**** of
-
-
Zaczynacie mnie irytować
Co mecz dostaje Zagłębie prezenty od sędziów ,szczególnie u siebie .Karne sypią się jak z rogu obfitości .I co tu mówić że wam nie pomagają ?.Odpowiedz sobie sam ,,ile z tych to lewe karne"tylko obiektywnie .A później się wypowiadaj na naszym forum .Taka jest nasza Polska rzeczywistość raz ty oszukujesz ,a raz ciebie oszukają.
jedna wyzsza uczelnia w Lubinie ?
cieniasy ...
no ale Mc'Donalds i Tesco jest ...
:D
super teksty ...
Wszystko spoko.. ale dlaczego mowisz ze to 'my' piszemy... ? pisza jednostki ktore poprostu nie sa zbyt inteligentni.. no coz.. w ten sposob mowisz jakby o calym forum.. a to jest przykre.. wiem ze cracovia to nie kazdy kibic oddzielnie ale jedna wielka hmmm.. jakby to nazwac jedna wielka jednosc (ale to po polsku zabrzmialo ;p) no ale bez przesady..
"pisza jednostki ktore poprostu nie sa zbyt inteligentni.. "
Aneta LOL - nominuję na post miesiąca;-))))))
Najzabawniejszy temat od dawna.
Pozdro od Zagłębiaków.
Przy walce o awans to "kaszaną" zwykle operują wszyscy a ,że Zagłębie ma kilka razy większe możliwości od reszty to i trochę bardziej widać;-)
Co do meczu w Szczakowiance to środowisko sędziowskie podobno pęka ze śmiechu ,że głowny sędziował inaczej niż boczni. Boczni byli za Zagłebiem;-) i podarowali karnego(głowny pokazał róg ale boczny zawołał go na konsultacje i powiedział ,że była ręka - podczas gdy było kolano;-) i nie uznali prawidłowej bramki dla Szczakowianki -pokazanie spalonego. No ale co główny to głowny;-))))
Tak więc oskarżenia będą ze wszystkich 5-ciu stron dopóki
walka się nie zakończy.
Zagłebie jest OK. Przyjaźnią się z Arką. Mając do wyboru międzu zdRadomskiem (do ktorego mamy słuszne przetensje za łajdactwo z 1998 oraz nie mniej słuszne za kłamanie do prasy o "pędzelgate" w tym roku)
oraz Bełchatowem to oczywiście preferuje Zagłębie. Niestety wygląda ,że walka o 3 miejsce jest właśnie z Zagłębiem i Szczakowianką....
Ostatnio mam mało powodów do śmiechu, ale ten temat mnie trochę rozbawił;) Anetko - masz dodatkową porcję krówek ode mnie za to, że o mało nie umarłem ze śmiechu :).
Zagłebiaku: zacznij grać w chińczyka ("podnazwa": człowieku nie irytuj się)
....mam rodzinę w lubinie, ale nigdy tam już nie przyjadę....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)