pozwolę sobie odgapić watek od Dementora ale nie mogłem sie oprzeć ...
:-)))))))))))))
Autor: Zagłębiak (dial-2761.lubin.dialog.net.pl)
Data: 01-05-04 01:54
mamy Wyższą Uczelnię,Tesco, Real i McDonalds - jesteśmy napradwę nieźli.
-
-
Post/wypowiedź miesiąca Maj '04
lol
a co to za uczelnia??
Wyższa Szkoła Zawodowa Górnictwa Węglowego??
:-)
barney76 napisał(a):
> a co to za uczelnia??
> Wyższa Szkoła Zawodowa Górnictwa Węglowego??
> :-)
>
hmm Barney za to Tobie by się przydało trochę wiadomości z geografii...
NIe Karvin - Barney po prostu też chce rywalizować o post miesiąca :D
Dlaczego nie lubicie Wisły?
Autor: grzegorzfm (aoy242.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 01-05-04 21:46
Przecież jest lepsza od was o jedna klasę rozgrywek.
Gdzie gracie? w drugiej lidze, prawda ? a może awans i walka w derbach rozstrzygnie kto lepszy.
Jasiu, 3 maja
Widzę że część z nas powinna sobie znaleźć grubą sosnę.......
Pewnie nie Wiecie po co?
Generalnie nie używam brzydkich słów, tym razem z uwagi na sytuację użyje.
Niech Ci wszyscy którzy są w gorącej wodzie kąpani wycelują swoje głowy w tą sosnę i tak zdrowo się pier.......
Może to Was uspokoi.
W przeciwnym razie zwolnijcie wszystkich, łącznie z Profesorem.
Autor: hank (195.150.90.---)
Data: 04-05-04 11:29
[i]
Kochani SPOKOJNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam troche więcej lat od WAS , pamiętam mecze PASÓW od lat siedemdziesiątych , pamiętam spadek z I - ej ligi do IV /okręgowki/ . Wczoraj po meczu w Lubinie też nie moglem sobie znależć miejsca ze zlości , przespałem się z tematem i proponuję SPOKOJNIE . My nie jesteśmy pod presją , nie musimy awansować koniecznie w tym roku/jak niektórzy/Teraz za to powinniśmy się zastanowić jako kibice PASÓW /wierni i prawdziwi/ jak pomódz drużynie w następnych meczach . Szansa na awans jeszcze nie zostala stracona . Trzeba tylko grać , grać do końca.
Jak ja widzę tą pomoc ? DOPING!DOPING!DOPING!DOPING!DOPING!DOPING!DOPING! i JESZCZE RAZ DOPING . Doping bez złośliwości ,bez wyzwisk bez śpiewów o sąsiadce zza Błoń . To grają PASY a nie zwisła pokraków.
Co do trenera . Uwazam że Stawowy dobrze przygotowal zespół do rozgrywek .Sami piszecie , że mecz w Lubinie był najlepszy w wykonaniu PASÓW tej wiosny .To znaczy , że forma drużyny idzie w górę przed najważniejszymi meczami rundy .Meczami , które można wygrać . Trzeba tylko chcieć . I tu własnie widzę naszą rolę - trzeba wesprzeć naszych piłkarzy , niech wiedzą ,że jesteśmy z nimi na dobre ina złe , że mają doping nie tylko kiedy im idzie i wygrywają ale zawsze nawet gdy dostaja baty. To im napewno pomoże .Co do skuteczności to strzelają zawodnicy a nie trener .Uważam , że nasi piłkarze są slabi psychicznie i podania do lepiej ustawionego pod bramką partnera to nie taktyka Stawowego tylko obawa przed wzięciem na siebie odpowiedzialnosci za strzał.
Pamiętajmy przed tą drużyną jest wszystko .Chlopaki muszą się zgrać , dobrze poznać a trener musi mieć czas na poskładanie tych klocków/Przacież od lipca 2003 do dzisiaj do drużyny trafiło 12 nowych piłkarzy a drużynę buduje się 2 - 3 lata /
Dlatego proszę WAS o spokój i doping w najbliższych meczach a może w tym roku będziemy świętować upragniony awans czego WAM i sobie życzę .
[/i]
wlasnie to samo miałem tutaj wkleić... i chociaż nie ma podziału na kategorie to nominacja ze względu na rzeczowość, merytoryczność i wogóle... a dla kumatych to bym napisał że post nominowany na "+"
to post roku ! myśle że trafił do wszystkich !
"Spokój i doping" święte słowa Karolo. 1000000000000% poparcia
to słowa Hank'a - nie moje. Ale sam bym lepiej nie powiedzial :)
a tutaj przejaw głupoty:
[i]Autor: Synunio (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 04-05-04 16:16
Bania na Madagaskar ! ( na wypożyczenie do końca rundy ) .[/i]
By tacy dwaj z Hydepark'u,
"cześć Moniczko. Też mam 12 lat.....
proponuję biało - czerowoną gąsięnicę lub bałwanka w biało -czerwonej czapeczce .... do zakupienia w sklepiku na Wielickiej. i z taka przytulanka przespać mozna nie jedną noc"
n1
Witam !!!
Mnie osobiście rozbawił ten post:
[i]Autor: KOVCIO16 (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 04-05-04 23:31
Ale to nie chodzi żeby wygrać warzne żeby inni w dupe dostali i żebyśmy weszli bo się nam należy !!!![/i]
POZDRAWIAM[img]http://www.divx.howto.pl/emotki/1414.gif[/img]
a ja mam swoją kandydaturę, za wynalezienie nowego zawodu (mielismy już woziwodów, teraz mamy "woziżonę":))
cytat (z HP, ksywę wrzucającego z pewnych względów [bo od pewnych osób znajomości pisowni mozna wymagać;>>>>] wykropkowuję:)
[i]Autor: ******** (---.*****.**)
Data: 06-05-04 08:57
> Przychodzi facet do lekarza z problemem.
>
> - Doktorze, mam problem. W nocy mocze się w łóżku i dlatego żona chce ze
> mną
> się [b]rozwieźć.[/b]
:)
[/i]
PS: proponuję wprowadzić kategorie, np:
1. Post pozytywno-krzepiący
2. Post śmieszny
3. Post kretyński
Jesli pomyslodawcy konkursu mają na to mało nagród - bogę im trochę dosponsorować :)
[i]Autor: Pasmaniac (---.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl)
Data: 06-05-04 21:16
Ja służę pomocą w tłumaczeniach języka psów (wiślackiego), którego - jak mój dziadek niemieckiego - nauczyłem się dobrze w młodości w działalności partyzanckiej ![/i]
PS. Doktorq... kawały przeklejam z maili... :P
Autor: fiore (---.77.classcom.pl)
Data: 06-05-04 18:48
"Tylko mnie 3 dni na forum nie bylo i narod oszalal :P"
Temat bodajze o tej co by sie przespala z Pasiakiem=)
[/i]Autor: boso (---.cyf-kr.edu.pl)
Data: 10-05-04 14:03
Tolerancja - TAK. Akceptacja - NIE.
Ro Man: Po co poszedłeś na pedalski pochód, skoro się tym nie interesujesz?
Mnie natomiast interesuje to co się dzieje w moim miescie. I nie chcę żeby homoseksualisci pokazywali swoje udawane szczęście z faktu bycia innymi. Nie interesuje mnie to jakie oni mają preferencje i nie chce o tym wiedzieć. Nie chcę, podobnie jak zdecydowana większość normalnych ludzi! Dlaczego homoseksualiści mają nas zmuszać do ogladania ich parady? Narzekają, jacy to oni nie są pokrzywdzeni... Po co sie obnoszą ze swoją odmiennością? Czy ktoś ich prosił o to by się zaprezentowali?
Pomijam aspekt moralności, wartości, nawet estetyki i higieny ;-) , ale względy praktyczne. Ktoś kto np. lubi siedzieć z nogami we wiaderku z herbatą jest inny... nie da się zaprzeczyć. Ale dokąd będzie sobie siedział z nogami we wiaderku z herbatą, w swoim zaciszu domowym, to nawet nikt się o tym nie dowie. Ale gdy zejdzie się dziesięciu takich i siądą sobie ze swoją herbatą i wiaderkami na srodku Rynku to nie ma się co dziwić, że ludzie na nich podejrzliwie i niechętnie popatrzą. I to będzie reakcja prawidłowa - wszystko co odbiega od normy jest w sposób naturalny odrzucane przez normalnego człowieka. Gdyby tak nie było to świat zapewne wyglądałby nieco inaczej. Jedni mieszkaliby na drzewach, inni chodzili na rękach, inni znów zawierali małżeństwa z kozami i adoptowali borsuki... Może i niektórzy by tak chcieli - szczególnie jeśli chodzi o te kozy? Ale wracając do gości z wiaderkami - gdyby tak wtedy ci goscie we wiaderkach zaczęli urządzać manifestacje i mówić, że są dyskryminowali, i zaczęli domagać sie ulg podatkowych z tytułu trgo, ze trzymają nogi we wiaderkach z herbatą i dodatkowo jeszcze chcieliby nabyć prawo dziedziczenia po swoich współtrzymaczach... no absurd kompletny! A gdyby ktoś zaczął im mówić, że trochę przesadzają i nie powinni się tak ze swoimi wiaderkami obnosić... a oni na przekór urządziliby sobie marsz przez Kraków z tymi swoimi wiaderkami, i szli tak w 500 wiaderek i stkali przez cały Rynek i całą Grodzką i chcieli na Wawelu jeszcze postukać... No to normalne społeczeństwo powiedziałoby w końcu dość! Dość stukania i obnoszenia się ze swoimi dziwactwami! Wracajcie do domu ze swoimi wiaderkami bo wam herbara wystygnie! A wtedy ci z wiaderkami na nogach zaczęliby wyzywać normalnych od faszystów i ksenofobów... No cóż z podobną sytuacją mieliśmy do czynienia kilka dni temu. A wiec śmiało - nie bójmy sie powiedzieć - weźcie swoje wiaderka i siedźcie sobie w domciu a nie stuykajcie po ulicach, bo nikomu to nie jest potrzebne!
Dzięki dla wszystkich, którzy byli w piatek pod Wawelem i powiedzieli NIE homoseksualnej hołocie!
boso1922[/i]
[quote]
Autor: hamer (---.chello.pl)
Data: 07-05-04 13:10
lesbijki sa zajebiste-jakbym był babą to bankowo byłbym lesbijką:-)))))[/quote]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)