śmiać czy płakać...? Bo PRAWDA jest taka że wam owszem kibicuja znani ludzie ale z Wojewódzkiej Komendy Milicji Obywatelskiej (obecnie Policji) :) ...tak tak liczne grono emerytowanych i "zasłuzonych" funkcjonariuszy UB i SB, dziesiatki zaprawionych w bojach exZOMOwców i exORMOwców, i setki wszelkiej masci tajniakow oraz innych "budowniczych" Polski Ludowej obecnie w stanie spoczynku... Gdy dołozymy do tej kilkusetosobowej loży "znamianitości" jeszcze obecnych "inteligentow" w niebieskich mundurach na stanowiskach kierowniczych i liczny tabor prominentnych dzialaczy SLD to naprawde dziwie sie "wielmoznemu" :) cinkciarzowi Cupiałowi, iż chciało mu się zainwestowac w ten wasz klubik i z gory skazać sie na bycie w cieniu owych wielkogabarytowych postaci :))
CracoviaNH idzie na mistrza ::)
Autor: lewek (62.233.173.---)
Data: 20-05-04 19:14
Trochę mi głupo zabierać głos na Waszym Forum. Pewnie zaraz ktoś coś cierpkiego napisze ... Ot tak, ze zwykłej ludzkiej złośliwości. [b]A ja po prostu chcę powiedzieć, że zawsze byłem za występami Crakowii w I lidze. Nie wiem dlaczego. Może podoba mi się nazwa?[/b] Może z powodu wieloletniej tradycji Waszego klubu? Zupełnie bez wyraźnego powodu wolę Crakowię w I lidze niż np. Zagłębie Lubin. [...]
:))))))))))
Autor: *tomahawk* (---.chello.pl)
Data: 23-05-04 19:26
[b]ŚWIETNY doping ŚWITAK... doceniam wkład ŁYSEGO (sympatyczny żulo) [/b]- ale to był koleś dobry na III ligę - w II lidze i w extraklasie chcemy ŚWISTAKA a ŁYSEMU podziękujemy... teraz wprowadza tylko zamieszanie :)!
Część o Łysym rządzi:D
Wiadomość zmieniona (23-05-04 21:19)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)